Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Κι ομως δεν ειναι φεϊκ ολοι. Μπορει να εχουν φεϊκ σμπεριφορες , αλλα ακομα και μεσα απο αυτες φαινεται ο πραγματικος χαρακτηρας. Και τη Ριτα τυη εχω καταλαβει  κι εσενα σε καταλαβα και ας το παιζεις ιστορια. Εσυ εισαι αθεραπεφτα μουνοδουλος. Δεν πα να σε χεσει πατοκορφα η γκομενα εσυ θα χαζογελασεις και θα το γυρισεις στο χαβαλε. Και μην μου πεις οτι το κανεις μονο εδω μεσα. Το κανεις και στην ριαλ λαϊφ. Οσο για τη Ριτα , βρηκε εσας τα καημενα και σας δουλευει ψιλο γαζι. Αν ηξερες εστω και μισα απο αυτα που λεει εδω μεσα , θα καταλαβαινες οτι η Ριτα πεφτει , κοιμαται και μολις ξυπνησει μπαινει εδω και μας εξηγα το ονειρο :2funny:

Και μετα μπαινουν και κατι Παπασαλιες και τη σιγονταρουν. Ε αφου εχουν οι Ριτες και οι Παπασαλιες το δικαιωμα να μας σπανε τα νευρα με τις μαλακιες τους , ε εχουμε κι εμεις δικαιωμα να κραζουμε. Και ειναι και πιο φαν το κραξιμο. :birdman:
Ότι τα κάνει η Ρίτα τα όσα λέει δεν γίνεται να το μάθεις,πάντως ότι το έχει ψάξει έστω κ ελάχιστα φαίνεται νομίζω...

Για εμένα στο γκομενικό τουλάχιστον ναι σωστά με έκοψες(σιγά το κατόρθωμα),αν κ τελευταία 2-3 τα έχουνε ακούσει άσχημα(τώρα  αν θες το πιστεύεις φυσικά)!!! :cheesy:

Υ.Γ.Με τον εκτόρα καμία συγγένεια παίζει;;; :2funny:

Επισκέπτης
Εσυ δλδ συγκρινεις τη Ριτα με τον ΠΠ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡεΖολη μαθε καρδια μου να σκεφτεσαι πριν μιλησεις. Καλα σου λεει , μη φυγεις απο το πατρικο σου.
Γιατί μίλησα για την Ρίτα;;;

Aλλά αφού θες αυτό το παράδειγμα...

Το κάνει ή όχι δεν ξέρω πάντως 2-3 έστω για να φαίνεται σε όποιον δεν ξέρει τα έχει ψάξει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φτου ρε πούστη, στις καλές συζητήσεις δεν καταλαβαίνω.
τι εστί ρίτα και τι σχέση έχει με το google it

Επισκέπτης
Ότι τα κάνει η Ρίτα τα όσα λέει δεν γίνεται να το μάθεις,πάντως ότι το έχει ψάξει έστω κ ελάχιστα φαίνεται νομίζω...

Για εμένα στο γκομενικό τουλάχιστον ναι σωστά με έκοψες(σιγά το κατόρθωμα),αν κ τελευταία 2-3 τα έχουνε ακούσει άσχημα(τώρα  αν θες το πιστεύεις φυσικά)!!! :cheesy:

Υ.Γ.Με τον εκτόρα καμία συγγένεια παίζει;;; :2funny:

Εννοειται πως σε πιστευω , αν και το "ασχημα" σου εσενα  μαλλον ειναι το  "φιλικο" το δικο μου.

Ναι ο Εκτορας ειναι ο Κυριος μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρίτα εστί διδασκάλα του site στο bdsm... :cheesy:

Αμφισβειτούνε ότι ξέρει κ λέει θεωρώντας ότι τα έχει κάνει απλά copy-paste...

Δεν θεωρουμε οτι τα κανει. Το λεει και η ιδια οτι τα κανει. Αν εχεις προσεξει εχει ανοιξει τρια θρεντ για το θεμα και καθε φορα εχε ποσταρει σαν αρχικο ποστ , ενσ ακειμενο απο ενα μπλογκ. Μεχρι εκει ειναι η γνωση που μαντεψε....δεν ειναι δικια της. μετα αρχιζει το καβλαντισμα που ειναι και ο αρχικς σκοπος του θρεντ φυσικα. Εκει να δεις γνωση να σκασεις στα γελια :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρίτα εστί διδασκάλα του site στο bdsm... :cheesy:

Αμφισβειτούνε ότι ξέρει κ λέει θεωρώντας ότι τα έχει κάνει απλά copy-paste...
images

Επισκέπτης
Δεν θεωρουμε οτι τα κανει. Το λεει και η ιδια οτι τα κανει. Αν εχεις προσεξει εχει ανοιξει τρια θρεντ για το θεμα και καθε φορα εχε ποσταρει σαν αρχικο ποστ , ενσ ακειμενο απο ενα μπλογκ. Μεχρι εκει ειναι η γνωση που μαντεψε....δεν ειναι δικια της. μετα αρχιζει το καβλαντισμα που ειναι και ο αρχικς σκοπος του θρεντ φυσικα. Εκει να δεις γνωση να σκασεις στα γελια :2funny: :2funny: :2funny:
Υπάρχει δικιά σου γνώση σε οτιδήποτε;;; :rolleyes:

Θα με τρελάνεις;;; :headbang:

Διαβάζεις/βλέπεις->μαθαίνεις!!!

Επισκέπτης
Mία νότα παραπάνω θα έλεγα... :cheesy:

Τον έκτορα θα τον ξανα δούμε σήμερα;;; :2funny:

Α κι εσυ θεωρεις οτι ειμαι κλωνος του? Τιμη μου δε λεω. Αλλα καλη η δικαιολογια σου για να καλυψεις τη μαλακια σου. Αν δεν αντεχεις αυτα που σου λεω και ζοριζεσαι , το κοβω. Μην πας να με ακυρωσεις πουστικα ομως. Ειπαμε παπασαλιας , οχι και παπαπουστρακι. Ραϊτ?

Επισκέπτης
Α κι εσυ θεωρεις οτι ειμαι κλωνος του? Τιμη μου δε λεω. Αλλα καλη η δικαιολογια σου για να καλυψεις τη μαλακια σου. Αν δεν αντεχεις αυτα που σου λεω και ζοριζεσαι , το κοβω. Μην πας να με ακυρωσεις πουστικα ομως. Ειπαμα παπασαλιας , οχι και παπαπουστρακι. Ραϊτ?
Και κλώνος του να είσαι λίγο με νοιάζει... :rolleyes:

Σκασίλα μου μεγάλη... :cheesy:

Επίσης αν ζοριζόμουνα εδώ μέσα με τα όσα ακούω έπρεπε να είχα φύγει από τον 1το χρόνο κ κλείνω δεύτερο... δεν μασάω... :2funny:

Επισκέπτης
Υπάρχει δικιά σου γνώση σε οτιδήποτε;;; :rolleyes:

Θα με τρελάνεις;;; :headbang:

Διαβάζεις/βλέπεις->μαθαίνεις!!!

Ρε παπαζολακι τη δικη μου γνωση δεν χρειαζεται να την διατυμπανισω. οση εχω. Να σου φερω και παραδειγματα για να καταλαβεις. Ο φιλτατος Τσολιας καλη ωρα που βλεπει. Εχει πολλη γνωση και ας μην εχει πει τπτ. Αυτο φαινεται απο τον τροπο που ποσταρει και τι ποσταρει καθε φορα. Το ιδιο και το Λιονι , το ιδιο και πολλοι αλλοι (μην πω και Εκτορας και μας πεις κλωνους παλι). Αυτους δεν τους κραζουμε γιατι ειναι τρου.  

Υπαρχουν και κατι αλλοι τυποι που τα δαχτυλα τους βγαζουν σπιθες απο το γουγλαρισμα. Αυτους τους καταλαβαινεις απο τις πολες λεπτομεριες που "θυμουνται" για ΟΛΑ τα θεματα που συζητιουνται.

Και υπαρχον και οι Ριτες (πιανει και λιγο Νιμερτις η κατηγορια αυτη). Γκομενιτσες που θελουν να εντυπωσιασουν και βρισκουν ενα ουαου θεμα ,που θα τις κανει σουπερ καβλιαρες και ενδιαφερουσες και το πιπιλανε μεχρι να παπαρωσου τα αρχιδια . Κουραση απιστευτη. Αυτες ειναι σαν τις αλογομυγες. Ενοχλητικες μεχρι αηδια. Ε βαραμε κι εμεις μεχρι να μας κανουν τη χαρη και να μετριασουν την ενοχληση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom