Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν έχω βγάλει τει αλλά για πες και το γιατί....

εγώ βλέπω και προτιμούνται τα φτηνά χέρια....

και πολλές φορές αντί για τα τει , προτιμούνται και τα ιεκ που είναι ακόμα πιο φτηνοί.

Που προτιμούνται; Φαντάζομαι καμιά ειδικότητα τεχνίτη (πχ. υδραυλικός). Εκεί να πας 2 χρόνια αν υπάρχει ζήτηση για τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Όποιος ψάχνει δουλειά γραφείου με πτυχίο ΤΕΙ, Αγγλίας ή κλπ πατσαβουρόχαρτα δεν έχει τύχη. Χάνει χρόνια "σπουδάζοντας" τα οποία θα μπορούσε να εργάζεται, να πληρώνεται, να αποταμιεύει (αν ζει με τους γονείς του) και να αποκτά εργασιακή εμπειρία. Ένας μεγιστάνας στην Αμερική, δε θυμάμαι το όνομα του, πληρώνει τους νέους φοιτητές για να παρατήσουν τις σπουδές και να ξεκινήσουν κάτι δικό τους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο ρουλης βαρουλης αλλα μπος που ειναι? αναθεματιζει τον ολυμπιακο?  :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.218
Πόντοι
12.756
Που προτιμούνται; Φαντάζομαι καμιά ειδικότητα τεχνίτη (πχ. υδραυλικός). Εκεί να πας 2 χρόνια αν υπάρχει ζήτηση για τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Όποιος ψάχνει δουλειά γραφείου με πτυχίο ΤΕΙ, Αγγλίας ή κλπ πατσαβουρόχαρτα δεν έχει τύχη. Χάνει χρόνια "σπουδάζοντας" τα οποία θα μπορούσε να εργάζεται, να πληρώνεται, να αποταμιεύει (αν ζει με τους γονείς του) και να αποκτά εργασιακή εμπειρία. Ένας μεγιστάνας στην Αμερική, δε θυμάμαι το όνομα του, πληρώνει τους νέους φοιτητές για να παρατήσουν τις σπουδές και να ξεκινήσουν κάτι δικό τους.

πολυ σωστη κινηση , απλα θελει λιγο να κατεχουν και καποιες οικονομικες εννοιες και πραξεις για να μπορουν να ελεγχουν την μπιζνα τους ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα υπάρχουν περιπτώσεις που θα εκτιμηθεί το πτυχίο...αν ας πούμε είσαι απόφοιτος από κανένα ΙΕΚ σε τίποτα δημοσιογραφία και ο άλλος του ΑΕΙ ζητάει περισσότερα,ε τέτοια εποχή μπορεί να σε πάρουν.

Το ίδιο και στα Τουριστικά όμως,τόσα ΙΕΚ έχουν τέτοιο τμήμα....και λόγω συνθηκών μάλλον θα προτιμούνται.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μπορω να σου πω πολλα γιατι , Το ΤΕΙ δεν λεει κατι χωρις την εμπειρια εργασιας αυτη την περιοδο , αν δεν εχει προυπηρεσια οτι χαρτι και να εχεις το βαζεις στο κωλο σου , εκτος απο γιατρος και δικηγορος..

Περασαν οι εποχες που τα χαρτια εχουν σημασια πια , τωρα οπως το ειπες μπορει να ειναι και μειονεκτημα γιατι πρεπει να σου δωσει και κατι παραπανω για το χαρτι που εχεις παρει ...

Για τα νεα παιδια που εχουν χαρτια τωρα και δεν εχουν ακομη δουλεψει θα πεσει πουτσα μεγαλη...
Εξαιρουνται τα χαρτια ΤΕΙ που λειτουργουν και σαν πιστοποιηση αδεια εργασιας , δηλαδη νομιζω τυπου ηλεκτρολογου..τα αλλα χαρτια που ειναι θεωριας για τον  :jerking:

Ακουω την γνωμη σου τωρα ....

γενικολογείς ρε....

πάντα υπήρχε κρίση, αλλά και κάποιοι που τα κονομούσαν....

το παράδειγμα μου; ο εαυτός μου  ;)

ούτε γιατρός είμαι, ούτε δικηγόρος.... (επίσης η πλειοψηφία των νεων δικηγόρων είναι άνεργοι...και μιλάμε για ποσοστά άνω του 70%)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.218
Πόντοι
12.756
γενικολογείς ρε....
πάντα υπήρχε κρίση, αλλά και κάποιοι που τα κονομούσαν....
το παράδειγμα μου; ο εαυτός μου  ;)

ούτε γιατρός είμαι, ούτε δικηγόρος.... (επίσης η πλειοψηφία των νεων δικηγόρων είναι άνεργοι...και μιλάμε για ποσοστά άνω του 70%)

Δεν ξερω τον ευατο σου και δεν μπορω να καταλαβω το παραδειγμα ..

Δεν υπηρχε παντα κριση , μην λες μαλακιες ...
Γενικολογώ γιατι δεν με ρωτησες κατι συγκεκριμενο , αοριστη γενικα ηταν η ερωτηση και ηταν ο σωστοτερος τροπος να σου απαντησω

Παραδειγματα σαν τον ευατο σου εχεις πολλα ή δεν εχεις ρωτησει για να μαθεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom