Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.466
- Πόντοι
- 12.756
βεντετα με τον βοσκο?
μικροδιαφορες .....
βεντετα με τον βοσκο?
δεν βριζω τα Θεια ρεε μην βριζεις .
τι να καταλαβω με τις ασυναρτησιες που λες. ναι και γω για καφε ποτε κλπ μιλαω. τι μλκιζεσαι τοση ωρα![]()
δεν βριζω τα Θεια ρεκαι εγω για αυτα μιλαω αλλα με μια διαφορα που επρεπε να ηξερες για τι μιλαω αφου μιλαμε τοσο καιρο
![]()
σε εχω χασει.πες πια ειναι η διαφορα.δεν βριζω τα Θεια ρεκαι εγω για αυτα μιλαω αλλα με μια διαφορα που επρεπε να ηξερες για τι μιλαω αφου μιλαμε τοσο καιρο
![]()
αμα αρπαξει το μπαστουνι ο γλιτσας...μικροδιαφορες .....
θα τον γαμησω αν βγει μαζι μου μαλακα να το ξερειςειναι αρρωστος λεμε ....το πιασαν τα κρυα
θα τον γαμησω αν βγει μαζι μου μαλακα να το ξερειςη θα γινει ανθρωπος η θα τον παω για πλυση στομαχου
![]()
εσυ οποτε κατεβεις στειλε μνμ
λεγε ρε μλκα τι θες να πεις και ασε τα πλαγια. θα σε αφησω μονο σου στις μαυρες και θα φωναξω οτι εισαι χρυσαυγητηςθα τον γαμησω αν βγει μαζι μου μαλακα να το ξερειςη θα γινει ανθρωπος η θα τον παω για πλυση στομαχου
![]()
λεγε ρε μλκα τι θες να πεις και ασε τα πλαγια. θα σε αφησω μονο σου στις μαυρες και θα φωναξω οτι εισαι χρυσαυγητης![]()
εσυ οποτε κατεβεις στειλε μνμελπιζω να μην παμε αυτοφωρο
λεγε τωρα ,τι θες να πεις ,σαν
λεω λοιπον ρε ξεκωλιαρη οτι να προσεχεις μην γινεις κουρουμπελολεγε τωρα ,τι θες να πεις ,σαναντραςγκει(σισιες) προς αντρα(νεος123)![]()
μαλιστα ,τοση ωρα να πεις αυτη την μλκιαλεω λοιπον ρε ξεκωλιαρη οτι να προσεχεις μην γινεις κουρουμπελο![]()
λεω λοιπον ρε ξεκωλιαρη οτι να προσεχεις μην γινεις κουρουμπελο![]()
οχιθα μας πεις καμιά λεπτομέρεια ?![]()
αφου εισαι μαλακαςμαλιστα ,τοση ωρα να πεις αυτη την μλκια![]()
τωρα το καταλαβακατάλαβες τι είπα ?![]()