Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.825
Πόντοι
6.035
η ορθοδοξία δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα φίλε όποιος θέλει είναι ελεύθερος να πιστέψει ή να πουλέψει, από την άλλη η εκκλησία οφείλει να ανησυχεί για τους πλανημένους που ακολουθούν τον λάθος δρόμο, ακόμα και κανένας ορθόδοξος να μην απομείνει στον κόσμο δεν θα καταργηθεί ο αληθινός θεός, με πιάνεις :)
βατραχε δεν μου ειπες ολα καλα  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
η ορθοδοξία δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα φίλε όποιος θέλει είναι ελεύθερος να πιστέψει ή να πουλέψει, από την άλλη η εκκλησία οφείλει να ανησυχεί για τους πλανημένους που ακολουθούν τον λάθος δρόμο, ακόμα και κανένας ορθόδοξος να μην απομείνει στον κόσμο δεν θα καταργηθεί [size=15pt]ο αληθινός θεός[/size], με πιάνεις :)
και γιατί φίλε μου βάτραχε είναι ο αληθινός θεός αυτός των χριστιανών και όχι των μουσουλμάνων,των βουδιστών ή ο Μπάοκ που λένε εδώ στα μέρη μου;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
742
Πόντοι
656
η ορθοδοξία δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα φίλε όποιος θέλει είναι ελεύθερος να πιστέψει ή να πουλέψει

στην ουσία το δόγμα τους λέει ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας...
και όποιος δεν πιστέψει στον jehova τον παίρνει ο διάολος... φαντάσου να είχε και επιθετικό δόγμα  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και γιατί φίλε μου βάτραχε είναι ο αληθινός θεός αυτός των χριστιανών και όχι των μουσουλμάνων,των βουδιστών ή ο Μπάοκ που λένε εδώ στα μέρη μου;

γιατί έτσι ;)

δεν ξέρω αν με πιάνεις :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
η ορθοδοξία δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα φίλε όποιος θέλει είναι ελεύθερος να πιστέψει ή να πουλέψει, από την άλλη η εκκλησία οφείλει να ανησυχεί για τους πλανημένους που ακολουθούν τον λάθος δρόμο, ακόμα και κανένας ορθόδοξος να μην απομείνει στον κόσμο δεν θα καταργηθεί ο αληθινός θεός, με πιάνεις :)
Όλες οι θρησκείες αγαπούν την ειρήνη....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στην ουσία όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας...
και όποιος δεν πιστέψει στον jehova τον παίρνει ο διάολος... φαντάσου να είχε και επιθετικό δόγμα  :2funny:

τίποτα από τα δύο που αναφέρεις δεν ισχύει ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τα βιντεάκια αφιερωμένα στον αγαπημένο μου βάτραχο! :grin:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
γιατί [size=15pt]έτσι[/size] ;)

δεν ξέρω αν με πιάνεις :P
Γιουβέτσι ρε μαλάκα :birdman:

Φτάσαμε στο σημείο όπου τελειώνει ο διάλογος απουσίας επιχειρημάτων......αυτό συμβαίνει όταν μιλάς με χριστιανό ή κομμουνιστή.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γιουβέτσι ρε μαλάκα :birdman:

Φτάσαμε στο σημείο όπου τελειώνει ο διάλογος απουσίας επιχειρημάτων......αυτό συμβαίνει όταν μιλάς με χριστιανό ή κομμουνιστή.

μαν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, σου λέει "Εγώ είμαι η Αλήθεια", είτε Τον πιστεύεις είτε πας παρακάτω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.825
Πόντοι
6.035
μαν δεν υπάρχουν επιχειρήματα, σου λέει "Εγώ είμαι η Αλήθεια", είτε Τον πιστεύεις είτε πας παρακάτω
και συ δε πας καμια βολτα  :birdman:
μας εχεις ζαλισει τα παπαρια καθε βραδυ  :zfuck:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μπορώ δηλαδή και εγώ να δηλώσω θεός έτσι δεν είναι;;;; :birdman:

Και όταν έχεις πολλούς τύπους να δηλώνουν: ''Έγω είμαι η αλήθεια'',μάλλον όλοι ψεύδονται μιας και η αλήθεια είναι θέμα οπτικής,έτσι δεν είναι; :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν μιλάμε με βάση παλαιά και ειδικά καινή διαθήκη ισχύει αυτό που σου λέω... :)

συνεχίζεις να κάνεις λάθη, η παλαιά διαθήκη στην ουσία αντικαταστάθηκε από την καινή και ουσιαστικά κατέστη ανενεργή ;)

επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω που είπες δεν ισχύουν παρ'όλο που υπάρχουν πολλοί σαν και σένα που το νομίζουν

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
συνεχίζεις να κάνεις λάθη, η παλαιά διαθήκη στην ουσία αντικαταστάθηκε από την καινή και ουσιαστικά κατέστη ανενεργή ;)

επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω που είπες δεν ισχύουν παρ'όλο που υπάρχουν πολλοί σαν και σένα που το νομίζουν
Αυτοί είναι δικοί σου κανόνες?Υποτίθεται οτι και τα δύο είναι θεόπνευστα....το οτι η πρώτη είναι γεμάτη μαλακίες, δεν δικαιολογεί την δεύτερη που ήταν πιο...ανθρωποκεντρική....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom