Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

μα 400 ευρώ δώρο ζήτησε ρε Άγιε;

ζήτα ένα 50άρι cohiba esplendidos  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μπορει καποιος να μου αναλυσει τα κριτηρια με τα οποια ποσταρονται οι φωτογραφιες στο νημα θεϊκα βυζια  και στο νημα τερασια βυζια?  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Είναι ανάπηρος και όποια γυναίκα τον γνωρίζει τον αποκαλεί σίχαμα! Έχει πολύ ασθενική λίμπιντο και μαλακή πούτσα. Με το ζόρι πηγαίνει στα πορνεία μία φορά το χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια. Για περισσότερο δεν έχει όρεξη. Άρα εσένα πως θα σε ικανοποιήσει;
Μας λες ότι εχεις φάει την πουτσα μου και τα ξέρεις οοοοολα αυτα δηλαδη ;  :birdman:

Μάλλον θα ήσουν καραμπαζολα και ξενερωτη αγελαδα για να μην ικανοποιηθεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Ανάπηρο είναι το κεφάλι σου και αυτοί που σε μεγάλωσαν και σε μορφωσαν μην χεσω  :sunglasses:

Αντε να πέσουν οι μάσκες να δουν όλοι τι σκατο είσαι βλάκα  :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ανάπηρο είναι το κεφάλι σου και αυτοί που σε μεγάλωσαν και σε μορφωσαν μην χεσω  :sunglasses:

Αντε να πέσουν οι μάσκες να δουν όλοι τι σκατο είσαι βλάκα  :2funny:

Για πρόσεχε πως μου μιλάς αμόρφωτε σακάτη!!!

Εγώ είμαι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο! Άντε που γίναμε ίσα κι όμοια με τους χαμάληδες και τους λούστρους!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

Εγώ είμαι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο! Άντε που γίναμε ίσα κι όμοια με τους χαμάληδες και τους λούστρους!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε ποιο πανεπιστημιο ? :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε ο παιχτουρας ειχε γραψει οτι εχει επιτυχιες σε ορισμενες γυναικες
τις χαρακτηριζε μπαζα παντως

Ακόμα και τα μπάζα σιχαίνονται τους ανάπηρους για βιολογικούς λόγους. Η αναπαραγωγή είναι κοστοβόρα διαδικασία για τη γυναίκα, ξεκινώντας με την εγκυμοσύνη που κρατά 9 μήνες και συνεχίζεται με την ανατροφή του παιδιού ωσπου αυτό να γίνει ικανό να επιβιώσει μόνο του. Όλος αυτός ο κόπος της μάνας πάει χαμένος αν το παιδί είναι ανάπηρο στο σώμα ή το μυαλό. Στη φύση ο αχαχούχας θα είχε γίνει γεύμα κάποιου αρπακτικού εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι γι' αυτό και ενστικτωδώς τον υποτιμάμε και δεν μπορούμε να τον δεχτούμε ως έναν από εμάς. Σίγουρα στο σχολείο θα αντιμετώπισε παρόμοιες αντιδράσεις από τους συμμαθητές του.

Η γυναίκα είναι προικισμένη από τη φύση με ένα ένστικτο που την κάνει να προστατεύει το μουνί της από τα βρωμοπούτσια των αναπήρων γιατί το σπέρμα που βγάζουν είναι κι αυτό ανάπηρο και τα παιδιά που παράγει είναι για τον κουβά...

Η αμυντική αυτή συμπεριφορά παίρνει τη μορφή σιχαμάρας, αποστροφής, περιφρόνησης αλλά και επιθετικότητας όταν ο κάτοχος του ανάπηρου βρωμόπουτσου τολμάει να πλησιάσει πολύ τη γυναίκα. Δεν έχει σημασία αν η ίδια είναι μπάζο, γιατί όλες οι γυναίκες έχουν τα ίδια ένστικτα. Επομένως μάλλον ο Παίχτουρας λέει ψέματα.

Σε κάθε περίπτωση, σιγά μη γάμησε το ανάπηρο σίχαμα!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα όταν τη βαραίνουν οι αχαχούχες!

URL]]

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Ακόμα και τα μπάζα σιχαίνονται τους ανάπηρους για βιολογικούς λόγους. Η αναπαραγωγή είναι κοστοβόρα διαδικασία για τη γυναίκα, ξεκινώντας με την εγκυμοσύνη που κρατά 9 μήνες και συνεχίζεται με την ανατροφή του παιδιού ωσπου αυτό να γίνει ικανό να επιβιώσει μόνο του. Όλος αυτός ο κόπος της μάνας πάει χαμένος αν το παιδί είναι ανάπηρο στο σώμα ή το μυαλό. Στη φύση ο αχαχούχας θα είχε γίνει γεύμα κάποιου αρπακτικού εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι γι' αυτό και ενστικτωδώς τον υποτιμάμε και δεν μπορούμε να τον δεχτούμε ως έναν από εμάς. Σίγουρα στο σχολείο θα αντιμετώπισε παρόμοιες αντιδράσεις από τους συμμαθητές του.

Η γυναίκα είναι προικισμένη από τη φύση με ένα ένστικτο που την κάνει να προστατεύει το μουνί της από τα βρωμοπούτσια των αναπήρων γιατί το σπέρμα που βγάζουν είναι κι αυτό ανάπηρο και τα παιδιά που παράγει είναι για τον κουβά...

Η αμυντική αυτή συμπεριφορά παίρνει τη μορφή σιχαμάρας, αποστροφής, περιφρόνησης αλλά και επιθετικότητας όταν ο κάτοχος του ανάπηρου βρωμόπουτσου τολμάει να πλησιάσει πολύ τη γυναίκα. Δεν έχει σημασία αν η ίδια είναι μπάζο, γιατί όλες οι γυναίκες έχουν τα ίδια ένστικτα. Επομένως μάλλον ο Παίχτουρας λέει ψέματα.

:2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Εχεις αναρωτηθεί εσυ ποτε ποσο για τον Κουβα είσαι ?

Είσαι για λυπηση φίλε μου.......

Μην τεκνοποιησεις ποτε γιατι δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα στην κοινωνία......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Ναι
Ξερω ξερω

Είσαι λέκτορας στο πανεπιστήμιο της πουτσας ..... :2funny:

Μονο για κανένα κλαρινετο θα είσαι και για ΤΊΠΟΤΑ αλλο :2funny:
Κι αυτο εφόσον βρεθεί κάνας πεινασμενος πάκης να σε δεχτεί αφου πρώτα τον ταισεις καλα  :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αρνείσαι ότι αν ζούσαμε στην άγρια φύση θα σε είχε αρπάξει ένας γύπας από πίσω χωρίς να τον ακούσεις και θα σε είχε πάρει στη φωλιά του για να σε ταΐσει στα μικρά του;

Τζάμπα δε θα σε είχε αναθρέψει η μάνα σου;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.213
Πόντοι
12.756
μπορει καποιος να μου αναλυσει τα κριτηρια με τα οποια ποσταρονται οι φωτογραφιες στο νημα θεϊκα βυζια  και στο νημα τερασια βυζια?  :think:

Την ιδια απορια εχω και εγω

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι εγινε Λεμπρον? δεν εχουμε ακουστα τον προεδρα?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
να σου πω ρε τυπε αμα εχεις κανα κονε στην ασοεε δεν με περνας και μενα με μερικα χιλιαρικα?
είσαι από αυτούς που είχαν χιλιάρικα να δίνουν για τριήμερα και τώρα θές και διδακτορικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom