φυγε ρε μουνι σου λεω εχω τις μαυρες μου και θα σε σπασω αγριαείσαι κίβδηλος και κίναιδος![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (0 μέλη και 79 επισκέπτες)
![]()
εχεις δικιο ,
![]()

kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
![]()
εχεις δικιο ,
![]()
φυγε ρε μουνι σου λεω εχω τις μαυρες μου και θα σε σπασω αγρια![]()
καλός μπάτσος - κακός μπάτσος
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
βσκ της μιλησα σε μια ακυρη ωρα πολυ πριν γραφουμε και ανταποκριθηκε και πιασαμε κουβεντα. (και δεν ειχαμε και τι να πουμε,μην το ξανακάνεις μαν σε θέλει μόνο για αντιγραφή στο τέλος θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα κάποιος άλλος την γαμάει και αυτή σου γαμάει το γράψιμο ;)

καλος γαμιας-αγριος γαμιαςκαλός μπάτσος - κακός μπάτσος![]()
παιξε μπαλλα ρε μαλακα ;)βσκ της μιλησα σε μια ακυρη ωρα πολυ πριν γραφουμε και ανταποκριθηκε και πιασαμε κουβεντα. (και δεν ειχαμε και τι να πουμε,) το ξερω οτι δεν ταιριαζουμε αλλα αμα το παιξω σωστα ισως να κανουμε μια ανταλλαγη διαβασματος γαμησιου
![]()
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μα δεν το εκανα ρε ;) καθησα αλλου. με επριξε ελα ελα αλλα ευτυχως τελειωσαν οι θεσεις διπλα διπλαμην το ξανακάνεις μαν σε θέλει μόνο για αντιγραφή στο τέλος θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα κάποιος άλλος την γαμάει και αυτή σου γαμάει το γράψιμο ;)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
βσκ της μιλησα σε μια ακυρη ωρα πολυ πριν γραφουμε και ανταποκριθηκε και πιασαμε κουβεντα. (και δεν ειχαμε και τι να πουμε,) το ξερω οτι δεν ταιριαζουμε αλλα αμα το παιξω σωστα ισως να κανουμε μια ανταλλαγη διαβασματος γαμησιου
![]()
αν δεν αισθάνεστε άνετα δεν θα γίνει τίποτα ξέχνα το ;)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μολις αρχισει το εξαμηνο τωρα αν την δω. τωρα δεν εχουμε εξεταστικη. να δουμε αμα σκεφτεται μακροχρονια αντιγραφηπαιξε μπαλλα ρε μαλακα ;)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.458
- Πόντοι
- 12.756
καλος γαμιας-αγριος γαμιας![]()
;)
τα παντα ολα ρεμολις αρχισει το εξαμηνο τωρα αν την δω. τωρα δεν εχουμε εξεταστικη. να δουμε αμα σκεφτεται μακροχρονια αντιγραφη![]()
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
βσκ στην αρχη μετα καπως εκανε κατι "κινησεις" ,αλλα πιθανως επειδη πλησιαζε η ωρα του γραπτου.αν δεν αισθάνεστε άνετα δεν θα γίνει τίποτα ξέχνα το ;)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μα δεν το εκανα ρε ;) καθησα αλλου. με επριξε ελα ελα αλλα ευτυχως τελειωσαν οι θεσεις διπλα διπλαπαντως γενικα εχω ενα θεμα με τους μλκες που σε πριζουν για αντιγραφη.τους σιχαινομαι
άλλο να βοηθήσεις κάποιον που το χρειάζεται στην διάρκεια της εξέτασης άλλο να σε πάρει ο άλλος αγκαζέ από την αρχή να του περάσεις το μάθημα, ο δεύτερος θα 'πρεπε να ντρέπεται

violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
βσκ της μιλησα σε μια ακυρη ωρα πολυ πριν γραφουμε και ανταποκριθηκε και πιασαμε κουβεντα. (και δεν ειχαμε και τι να πουμε,) το ξερω οτι δεν ταιριαζουμε αλλα αμα το παιξω σωστα ισως να κανουμε μια ανταλλαγη διαβασματος γαμησιου
![]()
γιατί δεν ταιριάζετε? πες της να διαβασετε μαζι
να σε βοηθησω να κοψεις τα ναρκωτικα;άλλο να βοηθήσεις κάποιον που το χρειάζεται στην διάρκεια της εξέτασης άλλο να σε πάρει ο άλλος αγκαζέ από την αρχή να του περάσεις το μάθημα, ο δεύτερος θα 'πρεπε να ντρέπεται![]()
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
να βοηθησεις καποιον που εχει διαβασει και κατι χρειαζεται ενταξει αλλα αυτοι που καθονται και ρωτανε ολους τους γυρω ,πωωωάλλο να βοηθήσεις κάποιον που το χρειάζεται στην διάρκεια της εξέτασης άλλο να σε πάρει ο άλλος αγκαζέ από την αρχή να του περάσεις το μάθημα, ο δεύτερος θα 'πρεπε να ντρέπεται![]()

kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
να σε βοηθησω να κοψεις τα ναρκωτικα;![]()
θα μου τα φυλάξεις στον κώλο σου μήπως αλλάξω γνώμη στην πορεία
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αμα αρπαξει το μπαστουνι ο γλιτσας...![]()
Το βάζει μέχρι και στον κώλο του. Εδώ μέσα άλλοι κάνουν κουμάντο τώρα. Ακόμα να το πάρεις χαμπάρι;
Αδέλφια, τώρα που διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή πιστεύω ότι είναι καιρός να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να επεκτείνουμε την κυριαρχία μας από τον κυβερνοχώρο στον έξω κόσμο. Να μπουκάρουμε στα μπουρδέλα φωνάζοντας "Νωντοχούντα ρε!" και να τους πετάμε όλους έξω. Όποιος δεν παίρνει άδεια από την νωντομαφία θα απαγορεύεται να γαμάει...

Τι έπαθες ρε? :S :S :S :S :S :S :S :Sφυγε ρε μουνι σου λεω εχω τις μαυρες μου και θα σε σπασω αγρια![]()
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
βσκ γτ δεν εχουμε τπτ κοινο.γιατί δεν ταιριάζετε? πες της να διαβασετε μαζι![]()