Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.215
- Πόντοι
- 12.756
1)Με δουλειές του ποδαριού όμως κερδίζεις και επιπλέον πελάτες αν είσαι καλός και ειδικά αν έχεις πολλές γνωριμίες.Ειδικά στο παράδειγμά μας με τις φορολογικές δηλώσεις ή στο παράδειγμα του τει πληροφορικής με τα απλούστατα φορμάτ/ antivirus που ειδικά τα παππούδια δεν ξέρουν , μπορείς να βγάλεις καλό μεροκαματάκι.Σίγουρα όχι άσχημο για την εποχή.Και μαύρα ε; ;)
2)εμένα γνωστός μου προτιμάει αυτούς που έχουν πτυχίο (εννοείτε πάνω απ'όλα η προυπηρεσία).από ένα ίντερβιου θα καταλάβεις την νουμοσύνη του άλλου ;
3)Εξαρτάται τι γουστάρει ο καθένας φιλαράκο...ο άλλος μπορεί να έχει όνειρο να μπεί στην ΣΔΟΕ ξέρω γω.Δίνει εξετάσεις λοιπόν και αν είναι μάγκας και έχει διαβάσει περνάει...
αυτά.
Πλησιαζουμε σε συμφωνια το διαισθάνομαι..
Απαντησεις με αριθμους , οπως βλεπω σε εξυπηρετουν
1. Στου ποδαριου σου απαντησα στο προηγουμενο μηνυμα μου , δεν εχουμε μεγαλη αποσταση , απλα διαφορετικη οπτικη στην εξελιξη της εργασιας
2. Αναφερεις πανω απο ολα προυπηρεσια , πλησιαζεις στα λογια μου , δικοι μου συναδελφοι που εχουν γραμματεα πρατουν σαν και εμενα , καποιοι που η θεση αυτη δεν εχει απαιτησεις παιρνουν κοπελες νεες με τα πτυχια που ανεφερες αλλα ο μισθος ειναι χαμηλος , και σε καμια περιπτωση δεν θα πλησιασει αυτον της καλης γραμματεας με πολυ καλη πειρα ( και τις περισσοτερες φορες χωρις πτυχια ) .. Σαν παραδειγμα γραμματεας επαιρνε μισθο 3 φορες μεγαλυτερο απο της απλης , σε καποιες καλες θεσεις παιρνουν και παραπανω , αλλες αυτες λειτουργουν στο ποδι του ιδιοκτητη , απλες αποφασεις τις λαμβανουν αυτες , κρατουν ημερολογιο ζωης για τους διευθυντες τους , και κανονιζουν αυτες ποιος θα δει τον ιδιοκτητη της εταιριας η οχι ...Αυτο δεν διδασκεται σε καμια σχολη ...
2.Συνεχιζω στο δευτερο σκελος της απαντησης σου , δεν ειναι ενα ιντερβιου , το ενα που θα ειναι με εμενα εχει ηδη πληροφοριες απο τα προηγουμενα , καθε φορα δυσκολευουν τα ιντερβιου , το ιντερβιου να ξερεις ειναι επιστημη , υπαρχουν HR σε εταιριες που η οργανικη τους θεση μπορει να απολυσει ακομη και τον γενικο διευθυντη και δινουν λογο μονο στον προεδρο της εταιριας , αλλα αυτο ισχυει σε μεγαλες εταιριες .. οπως και να εχει υπαρχουν προσωπα στο χωρο του ιντερβιου που σε 20 λεπτα εχουν καταλαβει απο εσενα πιο πολλα απ οσα ξερεις εσυ ο ιδιος.. Μην αμφισβητήσεις αυτο , οχι για να εχω εγω δικιο και εσυ αδικο , αλλα γιατι οποιος εχει ασχοληθει με τον τομεα ανθρωπινου δυναμικου ξερει οτι ειναι ετσι τα πραγματα.Αν μιλας για γραμματεα με την γενικη Ελληνικη εννοια ( φτιαξε μου ενα καφε , παρε μου αυτον τηλεφωνο , πες του αλλου να παει να γαμηθει , τι μουναρα που εισαι με αυτο το ταγιερ , ακυρωσε μου ολα τα ραντεβου γιατι εχασε ο γαυρος και εχω τσαντιστει ) και τετοιες μαλακιες παω πασο.
3. Αυτο λεω να το σβησουμε εντελως γιατι το πηγες στον τομεα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , αν ειναι να γουσταρει δεν σηκωνει καμια συζητηση , γιατι και εγω σπουδασα και γαμηθηκα για κατι που γουσταρω και ποτε δεν το ακολουθησα , και το ηξερα απο την πρωτη μερα που γραφτηκα στο Πανεπιστημιο , το εκανα για την καυλα μου και μονο , το πτυχιο μου δεν ξερω καν που ειναι , και απο το πανεπιστημιο που πηγα στο εξωτερικο δεν πηρα ουτε μπλουζακι που αλλοι φορουν με περηφάνια..
Καλα παμε νομιζω ..τι λες ?