Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μην επιμένεις,χριστιανοί=μαμ για τα λιοντάριακαι τους χριστιανούς τους έκαιγαν το θυμάμαι από τα θρησκευτικά στο σχολείο![]()
Μην επιμένεις,χριστιανοί=μαμ για τα λιοντάριακαι τους χριστιανούς τους έκαιγαν το θυμάμαι από τα θρησκευτικά στο σχολείο![]()
Α καλά....δεν θέλω να σου χαλάσω την αισιοδοξία, αλλά δεν το βλέπω...αν θες πάντως περίμενε, δεν έχει αργήσει πολύ, 2000 χρονάκια μόνο!δεν πάνε όλοι οι κακοί στην κόλαση ούτε όλοι οι καλοί στον παράδεισο
και βασικά ώσπου να γίνει η δευτέρα παρουσία δεν πάει κανείς πουθενά![]()
Α καλά....δεν θέλω να σου χαλάσω την αισιοδοξία, αλλά δεν το βλέπω...αν θες πάντως περίμενε, δεν έχει αργήσει πολύ, 2000 χρονάκια μόνο!
και τους χριστιανούς τους έκαιγαν το θυμάμαι από τα θρησκευτικά στο σχολείο
την τζαστίν που ήταν παρθένα και όλο είχε φαντασιώσεις λες, η φίλη της το πουτανίδιο ήταν καλύτερο μουνάκι αλλά καλύτερη απ'όλες η μαντάμ σουβρέ ή κάπως έτσι η μιλφάρα καθηγήτρια![]()
Βάτραχε, τι θα έλεγες να βγεις μια βόλτα να πάρεις λίγο αέρα?Δεν είσαι καλά.....καθόλου δεν βιάζομαι ίσα ίσα που αν με έπιανε τώρα όπως είμαι κάηκα![]()
ότι αργότερα έχεις σκοπό να αγιάσεις δηλαδή ε;καθόλου δεν βιάζομαι ίσα ίσα που αν με έπιανε τώρα όπως είμαι κάηκα![]()
Εν τω μεταξύ αυτός είχε πάει να τη σώσει απ' την απαγωγή και δε σταμάταγε να γαμάει μέχρι να τη σώσει, και στο τέλος γάμησε και την τζαστίν.
Είχε ωραία υπόθεση πάντως, αλλά όλως τυχαίως δεν έχω δει ποτέ το τέλος![]()
Επειδή είσαι πρόωρος.....Εν τω μεταξύ αυτός είχε πάει να τη σώσει απ' την απαγωγή και δε σταμάταγε να γαμάει μέχρι να τη σώσει, και στο τέλος γάμησε και την τζαστίν.
Είχε ωραία υπόθεση πάντως, αλλά όλως τυχαίως [size=20pt]δεν έχω δει ποτέ το τέλος[/size]![]()
Βάτραχε, τι θα έλεγες να βγεις μια βόλτα να πάρεις λίγο αέρα?Δεν είσαι καλά.....
ότι αργότερα έχεις σκοπό να αγιάσεις δηλαδή ε;![]()
![]()
έχω καταφέρει να την παίξω μέχρι με διαφήμιση 090,πάρε με τώρα μην αργείςβασικά μίνι σειρά ήταν είχε αρκετά επεισόδια με αερογαμίες όλα εννοείται![]()
μήπως τότε να άλλαζες θρησκεία;;;;όχι δεν είμαι τόσο δυνατός ;)
μήπως τότε να άλλαζες θρησκεία;;;;
γιατί αλλιώς την κόλαση δεν την γλιτώνεις![]()
έχω καταφέρει να την παίξω μέχρι με διαφήμιση 090,πάρε με τώρα μην αργείς![]()
μήπως τότε να άλλαζες θρησκεία;;;;
γιατί αλλιώς την κόλαση δεν την γλιτώνεις![]()
μετάνοια-εξομολόγηση-θεία κοινωνία
το τρίπτυχο της επιτυχίας ακόμα και λίγο πριν την τελευταία σου πνοή ;)
μετάνοια-εξομολόγηση-θεία κοινωνία
Γιατί του την πέφτεις έτσι άγρια man?Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αυτό βάτραχε;
Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αυτό βάτραχε;
πριν η μετά τα φραπόγαλα με τις μασατζούδες ?![]()
τι κανεις φιλε μου;Πάρτε την για το καλό!![]()