Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
καλα καλα. θολουρα και σκοτουρα  :idiot: :2funny:

εφυγα τεντιμποϋ  :sunglasses:
Πάντως ο ερωτάς σου μαζί με τα υπόλοιπα τσιράκια της παρέας υποστήριξε ''νομικουλίστικα'' όπως έκανε κ ο Κούγιας ότι ήτανε άδικη-υπερβολική η ποινή στον Κορκονέα να ξέρεις... :grin:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
συ τη γλυτωσες σημερα. βαριεμαι να συζηταω και να μπινελικωνω ταυτοχρονα με ιση βαρυτητα.
Και εγώ που νόμιζα ότι τα έκανες και τα δύο ταυτόχρονα...προσπαθώ να βρω ποστ σου χωρίς μπινελίκι και δεν βρίσκω...  :P :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάντως ο ερωτάς σου μαζί με τα υπόλοιπα τσιράκια της παρέας υποστήριξε ''νομικουλίστικα'' όπως έκανε κ ο Κούγιας ότι ήτανε άδικη-υπερβολική η ποινή στον Κορκονέα να ξέρεις... :grin:

οταν μεγαλωσεις και αλλο και μαθεις ωραια πραματα, θα μαθεις μεταξυ αλλων οτι πανω απο ολα εισαι ο παπαζολης και δε χρειαζεται να συμφωνεις στο 100% με ατομα που ξεχωριζεις για καποιο λογο απο τους υπολοιπους. αν δε το μαθεις δε πειραζει, ολο και καποιος λοπεζ θα σε κραζει που μεγαλωσες και εμεινες μικρουλης  :grin:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πάνω στην επιθυμία του για εκτόνωση φοβάμαι μην φάει τους τοίχους του σπιτιού του!!! :2funny:
Λες? Να τον τρέχουμε και στα νοσοκομεία για πλύση στομάχου? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλό βραδοξημέρωμα παίδες...πάω να την πέσω μια ωρίτσα και μετά δουλειάααααααααααα....ουφ. >:(

Μπααα αποκλείεεεεταιαιαιαιαι!!! :2funny:

Δες καλύτερα!!! :tooth: :headbang2:

Ε κανά δύο έχει και χωρίς...αλλά αν το πάρουμε με ποσοστώσεις...άσε... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
οταν μεγαλωσεις και αλλο και μαθεις ωραια πραματα, θα μαθεις μεταξυ αλλων οτι πανω απο ολα εισαι ο παπαζολης και δε χρειαζεται να συμφωνεις στο 100% με ατομα που ξεχωριζεις για καποιο λογο απο τους υπολοιπους. αν δε το μαθεις δε πειραζει, ολο και καποιος λοπεζ θα σε κραζει που μεγαλωσες και εμεινες μικρουλης  :grin:
Πάλι  :jerking: αμόλυσες....

Είδες που μόλις πας να κάνεις τον έξυπνο δεν σου βγαίνει;;;

Με τον ίσιο που έχουμε ως παράδειγμα δεν διαφωνώ σε όλα κ επίσης ναι τον ξεχωρίζω...

Ετσί κ εκτός νετ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και εγώ που νόμιζα ότι τα έκανες και τα δύο ταυτόχρονα...προσπαθώ να βρω ποστ σου χωρίς μπινελίκι και δεν βρίσκω...  :P :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ειπα με ιση βαρυτητα γιδι. με κουραζει απιστευτα η τιτανοβλακεια σου. να σκας οταν μιλαω με τον μικρο σοβαρα. συ μονο για μπινελικι εισαι αποκλειστικο :birdman:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ειπα με ιση βαρυτητα γιδι. με κουραζει απιστευτα η τιτανοβλακεια σου. να σκας οταν μιλαω με τον μικρο σοβαρα. συ μονο για μπινελικι εισαι αποκλειστικο :birdman:
Σοβαρά? Μιλούσες σοβαρα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να με συγχωρείς αλλά για νοσοκόμα δεν κάνω...άκου αποκλειστική... :P :P :P :P :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πάλι  :jerking: αμόλυσες....

Είδες που μόλις πας να κάνεις τον έξυπνο δεν σου βγαίνει;;;

Με τον ίσιο που έχουμε ως παράδειγμα δεν διαφωνώ σε όλα κ επίσης ναι τον ξεχωρίζω...

Ετσί κ εκτός νετ...

τοτε τι μου γραφεις ρε κουναβι για το τι λεει και τι οχι ο ισιος? ωχουυυυυυυυυυυυυυυυ αν μου ξαναπιασεις συζητηση πιωμενος και δε το πεις εξαρχης θα σε βρισω  :tickedoff:

Επισκέπτης
ειπα με ιση βαρυτητα γιδι. με κουραζει απιστευτα η τιτανοβλακεια σου. να σκας οταν μιλαω με τον μικρο σοβαρα. συ μονο για μπινελικι εισαι αποκλειστικο :birdman:
Και άλλη  :jerking: ....

Αν διάβαζες έστω ένα ποστ της Ρίτας θα ήξερες ότι δεν είναι αποκλειστικά για μπινελίκι αλλά για ξυλιές στα κωλομέρια( :s&m_1:)!!! :cheesy:

Αλλά εσύ δεν θες τέτοια ξέχασα,τα θεωρείς ανωμαλίες!!! :P

Επισκέπτης
τοτε τι μου γραφεις ρε κουναβι για το τι λεει και τι οχι ο ισιος? ωχουυυυυυυυυυυυυυυυ αν μου ξαναπιασεις συζητηση πιωμενος και δε το πεις εξαρχης θα σε βρισω  :tickedoff:
Ποιος σου είπε ότι τόση ώρα κάνω σοβαρή κουβέντα μαζί σου;;; :2funny:

Μόνο πιωμένος είναι να σου απευθύνομαι!!! :grin:

Ααα κάνεις κ για μπινελίκι αποκλειστικό!!! ;)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ελα γαμησου. κουραση.
Εμένα μου λες...και θα πάω και δουλειά...ουφ...

Αν διάβαζες έστω ένα ποστ της Ρίτας θα ήξερες ότι δεν είναι αποκλειστικά για μπινελίκι αλλά για ξυλιές στα κωλομέρια( :s&m_1:)!!! :cheesy:

Έγραψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κοψε τις βλακειες καμια ωρα. δε τα θεωρω ανωμαλιες. τη χαρχαλω θεωρω ασχετη και wannabe που θελει να το παιξει γνωστρια. αει γαμησου και να ανοιγεις τα στραβα σου να διαβαζεις τι γραφω και τωρα και παλαιοτερα αν θες να κανεις σχολια πανω σε αυτα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

sleep-029.gif

Επισκέπτης
κοψε τις βλακειες καμια ωρα. δε τα θεωρω ανωμαλιες. τη χαρχαλω θεωρω ασχετη και wannabe που θελει να το παιξει γνωστρια. αει γαμησου και να ανοιγεις τα στραβα σου να διαβαζεις τι γραφω και τωρα και παλαιοτερα αν θες να κανεις σχολια πανω σε αυτα.
Ως σχετικός όμως δεν είδα να την διορθώνεις...

Τί λέγαμε πριν θυμησέ μου...

Δεν είσαι ξερόλας είπαμε;;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom