Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
1)Με δουλειές του ποδαριού όμως κερδίζεις και επιπλέον πελάτες αν είσαι καλός και ειδικά αν έχεις πολλές γνωριμίες.Ειδικά στο παράδειγμά μας με τις φορολογικές δηλώσεις ή στο παράδειγμα του τει πληροφορικής με τα απλούστατα φορμάτ/ antivirus που ειδικά τα παππούδια δεν ξέρουν , μπορείς να βγάλεις καλό μεροκαματάκι.Σίγουρα όχι άσχημο για την εποχή.Και μαύρα ε;  ;)

2)εμένα γνωστός μου προτιμάει αυτούς που έχουν πτυχίο (εννοείτε πάνω απ'όλα η προυπηρεσία).από ένα ίντερβιου θα καταλάβεις την νουμοσύνη του άλλου ;  :idiot:

3)Εξαρτάται τι γουστάρει ο καθένας φιλαράκο...ο άλλος μπορεί να έχει όνειρο να μπεί στην ΣΔΟΕ ξέρω γω.Δίνει εξετάσεις λοιπόν και αν είναι μάγκας και έχει διαβάσει περνάει...

αυτά.

Πλησιαζουμε σε συμφωνια το διαισθάνομαι..

Απαντησεις με αριθμους , οπως βλεπω σε εξυπηρετουν

1. Στου ποδαριου σου απαντησα στο προηγουμενο μηνυμα μου , δεν εχουμε μεγαλη αποσταση , απλα διαφορετικη οπτικη στην εξελιξη της εργασιας

2. Αναφερεις πανω απο ολα προυπηρεσια , πλησιαζεις στα λογια μου , δικοι μου συναδελφοι που εχουν γραμματεα πρατουν σαν και εμενα , καποιοι που η θεση αυτη δεν εχει απαιτησεις παιρνουν κοπελες νεες με τα πτυχια που ανεφερες αλλα ο μισθος ειναι χαμηλος , και σε καμια περιπτωση δεν θα πλησιασει αυτον της καλης γραμματεας με πολυ καλη πειρα ( και τις περισσοτερες φορες χωρις πτυχια ) .. Σαν παραδειγμα γραμματεας επαιρνε μισθο 3 φορες μεγαλυτερο απο της απλης , σε καποιες καλες θεσεις παιρνουν και παραπανω , αλλες αυτες λειτουργουν στο ποδι του ιδιοκτητη , απλες αποφασεις τις λαμβανουν αυτες , κρατουν ημερολογιο ζωης για τους διευθυντες τους , και κανονιζουν αυτες ποιος θα δει τον ιδιοκτητη της εταιριας η οχι ...Αυτο δεν διδασκεται σε καμια σχολη ...

2.Συνεχιζω στο δευτερο σκελος της απαντησης σου , δεν ειναι ενα ιντερβιου , το ενα που θα ειναι με εμενα εχει ηδη πληροφοριες απο τα προηγουμενα , καθε φορα δυσκολευουν τα ιντερβιου , το ιντερβιου να ξερεις ειναι επιστημη , υπαρχουν HR σε εταιριες που η οργανικη τους θεση μπορει να απολυσει ακομη και τον γενικο διευθυντη και δινουν λογο μονο στον προεδρο της εταιριας , αλλα αυτο ισχυει σε μεγαλες εταιριες .. οπως και να εχει υπαρχουν προσωπα στο χωρο του ιντερβιου που σε 20 λεπτα εχουν καταλαβει απο εσενα πιο πολλα απ οσα ξερεις εσυ ο ιδιος.. Μην αμφισβητήσεις αυτο , οχι για να εχω εγω δικιο και εσυ αδικο , αλλα γιατι οποιος εχει ασχοληθει με τον τομεα ανθρωπινου δυναμικου ξερει οτι ειναι ετσι τα πραγματα.Αν μιλας για γραμματεα με την γενικη Ελληνικη εννοια ( φτιαξε μου ενα καφε , παρε μου αυτον τηλεφωνο , πες του αλλου να παει να γαμηθει , τι μουναρα που εισαι με αυτο το ταγιερ , ακυρωσε μου ολα τα ραντεβου γιατι εχασε ο γαυρος και εχω τσαντιστει ) και τετοιες μαλακιες  παω πασο.

3. Αυτο λεω να το σβησουμε εντελως γιατι το πηγες στον τομεα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , αν ειναι να γουσταρει δεν σηκωνει καμια συζητηση , γιατι και εγω σπουδασα και γαμηθηκα για κατι που γουσταρω και ποτε δεν το ακολουθησα , και το ηξερα απο την πρωτη μερα που γραφτηκα στο Πανεπιστημιο , το εκανα για την καυλα μου και μονο , το πτυχιο μου δεν ξερω καν που ειναι , και απο το πανεπιστημιο που πηγα στο εξωτερικο δεν πηρα ουτε μπλουζακι που αλλοι φορουν με περηφάνια..

Καλα παμε νομιζω ..τι λες ?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η συζητηση παρεκτρεπετε

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πλησιαζουμε σε συμφωνια το διαισθάνομαι..

Απαντησεις με αριθμους , οπως βλεπω σε εξυπηρετουν

1. Στου ποδαριου σου απαντησα στο προηγουμενο μηνυμα μου , δεν εχουμε μεγαλη αποσταση , απλα διαφορετικη οπτικη στην εξελιξη της εργασιας

2. Αναφερεις πανω απο ολα προυπηρεσια , πλησιαζεις στα λογια μου , δικοι μου συναδελφοι που εχουν γραμματεα πρατουν σαν και εμενα , καποιοι που η θεση αυτη δεν εχει απαιτησεις παιρνουν κοπελες νεες με τα πτυχια που ανεφερες αλλα ο μισθος ειναι χαμηλος , και σε καμια περιπτωση δεν θα πλησιασει αυτον της καλης γραμματεας με πολυ καλη πειρα ( και τις περισσοτερες φορες χωρις πτυχια ) .. Σαν παραδειγμα γραμματεας επαιρνε μισθο 3 φορες μεγαλυτερο απο της απλης , σε καποιες καλες θεσεις παιρνουν και παραπανω , αλλες αυτες λειτουργουν στο ποδι του ιδιοκτητη , απλες αποφασεις τις λαμβανουν αυτες , κρατουν ημερολογιο ζωης για τους διευθυντες τους , και κανονιζουν αυτες ποιος θα δει τον ιδιοκτητη της εταιριας η οχι ...Αυτο δεν διδασκεται σε καμια σχολη ...

2.Συνεχιζω στο δευτερο σκελος της απαντησης σου , δεν ειναι ενα ιντερβιου , το ενα που θα ειναι με εμενα εχει ηδη πληροφοριες απο τα προηγουμενα , καθε φορα δυσκολευουν τα ιντερβιου , το ιντερβιου να ξερεις ειναι επιστημη , υπαρχουν HR σε εταιριες που η οργανικη τους θεση μπορει να απολυσει ακομη και τον γενικο διευθυντη και δινουν λογο μονο στον προεδρο της εταιριας , αλλα αυτο ισχυει σε μεγαλες εταιριες .. οπως και να εχει υπαρχουν προσωπα στο χωρο του ιντερβιου που σε 20 λεπτα εχουν καταλαβει απο εσενα πιο πολλα απ οσα ξερεις εσυ ο ιδιος.. Μην αμφισβητήσεις αυτο , οχι για να εχω εγω δικιο και εσυ αδικο , αλλα γιατι οποιος εχει ασχοληθει με τον τομεα ανθρωπινου δυναμικου ξερει οτι ειναι ετσι τα πραγματα.Αν μιλας για γραμματεα με την γενικη Ελληνικη εννοια ( φτιαξε μου ενα καφε , παρε μου αυτον τηλεφωνο , πες του αλλου να παει να γαμηθει , τι μουναρα που εισαι με αυτο το ταγιερ , ακυρωσε μου ολα τα ραντεβου γιατι εχασε ο γαυρος και εχω τσαντιστει ) και τετοιες μαλακιες  παω πασο.

3. Αυτο λεω να το σβησουμε εντελως γιατι το πηγες στον τομεα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , αν ειναι να γουσταρει δεν σηκωνει καμια συζητηση , γιατι και εγω σπουδασα και γαμηθηκα για κατι που γουσταρω και ποτε δεν το ακολουθησα , και το ηξερα απο την πρωτη μερα που γραφτηκα στο Πανεπιστημιο , το εκανα για την καυλα μου και μονο , το πτυχιο μου δεν ξερω καν που ειναι , και απο το πανεπιστημιο που πηγα στο εξωτερικο δεν πηρα ουτε μπλουζακι που αλλοι φορουν με περηφάνια..

Καλα παμε νομιζω ..τι λες ?

1)Δεν νομίζω να λέω κάτι υπεραισιόδοξο....Ακριβώς ο,τι κάνουν άτομα που ξέρω σου λέω.

2)Ρε μαν, μια μέση γραμματεία μιλάμε.Όχι να είσαι γραμματέας του Μυστακίδη ή του Λάτση.Ένας γραμματέας σε μια μεσσαία υγιής επιχείρηση καθαρίζει γύρω στα 580 κρατώντας γύρω στα 3 γραφεία πλέον.Αυτά ξέρω πάλι απο δικούς μου.

3)Δεν εννοώ το επάγγελμα αυτό καθεαυτό.Εννοώ ΚΑΙ τις συνθήκες,την σιγουριά,τα ωράρια,το κύρος κλπ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.411
Πόντοι
25.467
2.Συνεχιζω στο δευτερο σκελος της απαντησης σου , δεν ειναι ενα ιντερβιου , το ενα που θα ειναι με εμενα εχει ηδη πληροφοριες απο τα προηγουμενα , καθε φορα δυσκολευουν τα ιντερβιου , το ιντερβιου να ξερεις ειναι επιστημη , υπαρχουν HR σε εταιριες που η οργανικη τους θεση μπορει να απολυσει ακομη και τον γενικο διευθυντη και δινουν λογο μονο στον προεδρο της εταιριας , αλλα αυτο ισχυει σε μεγαλες εταιριες .. οπως και να εχει υπαρχουν προσωπα στο χωρο του ιντερβιου που σε 20 λεπτα εχουν καταλαβει απο εσενα πιο πολλα απ οσα ξερεις εσυ ο ιδιος.. Μην αμφισβητήσεις αυτο , οχι για να εχω εγω δικιο και εσυ αδικο , αλλα γιατι οποιος εχει ασχοληθει με τον τομεα ανθρωπινου δυναμικου ξερει οτι ειναι ετσι τα πραγματα.Αν μιλας για γραμματεα με την γενικη Ελληνικη εννοια ( φτιαξε μου ενα καφε , παρε μου αυτον τηλεφωνο , πες του αλλου να παει να γαμηθει , τι μουναρα που εισαι με αυτο το ταγιερ , ακυρωσε μου ολα τα ραντεβου γιατι εχασε ο γαυρος και εχω τσαντιστει ) και τετοιες μαλακιες  παω πασο.

Γεγονός. Σε εταιρεία για την οποία εργαζόμουν αμέσως μετά το μεταπτυχιακό μου στο Όρτε, ο προϊστάμενος μου είχε εισηγηθεί την απόλυση του διεθυντή παραγωγής και η εισήγησή του έγινε δεκτή.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι ανάπηρος και όποια γυναίκα τον γνωρίζει τον αποκαλεί σίχαμα! Έχει πολύ ασθενική λίμπιντο και μαλακή πούτσα. Με το ζόρι πηγαίνει στα πορνεία μία φορά το χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια. Για περισσότερο δεν έχει όρεξη. Άρα εσένα πως θα σε ικανοποιήσει; Είναι ανίκανος να κάνει μια γυναίκα να απολαύσει τον έρωτα και το ξέρει. Από πικρία έχει γίνει αυτός ο κακός άνθρωπος με την απαίσια συμπεριφορά που μας ενοχλεί όλους μας.
τυπε ο παιχτουρας ειχε γραψει οτι εχει επιτυχιες σε ορισμενες γυναικες
τις χαρακτηριζε μπαζα παντως

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
Τίποτα το ιδιαίτερο.

Είναι γεγονός ότι από τότε που εγκαταστάθηκε ο κ. Κλούνεϊ υπάρχει αυξημένη προσέλευση τυχάρπαστων.

Ειναι ακριβως οπως το αναφερεις , πρωτοεπισκεφθηκα το Κομο το 1999 , εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε , δεν θα αλλαξει ποτε ομως η γαληνη που νιωθεις εκει , ο ηχος μιας παλιας αλφα ρομεο 1900 css Zagato  που ειχα μπροστα μου στην SS340 μου εχει μεινει χαραγμενος στην μνημη μου ..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παιδια να φτιαξω μια ψηφοφορια για σουπερ καπ?

μιστερ μαλακα μπολντερμορτ εναντιων? ποιον μιστερ κοτα? εκτορ λοπεζ?

καποιον αλλον?  :birdman: μιστερ τρολ ποιος βγηκε?  :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
1)Δεν νομίζω να λέω κάτι υπεραισιόδοξο....Ακριβώς ο,τι κάνουν άτομα που ξέρω σου λέω.

2)Ρε μαν, μια μέση γραμματεία μιλάμε.Όχι να είσαι γραμματέας του Μυστακίδη ή του Λάτση.Ένας γραμματέας σε μια μεσσαία υγιής επιχείρηση καθαρίζει γύρω στα 580 κρατώντας γύρω στα 3 γραφεία πλέον.Αυτά ξέρω πάλι απο δικούς μου.

3)Δεν εννοώ το επάγγελμα αυτό καθεαυτό.Εννοώ ΚΑΙ τις συνθήκες,την σιγουριά,τα ωράρια,το κύρος κλπ

1. Οκ δεν διαφωνουμε , θα το ελεγα καλυτερα οτι εχουμε αλλη οπτικη στην εργασια του ποδαριου , σαφως δεν ειναι υπεραισιοδοξο , και εγω εχω πολλους γνωστους που κανουν οπως λες , ειδικα δηλωσεις.. καποιοι ειναι αρκετα ευχαριστημενοι ειδικα τωρα που εγιναν και πιο δυσκολες και εχουν περισσοτερη δουλεια και χρεωνουν και περισσοτερα..Μηπως ομως αυτο ταιριαζει με τις κατα εξαιρεση ειδικοτητες που ανεφερα ?
2.Μια μεση γραμματεας οκ , αρα μιλας για το παραδειγμα μου που σου λεω για την Ελληνικη εννοια της γραμματεας.ο Λατσης εχει αν εννοεις αυτον του Λουξεμβουργου 4 γραμματεις εκει και μια προσωπικη που διευθύνει αυτες τις 4 , και απο μια σε καθε γραφειο που εχει σε καθε χωρα που εχει μπιζνες , οταν δεν παιρνει την προσωπικη μαζι του ..( αυτα ηταν προ κρισης τωρα δεν ξερω , αλλα δεν νομιζω να εχει κανει εκει περικοπές ) ..
Δεν μου καλοφανηκε ομως πολυ αυτο το " Όχι να είσαι γραμματέας του Μυστακίδη ή του Λάτση ".... γιατι το διαχωριζεις ? γραμματεις δεν ειναι και αυτες οπως οι προηγουμενες ? ολες γραμματεις ειναι , ξερεις τι τις κανει να διαφερουν .. η εμπειρια και μονο , αρα αμα μου ερθει μια που δεν εχει χαρτι απο γραμματεας , αλλα ηταν βοηθος στην γραμματεα ενος καλου παιχτη λες να μην την προσλαβω , και να παρω μια με χαρτια ? βεβαια εχουμε κανει και οι 2 μαλακια γιατι πεσαμε στην περιπτωση του επαγγελματος σαν παραδειγμα του γραμματεα , που ειναι δυσκολο γενικα ...αλλα ισως ειναι καλο γιατι μας εβγαλε πιο to the point που λενε και οι Ελληναραδες επιχειρηματίες..

3.Συμφωνω με αυτα που λες , καποιοι που ειναι ανασφαλεις και δεν εχουν αυτοπεποίθηση θα τους βολευε αυτο το ειδος εργασιας παρα μα παρα πολυ ... Ομως για σκεψου και αυτο , ενας πωλητης που γαμαει και δερνει στον τομεα του ( διαβαστερος οπως θα ελεγες και εσυ ) που ξερει οτι στην πιατσα σπαει κοκκαλα , πιστευεις οτι θα εμπαινε ποτε στο τρυπακι αν θα μεινει χωρις δουλεια ?? δεν το νομιζω .Θες να πουμε για συνθηκες εργασιας ? αυτος τις κανονιζει ( ενα πωλητη που ειχα εγω γαματο οταν τον επερνα τηλεφωνο του ελεγα συγγνωμη που σε ενοχλω μπορεις να μιλησεις ? και μετα μπλα μπλα μπλα ) ξερεις γιατι ? γιατι σε κραταει απο τα αρχιδια , και ξερει οτι θα χορεψεις οτι τραγουδι βαραει αυτος..  Την κερδισε αυτη την συμπεριφορα με τις επιδοσεις του ..

Γενικα εκτος απο τα τραβηγμενα παραδειγματα μου που καλα κανεις απο μερος σου και δεν τα υπολογιζεις τοσο ,  πιστευω οτι συμφωνουμε ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Εμενα δεν με βαζεις ποτε μεσα στους σικε αγωνες που στηνεις.  :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756

Βαλε σε ολα μονο υποψηφιο τον Κοσμα , που θα παει ο πουστης μια φορα θα βγει πρωτος σε κατι , παντα δευτερος να ειναι σε ολα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βαλε σε ολα μονο υποψηφιο τον Κοσμα , που θα παει ο πουστης μια φορα θα βγει πρωτος σε κατι , παντα δευτερος να ειναι σε ολα
Δεν εχει γινει ακομα διαγωνισμος πουσταρας. Μετα τον Λιλα εχει στανταρ την δευτερη θεση.  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εμενα δεν με βαζεις ποτε μεσα στους σικε αγωνες που στηνεις.  :birdman:
οκ θα σε βαλω.. τι σικε ρε φιλε..η ποιο επιτυχης ψηφοφορια του μπου  :zfuck:

θα σε βαλω και σενα και στον τσολια ψολια που κλαιτε  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν βγαινει ψηλα ο κοσμας τυπε..

ειπα τα φαβορι για του χρονου, ποιου χρονου σε 3 μηνες ειναι

Πορδοπαπος
Βολτερμορτ
Λακησ33
Αχαχουχας

και λιγο ασια_φαν

:2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
δεν βγαινει ψηλα ο κοσμας τυπε..

ειπα τα φαβορι για του χρονου, ποιου χρονου σε 3 μηνες ειναι

Πορδοπαπος
Βολτερμορτ
Λακησ33
Αχαχουχας

και λιγο ασια_φαν

:2on1:

Ο ασια φαν δεν ειναι αυτος που τραμπουκισαν οι αλλοι ? που ελεγε ο Απολυτος ?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
1. Οκ δεν διαφωνουμε
2.Δεν μου καλοφανηκε ομως πολυ αυτο το " Όχι να είσαι γραμματέας του Μυστακίδη ή του Λάτση ".... γιατι το διαχωριζεις ?

3.Συμφωνω με αυτα που λες , καποιοι που ειναι ανασφαλεις και δεν εχουν αυτοπεποίθηση θα τους βολευε αυτο το ειδος εργασιας παρα μα παρα πολυ ...

4.Γενικα εκτος απο τα τραβηγμενα παραδειγματα μου που καλα κανεις απο μερος σου και δεν τα υπολογιζεις τοσο ,  πιστευω οτι συμφωνουμε ...

1)Ωραία.Πάει αυτό  :sunglasses:

2)Γιατί είναι σαν να μιλάμε για πουτάνες και εσύ να μιλάς για city tours και εγώ για τα στούντιο (όχι μπουρδέλα  :grin:).

3)Για αυτούς μιλάω αλλά λάβε υπόψιν οτι παίζουν και άλλα μέσα.Δηλαδή δεν είναι και άσχημα στο θέμα συνθήκες,ωράρια,μισθός.Πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο των πωλητών.Αυτοί που λές εσύ είναι δεκάδες μέσα στους χιλιάδες.

4) :thumbsup:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
1)Ωραία.Πάει αυτό  :sunglasses:

2)Γιατί είναι σαν να μιλάμε για πουτάνες και εσύ να μιλάς για city tours και εγώ για τα στούντιο (όχι μπουρδέλα  :grin:).

3)Για αυτούς μιλάω αλλά λάβε υπόψιν οτι παίζουν και άλλα μέσα.Δηλαδή δεν είναι και άσχημα στο θέμα συνθήκες,ωράρια,μισθός.Πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο των πωλητών.Αυτοί που λές εσύ είναι δεκάδες μέσα στους χιλιάδες.

4) :thumbsup:

Ολα τελεια , εκτος απο το 4 που εχω την εντυπωση οτι στο μελλον οι ΔΥ θα περνουν ψιχουλα και θα παρακαλαει το κρατος για να παει καποιος να δουλεψει εκει..

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ολα τελεια , εκτος απο το 4 που εχω την εντυπωση οτι στο μελλον οι ΔΥ θα περνουν ψιχουλα και θα παρακαλαει το κρατος για να παει καποιος να δουλεψει εκει..

Oψόμεθα τύπε.Κάτσε πρώτα να μπούμε στην δραχμή που λέει το σταματάκι  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.215
Πόντοι
12.756
Το δικό μου παράδειγμα έχει νοημοσύνη κάτω του μετρίου. Ξεκίνησε με το να εμπορεύεται μούστο (με δανεικά εννοείται, που του είχαμε δώσει εγώ και τρείς τέσσερεις άλλοι) Μετά από δύο χρόνια έστελνε δεκάδες τόνους μούστο (σε μορφή παγοκολώνας) στην Γαλλία. Φέτος που πήγε για ένα 20ήμερο στην Κούβα, με ρώτησε τι πούρα θέλω να μου φέρει δώρο. Του απάντησα ότι θέλω ενα 50άρι μπαντλ  Ρομέο υ Χουλιέτα σορτ τσώρτσιλ, και με αποκάλεσε "ψιλικατζή".

Το συμπέρασμα δικό σας...

Ψιλικατζη  :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom