Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.215
- Πόντοι
- 12.756
Αυτός,λέγοντας;![]()
Για τον Θεο μιλαμε ή εχουμε αλλαξει θεμα και δεν το θυμαμαι ?
Αυτός,λέγοντας;![]()
μην αντιμιλαςσιγα μια δυαδα ειναι![]()
Βασικά με ό,τι και να ασχοληθείς,ό,τι και να κάνεις....παντού έχουν γίνει πολλοί.Δεν ξερω τον ευατο σου και δεν μπορω να καταλαβω το παραδειγμα ..
Δεν υπηρχε παντα κριση , μην λες μαλακιες ...
Γενικολογώ γιατι δεν με ρωτησες κατι συγκεκριμενο , αοριστη γενικα ηταν η ερωτηση και ηταν ο σωστοτερος τροπος να σου απαντησω
Παραδειγματα σαν τον ευατο σου εχεις πολλα ή δεν εχεις ρωτησει για να μαθεις ?
Τον θεό με τα μαύρα ράσα εννοείς ή άλλον;;;;;Για τον Θεο μιλαμε ή εχουμε αλλαξει θεμα και δεν το θυμαμαι ?
Τον θεό με τα μαύρα ράσα εννοείς ή άλλον;;;;;![]()
μηπως είδες τον παπαζόλη?Τί γελάς ρε...εχθές ο Κοσμάς μου έλεγε να πιστέψω περισσότερο στον θεό.![]()
Δεν ξερω τον ευατο σου και δεν μπορω να καταλαβω το παραδειγμα ..
Δεν υπηρχε παντα κριση , μην λες μαλακιες ...
Γενικολογώ γιατι δεν με ρωτησες κατι συγκεκριμενο , αοριστη γενικα ηταν η ερωτηση και ηταν ο σωστοτερος τροπος να σου απαντησω
Παραδειγματα σαν τον ευατο σου εχεις πολλα ή δεν εχεις ρωτησει για να μαθεις ?
ψάξε πίσω σουμηπως είδες τον παπαζόλη?![]()
Κοίτα υπάρχουν περιπτώσεις που θα εκτιμηθεί το πτυχίο...αν ας πούμε είσαι απόφοιτος από κανένα ΙΕΚ σε τίποτα δημοσιογραφία και ο άλλος του ΑΕΙ ζητάει περισσότερα,ε τέτοια εποχή μπορεί να σε πάρουν.
Το ίδιο και στα Τουριστικά όμως,τόσα ΙΕΚ έχουν τέτοιο τμήμα....και λόγω συνθηκών μάλλον θα προτιμούνται.
Ευχαριστώ.![]()
δε θα γινεις βουγιουκλακη ποτε ρε στρακιψάξε πίσω σου![]()
Αυτό μας κατέστρεψε ως χώρα,να συνεχίσουμε την ίδια μαλακία;το συμπέρασμά μου είναι οτι αν θες να δουλέψεις, βρίσκεις την άκρη και δουλεύεις....
πως;
1)έξυπνες ιδέες
[size=20pt]2)μαύρα φράγκα[/size]
3)αδράζεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται...ακόμα και τις πιο μικρές...
Σου είπα σήμερα τι έπαθα στην οντισιόν....πρόσεχα το καυλάκι αντί το καυλί του σκηνοθέτη. :Sδε θα γινεις βουγιουκλακη ποτε ρε στρακι![]()
Δεν υπάρχει τομέας που να μην έχει επέλθει κορεσμός,οι γιατροί κάνουν και 10 χρόνια αναμονή για να πάρουν ειδικότητα.....Δημοσιογραφία όποιος σπουδάζει είναι μελλοντικός άνεργος εκτός αν έχει μέσον.
Για τα τουριστικά δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι πρέπει να ξέρεις 2-3 ξένες γλώσσες φαρσί για προκόψεις σε αυτόν τον τομέα. Εκτός αν σπουδάζουν για να γίνουν λατζέρηδες.
μας το εχεις πει ισα με 100 φορες σημεραΣου είπα σήμερα τι έπαθα στην οντισιόν....πρόσεχα το καυλάκι αντί το καυλί του σκηνοθέτη. :S
το συμπέρασμά μου είναι οτι αν θες να δουλέψεις, βρίσκεις την άκρη και δουλεύεις....
πως;
1)έξυπνες ιδέες
2)μαύρα φράγκα
3)αδράζεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται...ακόμα και τις πιο μικρές...
Δεν μ αρεσει ομως που γυρισες πισω με αυτες ολοκληρες , δεν ειχε κατι εκλεκτικο εκει ωστε να ξοδεψεις μερικες ?
Γύρισα με 3.000 στερλίνες επιπλέον.
Δημοσιογραφία όποιος σπουδάζει είναι μελλοντικός άνεργος εκτός αν έχει μέσον.
Για τα τουριστικά δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι πρέπει να ξέρεις 2-3 ξένες γλώσσες φαρσί για προκόψεις σε αυτόν τον τομέα. Εκτός αν σπουδάζουν για να γίνουν λατζέρηδες.
Αυτό μας κατέστρεψε ως χώρα,να συνεχίσουμε την ίδια μαλακία;
Δεν έγραψα το ποσό που κέρδισα.
Για την ακρίβεια έγραψα:
;)