Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Eυχαριστούμε sir,τιμή μας!!! :sunglasses:
εννοείται ότι θα σας κάνω την τιμή, γιατί είμαι λάτρης του bsdm.

άκου σκηνικό.
τρίτη βράδυ, εννιά και κάτι.
είμαι στο σπίτι και ετοιμάζομαι να βγω και μου λέει το γκομενέτο που θα πας και εμένα μόνη μου θα με αφήσεις και λοιπές αηδίες τις οποίες τις απορίπτει ο οργανισμός μου χωρίς πολλά πολλά.
της λέω άτιμη τι ξεστόμησες τώρα;
όπως ήταν στο νεροχύτη και έπλενε κάτι πιάτα αρπάζω ένα σκοινί και την δένω από τα ποδάρια.
άρχισε τα μα, μου, αλλά ο οργανισμός μου δεν τα άκουγε καν και όταν τελειώνω της αφήνω και μια διαταγή.
φτιάξε μου μωρή ένα παστίτσιο γιατί θα πάω να δω τσουλου σήμερα και θα γυρίσω κουρασμένος.
γενικώς με φτιάχνουνε οι τριχές τα σιρματόσκηνα σελοτέιπ όπως και αυτές οι σχέσεις υποταγής  όταν έχει μουντιάλ, τσουλου, στο πρωτάθλημα, εεε και μετά τους ημιτελικούς στο κύπελο.
:2funny:

Επισκέπτης
Ρε παπαζολακι τη δικη μου γνωση δεν χρειαζεται να την διατυμπανισω. οση εχω. Να σου φερω και παραδειγματα για να καταλαβεις. Ο φιλτατος Τολιας καλη ωρα που βλεπει. Εχει πολλη γνωση και ας μην εχει πει τπτ. Αυτο φαινεται απο τον τροπο που ποσταρει και τι ποσταρει καθε φορα. Το ιδιο και το Λιονι , το ιδιο και πολλοι αλλοι (μην πω και Εκτορας και μας πεις κλωνους παλι). Αυτους δεν τους κραζουμε γιατι ειναι τρου.  

Υπαρχουν και κατι αλλοι τυποι που τ αδαχτυλα τους βγαζουν σπιθες απο το γουγλαρισμα. Αυτους τους καταλαβαινεις απο τις πολες λεπτομεριες που "θυμουνται" για ΟΛΑ τα θεματα που συζητιουνται.

Και υπαρχον και οι Ριτες (πιανει και λιγο Νιμερτις η κατηγορια αυτη). Γκομενιτσες που θελουν αν εντυπωσιασουν και βρισκουν ενα ουαου θεμα ,που θα τις κανει σουπερ καβλιαρες και ενδιαφερουσες και το πιπιλανε μεχρι να παπαρωσου τα αρχιδισ . Κουραση απιστευτη. Αυτες ειναι σαν τις αλογομυγες. Ενοχλητικες μεχρι αηδια. Ε βαραμε κι εμεις μεχρι να μας κανουν τη χαρ και να μετριασουν την ενοχληση.
Αναρωτιέμαι ποιος είναι μεγαλύτερη ψύχωση πάντως...

Αυτός που το παίζει ιστορία στο νετ ή ο άλλος που κοπανάει...

Ποια η γνώμη σου;;;

Για πες ρε εμένα πώς με έχεις κόψει,ντιπ μαλάκα;;; :2funny:

Επισκέπτης

άκου σκηνικό.
είμαι στο σπίτι και ετοιμάζομαι να βγω και μου λέει το γκομενέτο που θα πας και εμένα μόνη μου θα με αφήσεις και λοιπές αηδίες τις οποίες τις απορίπτει ο οργανισμός μου χωρίς πολλά πολλά.
όπως ήταν στο νεροχύτη και έπλενε κάτι πιάτα αρπάζω ένα σκοινί και την δένω από τα ποδάρια.
άρχισε τα μα, μου, αλλά ο οργανισμός μου δεν τα άκουγε καν και όταν τελειώνω της αφήνω και μια διαταγή.
φτιάξε μου μωρή ένα παστίτσιο γιατί θα πάω να δω τσουλου σήμερα και θα γυρίσω κουρασμένος.
γενικώς με φτιάχνουνε οι τριχές τα σιρματόσκηνα σελοτέιπ όπως και αυτές οι σχέσεις υποταγής  όταν έχει μουντιάλ, τσουλου, στο πρωτάθλημα, εεε και μετά τους ημιτελικούς στο κύπελο.

Κυριος εισαι κορυφη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

άκου σκηνικό.
Λέγε ρε από που το googlaρες κ άσε τα σάπια(όπως θα έλεγαν κ κάποιοι/ες)!!! :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε παιδια γιατι ασχολειστε με βλακειες?με κλωνους και με ατομα που κανουν κοπυ πειστ??
ελεος!φαντασου καταντια να προσπαθεις να τραβηξεις τα βλεματα και τις εντυπωσεις με τετοιες παπαριες!!!!!!φαντασου ποσο καμενα ειναι καποια ατομα!!!!
φαντασου ποσο χεσμενους τους εχουν καοποιοι και σε τι σημειο φτανουν!!!!!!!

Επισκέπτης
Αναρωτιέμαι ποιος είναι μεγαλύτερη ψύχωση πάντως...

Αυτός που το παίζει ιστορία στο νετ ή ο άλλος που κοπανάει...

Ποια η γνώμη σου;;;

Για πες ρε εμένα πώς με έχεις κόψει,ντιπ μαλάκα;;; :2funny:

Σου ειπα πως σε εχω κοψει. Το Παπασαλιας παιζει να ειναι η πιο πετυχημενη παραποιηση νικ μετα το Πρεζουρας. :2funny: :2funny:

Δεν θεωρω οτι εισαι κακος. Ισα ισα που θα μπορουσα να σε συμπαθω κιολας. Αλλα το γλυψιμο το σιχαινομαι τερμα κι εσυ το παραγαμας σε αυτον τον τομεα.

Επισκέπτης
ρε παιδια γιατι ασχολειστε με βλακειες?με κλωνους και με ατομα που κανουν κοπυ πειστ??
ελεος!φαντασου καταντια να προσπαθεις να τραβηξεις τα βλεματα και τις εντυπωσεις με τετοιες παπαριες!!!!!!φαντασου ποσο καμενα ειναι καποια ατομα!!!!
φαντασου ποσο χεσμενους τους εχουν καοποιοι και σε τι σημειο φτανουν!!!!!!!

Εγω φανταζομαι. Εχω και ανεπτυγμενη φαντασια αλλωστε. Ο  Ζολερ  γλυφει εκει που αλλοι χεζουν αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πρεζουρας..................!
χαχαχαχαχα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σου ειπα πως σε εχω κοψει. Το Παπασαλιας παιζει να ειναι η πιο πετυχημενη παραποιηση νικ μετα το Πρεζουρας. :2funny: :2funny:

Δεν θεωρω οτι εισαι κακος. Ισα ισα που θα μπορουσα να σε συμπαθω κιολας. Αλλα το γλυψιμο το σιχαινομαι τερμα κι εσυ το παραγαμας σε αυτον τον τομεα.
Είμαστε κ in fake life να έχεις υπόψην!!! :boobies: :booty:

Η τρέλα μου αρέσει in real life,σιγά μην μαμήσω στην fake life!!! :dancing:

Κοίτα το πρέζουρας καλό ήτανε,το παπασάλιας σχετικά τραβηγμένο μου φαίνεται!!! :rolleyes:

Δεν την έχω πεσεί σε καμία κ δεν έχω στείλει ποτέ pm!!! :P

Επισκέπτης
Είμαστε κ in fake life να έχεις υπόψην!!! :boobies: :booty:

Η τρέλα μου αρέσει in real life,σιγά μην μαμήσω στην fake life!!! :dancing:

Κοίτα το πρέζουρας καλό ήτανε,το παπασάλιας σχετικά τραβηγμένο μου φαίνεται!!! :rolleyes:

Δεν την έχω πεσεί σε καμία κ δεν έχω στείλει ποτέ pm!!! :P

Με ποιο νικ αυτα? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σε τα μας παπαζιζελ? Αυτα πες τα στη Ριτα κατα το καβλαντισμα, ξερεις οταν θα σου λεει τι της εκανε ο Κυριος της για να καβλωνεις :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Λέγε ρε από που το googlaρες κ άσε τα σάπια(όπως θα έλεγαν κ κάποιοι/ες)!!! :2funny:
δεν το google-αρα το zoogle-αρα
πριν 7 χρόνια που καθόμασταν σε κάτι πισια με κάτι φίλους και google-αραμε μου έρχετε στο κεφάλι μηχανή αναζήτησης για ζώα... εξου και zoogle, το είπα στα παιδιά που είμασταν μαζί και γελάγαμε σαν μοσχάρια όλοι μαζι...
εε και μετά από κάτι χρόνια το είδα σαν σάιτ, δεν ξέρω βέβαια τότε που το κορόιδευα εγώ αν υπήρχε

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 19239_1334784971964_1301251058_30961004_4750084_n.jpg
    19239_1334784971964_1301251058_30961004_4750084_n.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 8

Επισκέπτης
Με ποιο νικ αυτα? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σε τα μας παπαζιζελ? Αυτα πες τα στη Ριτα κατα το καβλαντισμα, ξερεις οταν θα σου λεει τι της εκανε ο Κυριος της για να καβλωνεις :2funny: :2funny: :2funny:
Αντέ χέσου μωρή/ε μαλάκω/α!!! :tooth:

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Υ.Γ.Είπαμε να μιλάμε ειλικρινά οι κλώνοι μεταξύ μας κ αυτό κάνω!!! :sunglasses:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Σε διαβεβαιώ αγαπητή ότι δεν έχω λάβει ούτε και ένα πμ από τον mr.x...
Τουλάχιστον διασταύρωνε αυτά που λες και καταλογίζεις στους άλλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom