Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα μας πάρεις και τους δύο στην καινούργια σου επιχείρηση;Την αληθεια του λεει τυπε :-
Θα μας πάρεις και τους δύο στην καινούργια σου επιχείρηση;Την αληθεια του λεει τυπε :-
που χαθηκες εσυ ??? ρωταγα που εισαι![]()
Θα μας πάρεις και τους δύο στην καινούργια σου επιχείρηση;![]()
Την αληθεια του λεει τυπε :-
Ημουν στην Γηραιά Αλβιώνα για ένα τουρνουά μπρίτζ.
Mε υπαλληλους τον Σταμ και τον Παπαζολ τι επιχειρηση θα ανοιξεις;Με εναν μισθο ομως και τους 2 ;)
Και ο Ραλλης λενε οτι ηταν δυνατος παιχτης μπριτζ , αληθευει ?
Mε υπαλληλους τον Σταμ και τον Παπαζολ τι επιχειρηση θα ανοιξεις;![]()
δεν έχω βγάλει τει αλλά για πες και το γιατί....
εγώ βλέπω και προτιμούνται τα φτηνά χέρια....
και πολλές φορές αντί για τα τει , προτιμούνται και τα ιεκ που είναι ακόμα πιο φτηνοί.
δεν θα κονομήσει αλλά θα βγάζει το προς το ζείν ...
+Μία ασφάλεια,την δικιά μου.Με εναν μισθο ομως και τους 2 ;)
+Μία ασφάλεια,την δικιά μου.![]()
αμεσως ρε να πειτε την κακια σας.. αφου δεν με ξερετε απο κοντα ρε τι μιλατε ?Mε υπαλληλους τον Σταμ και τον Παπαζολ τι επιχειρηση θα ανοιξεις;![]()
Για τα φάρμακα.Εχεις γαμηθει με την ασφαλεια , νομιζεις οτι θα παρεις συνταξη ? η για τα φαρμακα την θελεις ?
Mπουρδελο που να μην εχουν μια βασικη ασφαλεια οι "κοπελες" δεν κανει.Εχεις γαμηθει με την ασφαλεια , νομιζεις οτι θα παρεις συνταξη ? η για τα φαρμακα την θελεις ?
Μην μασάς ρε...περίπτερο θα πάρουμε πολυεθνική θα το κάνουμε.αμεσως ρε να πειτε την κακια σας.. αφου δεν με ξερετε απο κοντα ρε τι μιλατε ?![]()
Εγω ειπα κακια η ο "Αγιος"αμεσως ρε να πειτε την κακια σας.. αφου δεν με ξερετε απο κοντα ρε τι μιλατε ?![]()
Για τα φάρμακα.
Δυστυχώς μου είναι απαραίτητα.![]()
θα φοράω 12 πόντααμα ειναι ετσι οκ ..μια ασφαλεια την δικη σου , αν ποτε ανοιξω κατι , φτανει να μην ειναι μπαρ γιατι δεν θα φαινεσαι , ειπες οτι εισαι 1,56 αν θυμαμαι καλα