Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Καλό ξημέρωμα...ήρεμο σου εύχομαι...καλα καλα. θολουρα και σκοτουρα
εφυγα τεντιμποϋ
Καλό ξημέρωμα...ήρεμο σου εύχομαι...καλα καλα. θολουρα και σκοτουρα
εφυγα τεντιμποϋ
Πάντως ο ερωτάς σου μαζί με τα υπόλοιπα τσιράκια της παρέας υποστήριξε ''νομικουλίστικα'' όπως έκανε κ ο Κούγιας ότι ήτανε άδικη-υπερβολική η ποινή στον Κορκονέα να ξέρεις...καλα καλα. θολουρα και σκοτουρα
εφυγα τεντιμποϋ
Καλό ξημέρωμα...ήρεμο σου εύχομαι...
Πάνω στην επιθυμία του για εκτόνωση φοβάμαι μην φάει τους τοίχους του σπιτιού του!!!Καλό ξημέρωμα...ήρεμο σου εύχομαι...
Εμένα πότε θα με περιλάβεις;;;συ τη γλυτωσες σημερα. βαριεμαι να συζηταω και να μπινελικωνω ταυτοχρονα με ιση βαρυτητα.
Και εγώ που νόμιζα ότι τα έκανες και τα δύο ταυτόχρονα...προσπαθώ να βρω ποστ σου χωρίς μπινελίκι και δεν βρίσκω...συ τη γλυτωσες σημερα. βαριεμαι να συζηταω και να μπινελικωνω ταυτοχρονα με ιση βαρυτητα.
Μπααα αποκλείεεεεταιαιαιαιαι!!!Και εγώ που νόμιζα ότι τα έκανες και τα δύο ταυτόχρονα...προσπαθώ να βρω ποστ σου χωρίς μπινελίκι και δεν βρίσκω...
Πάντως ο ερωτάς σου μαζί με τα υπόλοιπα τσιράκια της παρέας υποστήριξε ''νομικουλίστικα'' όπως έκανε κ ο Κούγιας ότι ήτανε άδικη-υπερβολική η ποινή στον Κορκονέα να ξέρεις...
Λες? Να τον τρέχουμε και στα νοσοκομεία για πλύση στομάχου?Πάνω στην επιθυμία του για εκτόνωση φοβάμαι μην φάει τους τοίχους του σπιτιού του!!!
Μπααα αποκλείεεεεταιαιαιαιαι!!!
Δες καλύτερα!!!
Πάλι αμόλυσες....οταν μεγαλωσεις και αλλο και μαθεις ωραια πραματα, θα μαθεις μεταξυ αλλων οτι πανω απο ολα εισαι ο παπαζολης και δε χρειαζεται να συμφωνεις στο 100% με ατομα που ξεχωριζεις για καποιο λογο απο τους υπολοιπους. αν δε το μαθεις δε πειραζει, ολο και καποιος λοπεζ θα σε κραζει που μεγαλωσες και εμεινες μικρουλης
Και εγώ που νόμιζα ότι τα έκανες και τα δύο ταυτόχρονα...προσπαθώ να βρω ποστ σου χωρίς μπινελίκι και δεν βρίσκω...
Σοβαρά? Μιλούσες σοβαρα?ειπα με ιση βαρυτητα γιδι. με κουραζει απιστευτα η τιτανοβλακεια σου. να σκας οταν μιλαω με τον μικρο σοβαρα. συ μονο για μπινελικι εισαι αποκλειστικο
Πάλι αμόλυσες....
Είδες που μόλις πας να κάνεις τον έξυπνο δεν σου βγαίνει;;;
Με τον ίσιο που έχουμε ως παράδειγμα δεν διαφωνώ σε όλα κ επίσης ναι τον ξεχωρίζω...
Ετσί κ εκτός νετ...
Σοβαρά? Μιλούσες σοβαρα?
Να με συγχωρείς αλλά για νοσοκόμα δεν κάνω...άκου αποκλειστική...
Και άλλη ....ειπα με ιση βαρυτητα γιδι. με κουραζει απιστευτα η τιτανοβλακεια σου. να σκας οταν μιλαω με τον μικρο σοβαρα. συ μονο για μπινελικι εισαι αποκλειστικο
Ποιος σου είπε ότι τόση ώρα κάνω σοβαρή κουβέντα μαζί σου;;;τοτε τι μου γραφεις ρε κουναβι για το τι λεει και τι οχι ο ισιος? ωχουυυυυυυυυυυυυυυυ αν μου ξαναπιασεις συζητηση πιωμενος και δε το πεις εξαρχης θα σε βρισω
Εμένα μου λες...και θα πάω και δουλειά...ουφ...ελα γαμησου. κουραση.
Έγραψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες.....Και άλλη ....
Αν διάβαζες έστω ένα ποστ της Ρίτας θα ήξερες ότι δεν είναι αποκλειστικά για μπινελίκι αλλά για ξυλιές στα κωλομέρια( )!!!
Αλλά εσύ δεν θες τέτοια ξέχασα,τα θεωρείς ανωμαλίες!!!
Και άλλη ....
Αν διάβαζες έστω ένα ποστ της Ρίτας θα ήξερες ότι δεν είναι αποκλειστικά για μπινελίκι αλλά για ξυλιές στα κωλομέρια( )!!!
Αλλά εσύ δεν θες τέτοια ξέχασα,τα θεωρείς ανωμαλίες!!!
Ως σχετικός όμως δεν είδα να την διορθώνεις...κοψε τις βλακειες καμια ωρα. δε τα θεωρω ανωμαλιες. τη χαρχαλω θεωρω ασχετη και wannabe που θελει να το παιξει γνωστρια. αει γαμησου και να ανοιγεις τα στραβα σου να διαβαζεις τι γραφω και τωρα και παλαιοτερα αν θες να κανεις σχολια πανω σε αυτα.