Επισκέπτης
Ρε αντέ τράβα να κάνεις δουλειά που σε πληρώνει το boss κ εσύ ποστάρεις στο bou!!!να τα να τα!!!
Υ.Γ.Aν είναι να κάνεις τέτοιες παραθέσεις γάμα το,καλύτερα χωρίς!!!
Ρε αντέ τράβα να κάνεις δουλειά που σε πληρώνει το boss κ εσύ ποστάρεις στο bou!!!να τα να τα!!!
Σε διαβεβαιώ αγαπητή ότι δεν έχω λάβει ούτε και ένα πμ από τον mr.x...
Τουλάχιστον διασταύρωνε αυτά που λες και καταλογίζεις στους άλλους.
έχω την εντύπωση ότι βλέπω κόκκινες μουνότριχες στο μουνί του άβατάρ σου, μπορείς να το ποστάρεις στο κανονικό του μέγεθος γιατί έχω μια αδυναμία....Σε διαβεβαιώ αγαπητή ότι δεν έχω λάβει ούτε και ένα πμ από τον mr.x...
Τουλάχιστον διασταύρωνε αυτά που λες και καταλογίζεις στους άλλους.
έχω την εντύπωση ότι βλέπω κόκκινες μουνότριχες στο μουνί του άβατάρ σου, μπορείς να το ποστάρεις στο κανονικό του μέγεθος γιατί έχω μια αδυναμία....
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟκ!Ρε αντέ τράβα να κάνεις δουλειά που σε πληρώνει το boss κ εσύ ποστάρεις στο bou!!!
Υ.Γ.Aν είναι να κάνεις τέτοιες παραθέσεις γάμα το,καλύτερα χωρίς!!!
Αντέ μπες ως έκτρορας τώρα!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχα σου αρεσουν οι τζιτζερ? καλα κανεις.
Τεσπα σας αφηνω και τα λεμε το βραδυ. Σι γιου.
Κοιτά είμαι καμμένος αλλά νομίζω ότι εσύ το έχεις χάσει εντελώς...Εγω φανταζομαι. Εχω και ανεπτυγμενη φαντασια αλλωστε. Ο Ζολερ γλυφει εκει που αλλοι χεζουν αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Are you talking to me sir???και κανε ενα καρο παραθεσεις και χωστα.......................
εγραψα πουθενα εγω για πιεμ? Εφαγες καμια αναποδη στο κεφαλι απο τον Κυριο και ταρακουνηθηκε ο μυαλος? κανε αλλη μια αναγνωση και μετα απαντας.
η απάντηση σου...Παράθεση από: mr.x στις σήμερα στις 06:54
Είμαστε κ in fake life να έχεις υπόψην!!! Boobies Shake Your Booty!
Η τρέλα μου αρέσει in real life,σιγά μην μαμήσω στην fake life!!! Dancing Smiley
Κοίτα το πρέζουρας καλό ήτανε,το παπασάλιας σχετικά τραβηγμένο μου φαίνεται!!! Roll Eyes
Δεν την έχω πεσεί σε καμία κ δεν έχω στείλει ποτέ pm!!! Tongue
Με ποιο νικ αυτα? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σε τα μας παπαζιζελ? Αυτα πες τα στη Ριτα κατα το καβλαντισμα, ξερεις οταν θα σου λεει τι της εκανε ο Κυριος της για να καβλωνεις 2funny 2funny 2funny
Eλά μουρό μου!!! :-* :-* :-*excuse me ?
xaxaxaxaxa!!!!
να τα να τα!
Πάρε μεγενθυντικό φακό...θα σε βοηθήσει...ή βάλε γυαλιά...μπορεί να έχεις καμιά μυωπία..πρεσβυωπία κάτι...έχω την εντύπωση ότι βλέπω κόκκινες μουνότριχες στο μουνί του άβατάρ σου, μπορείς να το ποστάρεις στο κανονικό του μέγεθος γιατί έχω μια αδυναμία....
Γλύκα μου!!!καθικοκαθικο.........! :-*
τσουτσου μπρουτζουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σου αρεσουν οι τζιτζερ? καλα κανεις.
Τεσπα σας αφηνω και τα λεμε το βραδυ. Σι γιου.
Δεν το ήξερα να την τσεκάρω πρώτα...wild female
θα συμφωνησω με τον Tsolias.Psolias
κοκκινομουνα ειναι η αβαταρινα σου????
για ριξε ενα βλεφαρο............!Δεν το ήξερα να την τσεκάρω πρώτα...