neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τωρα το καταλαβατα παντα θα πω
![]()
![]()
καλο βραδυαρχίδια κατάλαβες...
έφυγα...καλό βράδυ![]()
πιτογυρο.πιτόγυρα η πίτσα ?![]()
Πίτσα!!!!!πιτόγυρα η πίτσα ?![]()
να σου πω ρε μλκα . πιθανως να ξαναδω αυτη την κοκκινομαλα.αυτη μολις δει οτι την βοηθας στις εξετασεις κολλαει.την προηγουμενη φορα μου λεει ελα κατσε διπλα μου να μου λες και να σου πω αν ξερω(δεν ηξερε τπτ).αλλα πηγα αλλου. ειναι απο αυτες που σε πριζουν οταν γραφεις και δεν το μπορω αυτο.τωρα ομως σκεφτομαι μηπως εκανα μλκια :Sπιτογυρα![]()
![]()
![]()
ειναι ωραια;την γουσταρεις;να σου πω ρε μλκα . πιθανως να ξαναδω αυτη την κοκκινομαλα.αυτη μολις δει οτι την βοηθας στις εξετασεις κολλαει.την προηγουμενη φορα μου λεει ελα κατσε διπλα μου να μου λες και να σου πω αν ξερω(δεν ηξερε τπτ).αλλα πηγα αλλου. ειναι απο αυτες που σε πριζουν οταν γραφεις και δεν το μπορω αυτο.τωρα ομως σκεφτομαι μηπως εκανα μλκια :S
οπως εισαι εφυγες θα σε γαμησω ασαλιωτο και ορθιο πουστροπαιδικοίτα την πώς χαίρεται![]()
![]()
μάλλον μερίδα γύρο με 2-3 πιτούλες κομμένες θα πάρω![]()
καλη ειναι. της τον ριχνεις ανετα.δλδ 7 με 7.5ειναι ωραια;την γουσταρεις;![]()
να σου πω ρε μλκα . πιθανως να ξαναδω αυτη την κοκκινομαλα.αυτη μολις δει οτι την βοηθας στις εξετασεις κολλαει.την προηγουμενη φορα μου λεει ελα κατσε διπλα μου να μου λες και να σου πω αν ξερω(δεν ηξερε τπτ).αλλα πηγα αλλου. ειναι απο αυτες που σε πριζουν οταν γραφεις και δεν το μπορω αυτο.τωρα ομως σκεφτομαι μηπως εκανα μλκια :S
παιξε μπαλλα ρε εκανες μαλακιακαλη ειναι. της τον ριχνεις ανετα.δλδ 7 με 7.5αλλα ρε φιλε καθε μαθημα αξιζει χιλια γαμησια για μενα. χιλιες φορες με γαμαει η καρεκλα :S
οπως εισαι εφυγες θα σε γαμησω ασαλιωτο και ορθιο πουστροπαιδι![]()
τι σου ειπα;μην το ξανακάνεις μαν σε θέλει μόνο για αντιγραφή στο τέλος θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα κάποιος άλλος την γαμάει και αυτή σου γαμάει το γράψιμο ;)
μην το ξανακάνεις μαν σε θέλει μόνο για αντιγραφή στο τέλος θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα κάποιος άλλος την γαμάει και αυτή σου γαμάει το γράψιμο ;)