Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 742
- Πόντοι
- 656
Κανένας δεν είναι καλά σε ετούτη την ζωή έτσι και αλλιώς,με την ψυχιατρική έννοια![]()
ότι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσέ το
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Κανένας δεν είναι καλά σε ετούτη την ζωή έτσι και αλλιώς,με την ψυχιατρική έννοια![]()
Ας πάει μια και καλή στην αθεϊα, να ησυχάσει το κεφάλι του....μαν προσοχή η γίογκα και τα συναφή αποτελούν τον προθάλαμο/δόλωμα για την εισαγωγή στις ανατολίτικες φιλοσοφίες και ψευδοθρησκείες τον νου σου ;)
Άντε λοιπόν στήσου να σε απολαύσωότι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσέ το![]()
Να πάω;[size=15pt]Ας πάει[/size] μια και καλή στην αθεϊα, να ησυχάσει το κεφάλι του....
H απόλυτη αναισθησία και ο σταρχιδισμός
Άντε λοιπόν στήσου να σε απολαύσω![]()
![]()
και τί το κακό έχει δηλαδή να γίνει κανείς βουδιστής;;;![]()
Δεν ξέρω, απλά βλέπω την ανησυχία του βάτραχου ως προς το παγανιστικό σου μέλλον....Να πάω;
Με έχεις περάσει για θρήσκο ρε man?
Ο βάτραχος είναι χριστιανός(όχι πολύ,αυτό το λίγο που δηλώνουν όλοι) και φοβάται τους ανταγωνιστές της θρησκείας του.Δεν ξέρω, απλά βλέπω την ανησυχία του βάτραχου ως προς το παγανιστικό σου μέλλον....![]()
Μην τους πάρουν την πελατεία?Ο βάτραχος είναι χριστιανός(όχι πολύ,αυτό το λίγο που δηλώνουν όλοι) και φοβάται τους ανταγωνιστές της θρησκείας του.
Κάπως έτσι.....Μην τους πάρουν την πελατεία?
Μόνο το να γαμάς από κώλο....Η Yoga δηλαδή θα σε κάνει gay????![]()
![]()
Δεν ξέρω, απλά βλέπω την ανησυχία του βάτραχου ως προς το παγανιστικό σου μέλλον....![]()
Η Yoga δηλαδή θα σε κάνει gay????![]()
![]()
Ο βάτραχος είναι χριστιανός(όχι πολύ,αυτό το λίγο που δηλώνουν όλοι) και φοβάται τους ανταγωνιστές της θρησκείας του.
Για πες να μας σηκωθεί και εμάς[size=15pt]έχω ακούσει μια μαρτυρία για τύπισσα που ασχολούταν με ρέικι να σου σηκωθεί η πουτσότριχα ολλανδέ[/size]διατηρώ αμφιβολίες για την αξιοπιστία του ατόμου που μου την μετέφερε όμως αν έλεγε αλήθεια υπάρχει θέμα
![]()
έχω ακούσει μια μαρτυρία για τύπισσα που ασχολούταν με ρέικι να σου σηκωθεί η πουτσότριχα ολλανδέδιατηρώ αμφιβολίες για την αξιοπιστία του ατόμου που μου την μετέφερε όμως αν έλεγε αλήθεια υπάρχει θέμα
![]()
Ο βάτραχος είναι χριστιανός(όχι πολύ,αυτό το λίγο που δηλώνουν όλοι) και φοβάται τους ανταγωνιστές της θρησκείας του.
Τι θα ελεγες να γινει Σαιεντολογος ? Και ο συναδελφος του ο Τομ Κρουζ ειναι ;) θα τον βοηθησει και η Σαιεντολογια να βελτιωσει πολλα πραγματα στην ζωη του