neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
πολυ χαιρεσαι. εγω θα το κρινω αν εχεις γουστο. πολυ ειπαν οτι εχουν γουστο, λιγοι ειχαν ομως πραγματικα
πολυ χαιρεσαι. εγω θα το κρινω αν εχεις γουστο. πολυ ειπαν οτι εχουν γουστο, λιγοι ειχαν ομως πραγματικα
θελει εμπειρια ο πουστροπακις ;)μωρη φτερου θες να την παιξεις με τον φιλο μου ?
ρε μαλακα εισαι σιγουρος οτι θες να βγεις μαζι μου;πολυ χαιρεσαι. εγω θα το κρινω αν εχεις γουστο. πολυ ειπαν οτι εχουν γουστο, λιγοι ειχαν ομως πραγματικα![]()
απο τα ιντερνετικα γαμησια βγαινουν κατι βατραχοιτην κούνησαν την αχλαδιά δλδ ?![]()
![]()
ρε μαλακα εισαι σιγουρος οτι θες να βγεις μαζι μου;
εχω βγει με τον μπαρος ,τον πιστο ,και εναν αλλο απο το σαιτ ;)ρε μαλακα εισαι σιγουρος οτι θες να βγεις μαζι μου;
να φερει και υπυθυνη δηλωση απο τους γονεις τουαστον να παρει τα ρισκα του , ας τον![]()
και γω αν χρειαστεις ψυχολογο επειδη θα νιωθεις λιγοςνα φερει και υπυθυνη δηλωση απο τους γονεις τουουδεμια ευθυνη φερω
δεν μιλαω για εμφανιση δεν ειμαι κομπλεξικος εγω ρε.Δεν μιλαω μπουρδελοτσαρκα εγω μιλαω κανονικη βολτα.Καφεδες,ποτα,ξενυχτια κλπεχω βγει με τον μπαρος ,τον πιστο ,και εναν αλλο απο το σαιτ ;)
τωρα αν το λες απο αποψη εμφανισης ,στα αρχιδια μου σε γραφω![]()
πήρες και λοκο ?![]()
οχιπήρες και λοκο ?![]()
Γουσταρεις μερεντα ρε πουστρακο ...![]()
βρωμιλε![]()
οχιαπλα γνωριζω κοσμο
ναι τι ?δεν μιλαω για εμφανιση δεν ειμαι κομπλεξικος εγω ρε.Δεν μιλαω μπουρδελοτσαρκα εγω μιλαω κανονικη βολτα.Καφεδες,ποτα,ξενυχτια κλπ![]()
λεω τα παντα οπως ειναιείσαι και εσύ από αυτούς που συχαίνονται το σούβλησμα ? :o :o
έτσι το λέμε τώρα ?![]()
ναι τι ?εισαι και καλα τυπος της νυχτας ,μαφια ,γκομενιαρης και ετσι και γιουβετσι?
![]()
λεω τα παντα οπως ειναι![]()
γαμω τον αντιχριστο σου για παιδι σπουδαζεις κιολας.Δεν προσπαθω να σου ξαναεξηγησω τιποτα με νευριαζειςναι τι ?εισαι και καλα τυπος της νυχτας ,μαφια ,γκομενιαρης και ετσι και γιουβετσι?
![]()
θα σε γαμησω ρε μουνοπανο......θα μαθεις να σεβεσαι και να φοβασαι εδω που εισαι.....χαρη σου κανουμε....
ε μην βριζεις .γαμω τον αντιχριστο σου για παιδι σπουδαζεις κιολας.Δεν προσπαθω να σου ξαναεξηγησω τιποτα με νευριαζεις![]()
βεντετα με τον βοσκο?Συγνώμη ρε φίλε! Που να ξέρω ότι είναι συγγενής σου; Κάτι για πρόβατα και τσιμπούκια διάβασα στην ίδια πρόταση και μπερδεύτηκα. Κάνει καλά τσιμπούκια η κορούλα σου η Αννούλα;