Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιος σου είπε ότι τόση ώρα κάνω σοβαρή κουβέντα μαζί σου;;; :2funny:

Μόνο πιωμένος είναι να σου απευθύνομαι!!! :grin:

Ααα κάνεις κ για μπινελίκι αποκλειστικό!!! ;)

δε πειραζει, εκανα εγω. καλο ειναι να βλεπεις οτι ειτε μιλας σοβαρα εσυ ειτε κανεις πλακα δε φαινεται διαφορα στη μαλακια.  ;)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6

sleep-029.gif
Sweet dreams...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ως σχετικός όμως δεν είδα να την διορθώνεις...

Τί λέγαμε πριν θυμησέ μου...

Δεν είσαι ξερόλας είπαμε;;; :2funny:

:jerking: :uglystupid:

μονο για εικονιδια εισαι απο δω και περα. η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια και γω ειμαι και εντελως ασχετος με την επιστημη

Επισκέπτης
πανευκολο. ειναι πανδυσκολο ομως να γινεις παπαζολης. τουλαχιστον εγω.
Εσύ λογικό... :cheesy:

Ρε μπάμια λες ότι η Ρίτα είναι ασχέτου... :idiot: :uglystupid:

τη χαρχαλω θεωρω ασχετη και wannabe που θελει να το παιξει γνωστρια.

Εεε δώσε εσύ ρε φωστήρα τις γνώσεις σου!!! :headbang:

Επισκέπτης
πανευκολο. ειναι πανδυσκολο ομως να γινεις παπαζολης. τουλαχιστον εγω.

Κι ομως δεν ειναι δυσκολο. Λιγη εξασκηση στο γλυψιμο χρειαζεται. και μη σου φαινεται παραξενο που ο παπασαλιας υπερασπιζεται οσο σθεναρα τη Ριτα. Το κανει για δυο λογους. Προτον για να δικαιολογησει το νικ του νικ του. Και δευτερον ειναι κραχτης για το διπλα. Ε γλυψε γλυψε ολο και καποιος θα κολλησει στα σαλια.

Επισκέπτης
Κι ομως δεν ειναι δυσκολο. Λιγη εξασκηση στο γλυψιμο χρειαζεται. και μη σου φαινεται παραξενο που ο παπασαλιας υπερασπιζεται οσο σθεναρα τη Ριτσ. Το κανει για δυο λογους. Προτον για να δικαιολογησει το νικ του νικ του. Και δευτερον ειναι κραχτης για το διποα. Ε γλυψε γλυψε ολο και καποος θα κολλησει στα σαλια.
Εχώ υποστηρίξει περσόνα κ πλε επίσης(καλά ΠΠ εννοείται αλλά νταξεί μην το μετράς)... :rolleyes:

Γλύφω κ εκεί;;; :2funny:

Ρε είμαι bi κ δεν το ξέρω!!! :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κι ομως δεν ειναι δυσκολο. Λιγη εξασκηση στο γλυψιμο χρειαζεται. και μη σου φαινεται παραξενο που ο παπασαλιας υπερασπιζεται οσο σθεναρα τη Ριτα. Το κανει για δυο λογους. Προτον για να δικαιολογησει το νικ του νικ του. Και δευτερον ειναι κραχτης για το διπλα. Ε γλυψε γλυψε ολο και καποιος θα κολλησει στα σαλια.

με κουρασε παω για νανα. δεν εχει εξαψη να τον γλενταω, ειναι καλαμπουρακι

Επισκέπτης
Εχώ υποστηρίξει περσόνα κ πλε επίσης(καλά ΠΠ εννοείται αλλά νταξεί μην το μετράς)... :rolleyes:

Γλύφω κ εκεί;;; :2funny:

Ρε είμαι bi κ δεν το ξέρω!!! :tooth:

Το γλυψιμο δεν εχει περιορισμους. Γλυφεις ασυστολα δεξα , αριστερα , θυλικα , σερνικα και οτι κατσει.Πελατεια για το μαγαζακι μας να'ναι και οτι να'ναι. Δεν θα ξεχασω το θεικο γλυψιμο στο Μεμο που του δηλωνες οτι θα γινεις και δεξος φτανει να σου βρει κανα Ρωσσιδι. Δεν ειπα οτ θα το εκανες οντως. Αλλα ακομα και για πλακα ηταν τοσο γλιτσικο  που η ανατριχιλα εκοβε σαν λεπιδι.

Μην σου φαινεται περιεργο που κραζονται οι φωστηρες εδω μεσα. ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ.
Και μπορει εσυ σαν μκρο που εισαι και τα γεματα αρχιδια σου να μην σε αφηνουν να βλεπεις καθαρα , αλλα εγω τουλαχιστον ξεχωριζω ανετα τους φεϊκ .

Επισκέπτης
Θες να ακούς μπινελίκια για να φτιάχνεσαι kinky boy εεεε;;; :grin:

Aντέ στον Περσόνα λοιπόν γιατί τον Πλε μας τον τελείωσαν!!! :2funny:

Περιεργο ...."μετα θανατον" θυμηθηκες κι εσυ το μακαριτη? Πες μας ποσο καλος ηταν και πως ειχατε πιει και καμια ρακη μαζι. Αντε ρε Ζολη κι εσυ. Σε χαλασε το υπαλληλικι στο ιντερνετ.

Επισκέπτης
Το γλυψιμο δεν εχει περιορισμους. Γλυφεις ασυστολα δεξα , αριστερα , δυλικα , σερνικα και οτι κατσει.Πελατεια για το μαγαζακι μας να'ναι και οτι να'ναι. Δεν θα ξεχασω το εικο γλυψιμο στο Μεμο που του δηλωνες οτι θα γινεις και δεξος φταει αν σου βρει κανα Ρωσσιδι. Δεν ειπα οτ θα το εκανες οντως. Αλλα ακομα και για πλακα ηταν τοσο γλιτσικ ου η ανατριχιλα εκοβε σαν λεπιδι.

Μην σου φαινεται περιεργο που κραζονται οι φωστηρες εδω μεσα. ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ.
Και μπορει εσυ σαν μκρο ου εισαι και τα γεματα αρχιδια σου αν μην σε αφηνουν να βλεπεις καθαρα , αλλα εγω τουλαχιστον ξεχωριζω ανετα τους φεϊκ .
Μαγαζάκι νιέτ,μας τελειώσε,δεν μου ταίριαξε να γίνω κράχτης,μην λέμε τα ίδια,τα έλεγα πριν!!! :grin:

Καυστική πλάκα κάνω,γενικά εδώ μου αρέσει να το παίζω τρελίτσα... :booty:

Όσοι ξέρουνε δεν το διατυμπανίζουνε in real life κυρίως...εδώ γαματό δεν βγάζεις άκρη...να μην ξέρεις πάντως κ να γράφεις σεντονάκια που στέκουνε δύσκολο....

Με την λογική σου πάντως όλοι φεικ είναι εδώ...

Επισκέπτης
Περιεργο ...."μετα θανατον" θυμηθηκες κι εσυ το μακαριτη? Πες μας ποσο καλος ηταν και πως ειχατε πιει και καμια ρακη μαζι. Αντε ρε Ζολη κι εσυ. Σε χαλασε το υπαλληλικι στο ιντερνετ.
Τώρα άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας... :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όσοι ξέρουνε δεν το διατυμπανίζουνε in real life κυρίως...εδώ γαματό δεν βγάζεις άκρη...να μην ξέρεις πάντως κ να γράφεις σεντονάκια δύσκολο....

ναι δυσκολο το γοογλε ιτ. πω ρε μαλακα δε παλευεσαι. μη φυγεις ποτε απο το πατρικο, θα σε φαν τα θηρια εσενανε. δεν εισαι για εξω.

Επισκέπτης
Μαγαζάκι νιέτ,μας τελειώσε,δεν μου ταίριαξε να γίνω κράχτης,μην λέμε τα ίδια,τα έλεγα πριν!!! :grin:

Καυστική πλάκα,γενικά εδώ μου αρέσει να το παίζω τρελίτσα...

Όσοι ξέρουνε δεν το διατυμπανίζουνε in real life κυρίως...εδώ γαματό δεν βγάζεις άκρη...να μην ξέρεις πάντως κ να γράφεις σεντονάκια δύσκολο....

Κι ομως δεν ειναι φεϊκ ολοι. Μπορει να εχουν φεϊκ σμπεριφορες , αλλα ακομα και μεσα απο αυτες φαινεται ο πραγματικος χαρακτηρας. Και τη Ριτα τυη εχω καταλαβει  κι εσενα σε καταλαβα και ας το παιζεις ιστορια. Εσυ εισαι αθεραπεφτα μουνοδουλος. Δεν πα να σε χεσει πατοκορφα η γκομενα εσυ θα χαζογελασεις και θα το γυρισεις στο χαβαλε. Και μην μου πεις οτι το κανεις μονο εδω μεσα. Το κανεις και στην ριαλ λαϊφ. Οσο για τη Ριτα , βρηκε εσας τα καημενα και σας δουλευει ψιλο γαζι. Αν ηξερες εστω και μισα απο αυτα που λεει εδω μεσα , θα καταλαβαινες οτι η Ριτα πεφτει , κοιμαται και μολις ξυπνησει μπαινει εδω και μας εξηγα το ονειρο :2funny:

Και μετα μπαινουν και κατι Παπασαλιες και τη σιγονταρουν. Ε αφου εχουν οι Ριτες και οι Παπασαλιες το δικαιωμα να μας σπανε τα νευρα με τις μαλακιες τους , ε εχουμε κι εμεις δικαιωμα να κραζουμε. Και ειναι και πιο φαν το κραξιμο. :birdman:

*Τωρα το ειδα αυτο. τα σεντονακια της Ριτας ειναι απο ενα μπλογκ. Πες μου ενα θεμα να σου κατεβασω  τα προικια μου  :2funny:

Τραβα καμια μαλακια παπαζολη γιατι εχεις στουμπωσει.

Επισκέπτης
ναι δυσκολο το γοογλε ιτ. πω ρε μαλακα δε παλευεσαι. μη φυγεις ποτε απο το πατρικο, θα σε φαν τα θηρια εσενανε. δεν εισαι για εξω.
Πάνω στο google it συνεχίζεται η κουβέντα με επιχειρηματολογία κτλ...

Δεν καρφώνουνε ένα σεντονάκι κ τέλος...

Αλλώστε αν έχεις παρατηρήσει π.χ. τον ΠΠ μόνο σεντονάκια δεν κατεβάζει...

Και στην τελική η γνώση διάβασμα κάποιων σεντονιών είναι(εναλλακτικά βιβλίων)...

Είναι κάτι άλλο;;;

Επισκέπτης
Πάνω στο google it συνεχίζεται η κουβέντα με επιχειρηματολογία κτλ...

Δεν καρφώνουνε ένα σεντονάκι κ τέλος...

Αλλώστε αν έχεις παρατηρήσει π.χ. τον ΠΠ μόνο σεντονάκια δεν κατεβάζει...

Και στην τελική η γνώση διάβασμα κάποιων σεντονιών είναι(εναλλακτικά βιβλίων)...

Είναι κάτι άλλο;;;

Εσυ δλδ συγκρινεις τη Ριτα με τον ΠΠ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡεΖολη μαθε καρδια μου να σκεφτεσαι πριν μιλησεις. Καλα σου λεει , μη φυγεις απο το πατρικο σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ότι και να λέτε η λουγκριτια είναι πιο μαλακισμένη από την βόλβω by 3 ψήφους :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom