Επισκέπτης
Ότι τα κάνει η Ρίτα τα όσα λέει δεν γίνεται να το μάθεις,πάντως ότι το έχει ψάξει έστω κ ελάχιστα φαίνεται νομίζω...Κι ομως δεν ειναι φεϊκ ολοι. Μπορει να εχουν φεϊκ σμπεριφορες , αλλα ακομα και μεσα απο αυτες φαινεται ο πραγματικος χαρακτηρας. Και τη Ριτα τυη εχω καταλαβει κι εσενα σε καταλαβα και ας το παιζεις ιστορια. Εσυ εισαι αθεραπεφτα μουνοδουλος. Δεν πα να σε χεσει πατοκορφα η γκομενα εσυ θα χαζογελασεις και θα το γυρισεις στο χαβαλε. Και μην μου πεις οτι το κανεις μονο εδω μεσα. Το κανεις και στην ριαλ λαϊφ. Οσο για τη Ριτα , βρηκε εσας τα καημενα και σας δουλευει ψιλο γαζι. Αν ηξερες εστω και μισα απο αυτα που λεει εδω μεσα , θα καταλαβαινες οτι η Ριτα πεφτει , κοιμαται και μολις ξυπνησει μπαινει εδω και μας εξηγα το ονειρο
Και μετα μπαινουν και κατι Παπασαλιες και τη σιγονταρουν. Ε αφου εχουν οι Ριτες και οι Παπασαλιες το δικαιωμα να μας σπανε τα νευρα με τις μαλακιες τους , ε εχουμε κι εμεις δικαιωμα να κραζουμε. Και ειναι και πιο φαν το κραξιμο.
Για εμένα στο γκομενικό τουλάχιστον ναι σωστά με έκοψες(σιγά το κατόρθωμα),αν κ τελευταία 2-3 τα έχουνε ακούσει άσχημα(τώρα αν θες το πιστεύεις φυσικά)!!!
Υ.Γ.Με τον εκτόρα καμία συγγένεια παίζει;;;