Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μπορώ δηλαδή και εγώ να δηλώσω θεός έτσι δεν είναι;;;; :birdman:

Και όταν έχεις πολλούς τύπους να δηλώνουν: ''Έγω είμαι η αλήθεια'',μάλλον όλοι ψεύδονται μιας και η αλήθεια είναι θέμα οπτικής,έτσι δεν είναι; :birdman:

φίλε μπορείς να δοκιμάσεις αν θες, πάντως αν πιστεύεις ότι θα δέχονταν άνθρωποι να τους σιγοψήνουν πάνω στην φωτιά και να εξακολουθούν να ομολογούν την πίστη τους σε σένα νομίζω πλανάσαι πλάνην οικτρά :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
φίλε μπορείς να δοκιμάσεις αν θες, πάντως αν πιστεύεις ότι θα δέχονταν άνθρωποι [size=20pt]να τους σιγοψήνουν πάνω στην φωτιά[/size] και να εξακολουθούν να ομολογούν την πίστη τους σε σένα νομίζω πλανάσαι πλάνην οικτρά :birdman:
Μήπως μπερδεύεις τους χριστιανούς με τις μάγισσες στον μεσαίωνα; :birdman:

Εγώ τις μάγισσες στον μεσαίωνα ξέρω πως καίγανε....για τους χριστιανούς ξέρω πως τους ταϊζάνε στα lions7 :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτοί είναι δικοί σου κανόνες?Υποτίθεται οτι και τα δύο είναι θεόπνευστα....το οτι η πρώτη είναι γεμάτη μαλακίες, δεν δικαιολογεί την δεύτερη που ήταν πιο...ανθρωποκεντρική....

δεν είναι δικοί μου κανόνες ολλανδέ :idiot: η παλαιά διαθήκη φτιάχτηκε για να υπηρετήσει συγκεκριμένο σκοπό, σε συγκεκριμένη εποχή και για συγκεκριμένο λαό, με την καινή διαθήκη δεν είχε πλέον λόγο ουσιαστικής ύπαρξης απλώς διατηρείται ως σημείο ιστορικής αναφοράς στο σωτηριολογικό σχέδιο του θεού συν τους προφήτες κλπ πρόσωπα που έδρασαν σε αυτήν που εξακολουθούν βεβαίως να τιμώνται

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Σαν τα patch στα παιχνίδια ένα πράμα
nerd!!!! :birdman:

nerd.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μήπως μπερδεύεις τους χριστιανούς με τις μάγισσες στον μεσαίωνα; :birdman:

Εγώ τις μάγισσες στον μεσαίωνα ξέρω πως καίγανε....για τους χριστιανούς ξέρω πως τους ταϊζάνε στα lions7 :birdman:

δεν θα απολογηθώ για τις πράξεις των παπικών μαν αυτοί είναι αιρετικοί ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
742
Πόντοι
656
συνεχίζεις να κάνεις λάθη, η παλαιά διαθήκη στην ουσία αντικαταστάθηκε από την καινή και ουσιαστικά κατέστη ανενεργή ;)

επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω που είπες δεν ισχύουν παρ'όλο που υπάρχουν πολλοί σαν και σένα που το νομίζουν

και τότε ποια η χρησιμότητα της αναφοράς στην κόλαση ? πχ ..

"Και απε­λεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον, οι δε δίκαιοι εις ζωήν αιώνιον"

η οι αναφορές για σκότος εξώτερον και για τόπους αιώνιων βασάνων...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν είναι δικοί μου κανόνες ολλανδέ :idiot: η παλαιά διαθήκη φτιάχτηκε για να υπηρετήσει συγκεκριμένο σκοπό, σε συγκεκριμένη εποχή και για συγκεκριμένο λαό, με την καινή διαθήκη δεν είχε πλέον λόγο ουσιαστικής ύπαρξης απλώς διατηρείται ως σημείο ιστορικής αναφοράς στο σωτηριολογικό σχέδιο του θεού συν τους προφήτες κλπ πρόσωπα που έδρασαν σε αυτήν που εξακολουθούν βεβαίως να τιμώνται
Και η θρησκεία γενικότερα φτιάχτηκε για να ελέγχει ανθρώπους εκείνης της εποχής....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δεν θα απολογηθώ για τις πράξεις των παπικών μαν αυτοί είναι αιρετικοί ;)
Δεν το πάω εκεί(αν και άλλες εποχές θα το πήγαινα),λέω απλά πως μπερδεύεις την τιμωρία των μαγισσών κατά τον μεσαίωνα με την τιμωρία των χριστιανών. :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.aixmh.gr/wp-content/uploads/2012/02/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-425x225.jpg[/img[/URL]]

Τότε οι χριστιανοί,σήμερα οι χρυσαυγίτες,αύριο ποιος ξέρει......

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και τότε ποια η χρησιμότητα της αναφοράς στην κόλαση ? πχ ..

"Και απε­λεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον, οι δε δίκαιοι εις ζωήν αιώνιον"

δεν πάνε όλοι οι κακοί στην κόλαση ούτε όλοι οι καλοί στον παράδεισο

και βασικά ώσπου να γίνει η δευτέρα παρουσία δεν πάει κανείς πουθενά :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Θυμάσαι στο extra3 μια τσόντα που έβαζε το βράδι με έναν καθηγητή γυαλάκια και μια μουνάρα μαθήτρια του που είχαν απαγάγει κι ο καθηγητής είχε ρίξει ένα τόνο πούτσο;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Και η θρησκεία γενικότερα φτιάχτηκε για να ελέγχει ανθρώπους εκείνης της εποχής....
θρησκείες και πολιτικές ιδεολογίες εννοείται πως είναι κατασκευασμένες για να ελέγχουν τον άνθρωπο..... ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Θυμάσαι στο extra3 μια τσόντα που έβαζε το βράδι με έναν καθηγητή γυαλάκια και μια μουνάρα μαθήτρια του που είχαν απαγάγει κι ο καθηγητής είχε ρίξει ένα τόνο πούτσο;
ο καθηγητής,όχι εσύ :birdman:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
742
Πόντοι
656
δεν πάνε όλοι οι κακοί στην κόλαση ούτε όλοι οι καλοί στον παράδεισο

και βασικά ώσπου να γίνει η δευτέρα παρουσία δεν πάει κανείς πουθενά :)

anyway ανοίγεις θέματα..
πάντως σε αυτή τη θρησκεία μόνο ο jesus τα λέει καλά και μου αρέσει... :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
θρησκείες και πολιτικές ιδεολογίες εννοείται πως είναι κατασκευασμένες για να ελέγχουν τον άνθρωπο..... ;)
Ναι αλλά ΕΚΕΙΝΗΣ της εποχής....η επιστήμη μέσα σε έναν αιώνα έχει πετύχει περισσότερα απ' ότι η θρησκεία απ' την αρχή της ανθρωπότητας.....οπότε αν πρέπει να υποστηρίξω κάποιον, δεν είναι δύσκολη η επιλογή....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν το πάω εκεί(αν και άλλες εποχές θα το πήγαινα),λέω απλά πως μπερδεύεις την τιμωρία των μαγισσών κατά τον μεσαίωνα με την τιμωρία των χριστιανών. :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.aixmh.gr/wp-content/uploads/2012/02/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-425x225.jpg[/img[/URL]]

Τότε οι χριστιανοί,σήμερα οι χρυσαυγίτες,αύριο ποιος ξέρει......
[/quote]

και τους χριστιανούς τους έκαιγαν το θυμάμαι από τα θρησκευτικά στο σχολείο ;D

[QUOTE="LION7, post: 4888281"]

[/quote]

την τζαστίν που ήταν παρθένα και όλο είχε φαντασιώσεις λες, η φίλη της το πουτανίδιο ήταν καλύτερο μουνάκι αλλά καλύτερη απ'όλες η μαντάμ σουβρέ ή κάπως έτσι η μιλφάρα καθηγήτρια :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom