ελα φιλε μουΤι έπαθες ρε? :S :S :S :S :S :S :S :S

ελα φιλε μουΤι έπαθες ρε? :S :S :S :S :S :S :S :S
Σε πείραξε κανείς? 86 κιλά είμαι.......πλέον,έχω κουμπωθεί άσχημα.........ελα φιλε μου![]()
θα σε ανοιξω αασχημαθα μου τα φυλάξεις στον κώλο σου μήπως αλλάξω γνώμη στην πορεία![]()
ειναι και ψευτοαριστερη αλλα νταξει το παραληπουμε αυτο.![]()
μα δεν το εκανα ρε ;) καθησα αλλου. με επριξε ελα ελα αλλα ευτυχως τελειωσαν οι θεσεις διπλα διπλαπαντως γενικα εχω ενα θεμα με τους μλκες που σε πριζουν για αντιγραφη.τους σιχαινομαι
Σε πείραξε κανείς? 86 κιλά είμαι.......πλέον,έχω κουμπωθεί άσχημα.........![]()
θα φυγεις;πες της τις απόψεις σου για τα πρεζάκια ή για τους μαύρους στο αμέρικα να γουστάρει![]()
βσκ γτ δεν εχουμε τπτ κοινο.ειναι και ψευτοαριστερη αλλα νταξει το παραληπουμε αυτο.
απλα ξερεις αρχιζα ενα θεμα ,δεν ειχαμε πολλα να πουμε,μετα αρχιζε αυτη κλπ . παντως πριν την εξεταση ψιλοκολλησε στην μαπα μου
![]()
ε και κει παραλιγο να την πατησω γτ καβλωσα
![]()
![]()
Ωραίος.............ακολουθω αυτα που μου ειπες ;) να ερθεις στην μπαλλα να τα πουμε
![]()
τι λες ρε,εξω δεν τα λεμε αυτα ,γιαυτο ειναι το μπουπες της τις απόψεις σου για τα πρεζάκια ή για τους μαύρους στο αμέρικα να γουστάρει![]()
την εχεις στο φβ? στειλε της και ρωτα την πως εγραψε και τι δωσει μετα κτλ κτλ.
Εκει θα κοψεις αντιδρασεις...
θα φυγεις;![]()
μπαλλιτσα και εγω θεατης θα ειμαιΩραίος.............![]()
ακολουθω αυτα που μου ειπες ;) να ερθεις στην μπαλλα να τα πουμε
![]()
δεν μου απαντησεςτην εχεις στο φβ? στειλε της και ρωτα την πως εγραψε και τι δωσει μετα κτλ κτλ.
οχιΠήγες στη μπάλα; Γνώρισες το Μήτσο;
ηταν του ιουνιου η εξεταστικη.την ειδα και το σεπτεμβριο αλλα την εκανα με ελαφρα,γτ ηταν το ιδιο μαθημα με του ιουνιου που δεν περασαμε. ξερεις οταν εχεις διαβασει τοσο και περνας δεν περνας δεν γινεται να σου πριζει και τα παπαρια. δεν ανταλλαζω γαμησι για μαθημα με τπτ(που δεν θα ηταν και γαμησι καφες θα ηταν)την εχεις στο φβ? στειλε της και ρωτα την πως εγραψε και τι δωσει μετα κτλ κτλ.
Αλλος Μπολντυς μας βρηκε![]()
![]()
![]()
θα φάω κάτι φρυγανιές με βούτυρο και μέλι γιατί δεν παίζει σοκολάτα στο ντουλάπι![]()
λες να το παιξουμε σκληρα ε?Άμα σε πρήζει για αντιγραφή πίεσε την για πούτσο. Το είχα κάνει κι εγώ με μεγάλη επιτυχία. Τους έλεγα θα μου το ξεπληρώσεις σε είδος και άναβαν λάμπες στα μάτια τους τα πουτανάκια!!