Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ο λογος? να σου λεγαν αυτες που με κανουν παρεα τι ακουνε οταν λενε μαλακιες. ειμαι τριγκερ χαπυ που λεει η μπουμπου οταν βλεπω μαλακιες.
Και μια φορά που δεν είπα "μαλακία" πάλι βρε σε μένα την έπεσες....ξεκόλλα.. :o :o :o

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποια μαλακία είδες κ σε ερέθισε τόσο;;; :think:

Eσύ θα κάνεις τον κόσμο καλύτερο;;;

Και ειδικά μέσα από το νετ;;;

Υ.Γ.Αν είσαι ίδιο κ εκτός νετ κρατώ κάποιες λογικές επιφυλλάξεις...

πας καλα ρε πρωινιατικα η εχεις πιει και βλεπεις πλεζουρες παντου  :uglystupid:

χεστηκα να κανω το κοσμο καλυτερο. βλεπω μαλακιες και ντουφεκαω. ουτε θυμωνω, ουτε διδασκω, ουτε διορθωνω.
επειδη εσυ θελεις να αναλυεις εδω μεσα το γιατι η πουτσοτριχα ειναι κατσαρη πρεπει να εχουμε ολοι προβληματισμους?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και μια φορά που δεν είπα "μαλακία" πάλι βρε σε μένα την έπεσες....ξεκόλλα.. :o :o :o

ηταν προληπτικη της τελεσεως πραξη. ετοιμη να πεις εισαι αλλα θα λειπω πιο μετα. αφου θα τη πεις τη μαλακια σου  :idiot:

Επισκέπτης
πας καλα ρε πρωινιατικα η εχεις πιει και βλεπεις πλεζουρες παντου  :uglystupid:

χεστηκα να κανω το κοσμο καλυτερο. βλεπω μαλακιες και ντουφεκαω. ουτε θυμωνω, ουτε διδασκω, ουτε διορθωνω.
επειδη εσυ θελεις να αναλυεις εδω μεσα το γιατι η πουτσοτριχα ειναι κατσαρη πρεπει να εχουμε ολοι προβληματισμους?
Αυτό που βλέπεις μαλακία(κατά την γνώμη σου πάντα) κ βαράς δεν σε προβληματίζει;;;

Δεν είναι προβληματικό;;;

Ο εγωισμός που δεν έχω γιατί είναι προβληματικό κ αυτό όχι;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α, και βεβαια δεν ειμαι ολοιδιος εκτος νετ. μιλαω πολυ λιγοτερο απο οτι γενικα εδω. αλλα στο συγκεκριμμενο χαρακτηριστικο ειμαι ιδιος ναι.

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τώρα τί μαλακία είπες κ στην έπεσε δικαιολογημένα δηλαδή;;; :think:
Το μαλακία το έβαλα σε εισαγωγικά...άρα όχι δεν είπα μαλακία...είπα? (Τον πειράζει άμα λέω περί ανωμάλων δια αυτόν πράξης...απόψε δεν είπα. Άρα είναι αδικαιολόγητος)

ηταν προληπτικη της τελεσεως πραξη. ετοιμη να πεις εισαι αλλα θα λειπω πιο μετα. αφου θα τη πεις τη μαλακια σου  :idiot:
Και είπες να μου την πεις προληπτικά...εντάξει μπαμπά...δεν θα το ξανακάνω.. :idiot: :idiot: :idiot: :P :P

Επισκέπτης
α, και βεβαια δεν ειμαι ολοιδιος εκτος νετ. μιλαω πολυ λιγοτερο απο οτι γενικα εδω. αλλα στο συγκεκριμμενο χαρακτηριστικο ειμαι ιδιος ναι.
Και δεν σκορπίζουνε;;;

Ερέ βίτσα που έχει ο κόσμος... να κάθονται κ να τον μπινελικώνουνε....

Μαλάκα μου θυμίζεις άτιμα έναν πρώην φίλο μου....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό που βλέπεις μαλακία(κατά την γνώμη σου πάντα) κ βαράς δεν σε προβληματίζει;;;

Δεν είναι προβληματικό;;;

Ο εγωισμός που δεν έχω γιατί είναι προβληματικό κ αυτό όχι;;;

και βεβαια κατα τη γνωμη μου και βεβαια σιγουρα προβληματιζει αλλους προς εμενα και βεβαια μπορει να θεωρηθει προβληματικο. γιαυτο ειμαστε εδω, για να βλεπουμε τις μαλακιες των αλλων.
αρα ειναι και διαστροφικο, αφου ειναι πανευκολο να το αποφυγεις με το να μη μπαινεις.  ;)

Επισκέπτης
και βεβαια κατα τη γνωμη μου και βεβαια σιγουρα προβληματιζει αλλους προς εμενα και βεβαια μπορει να θεωρηθει προβληματικο. γιαυτο ειμαστε εδω, για να βλεπουμε τις μαλακιες των αλλων.
αρα ειναι και διαστροφικο, αφου ειναι πανευκολο να το αποφυγεις με το να μη μπαινεις.  ;)
Εεε μετά από αυτό το ποστ είναι δυνατόν να μην σκέφτομαι ότ είσαι ψυχολόγος ή έστω σε επάγγελμα με επαφή με πολύ κ περίεργο  κόσμο(π.χ. μπάτσος);;; :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και δεν σκορπίζουνε;;;

Ερέ βίτσα που έχει ο κόσμος... να κάθονται κ να τον μπινελικώνουνε....

Μαλάκα μου θυμίζεις άτιμα έναν πρώην φίλο μου....

δε σκορπανε οχι λογω αλλων χαρακτηριστικων που δε προτιθεμαι να αναφερω εδω. παιζουν πολλα πραματα ρολο απο ποιον θα δεχτεις τα μπινελικια που θα σου πει και για ποιο λογο θα στα πει.
σκεψου οτι δε σκορπανε εδω απο τα μπινελικια, θα σκορπανε αυτοι που σε ξερουν και προσωπικα?

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
αρα ειναι και διαστροφικο, αφου ειναι πανευκολο να το αποφυγεις με το να μη μπαινεις.  ;)

Είμαστε εδώ για να βλέπουμε τις μαλακίες των άλλων... :think:Γιατι μιλάς για όλους? Άντε εσύ και ακόμα κανα δύο μπορεί να μπαίνουν μόνο γι αυτό...και το θεωρείς νορμάλ αυτό? Εμένα σε φετίχ μου φέρνει... :idiot:

Ξεκίνα να μπανάρεις κόσμο τότε για να μην μπαίνει... :rolleyes: :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εεε μετά από αυτό το ποστ είναι δυνατόν να μην σκέφτομαι ότ είσαι ψυχολόγος ή έστω σε επάγγελμα με επαφή με πολύ κ περίεργο  κόσμο(π.χ. μπάτσος);;; :2funny:

ε να μη σκεφτεσαι τοτε πολυ γιατι αν το κανεις λες μαλακιες, πρεπει να τοχεις καταλαβει ηδη  :2funny:

Επισκέπτης
δε σκορπανε οχι λογω αλλων χαρακτηριστικων που δε προτιθεμαι να αναφερω εδω. παιζουν πολλα πραματα ρολο απο ποιον θα δεχτεις τα μπινελικια που θα σου πει και για ποιο λογο θα στα πει.
σκεψου οτι δε σκορπανε εδω απο τα μπινελικια, θα σκορπανε αυτοι που σε ξερουν και προσωπικα?
Ρε όπλο έχεις;;; :2funny:

Κοίτα εμένα αυτό το καλόπαιδο ο πρώην φίλος είχε την μανία να την πέφτει σε όλους για να φανεί(νιώσει) καλύτερος...

Και πάντα κοιτούσε να πατήσει κάπου που θα κομπλάρει ίσως τον άλλονα κατά την γνώμη του...

Το τραγικο ήτανε ότι δεν ήτανε ο τέλειος,είχε μάλιστα περισσότερες αδυναμίες από αυτούς που βαρούσε συνήθως...

Σκορπίσαμε όταν συγκρούστηκα ανοιχτά μαζί του στο ίδιο μήκος κύματος μιας κ φυσικά δεν άντεξε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είμαστε εδώ για να βλέπουμε τις μαλακίες των άλλων... :think:Γιατι μιλάς για όλους? Άντε εσύ και ακόμα κανα δύο μπορεί να μπαίνουν μόνο γι αυτό...και το θεωρείς νορμάλ αυτό? Εμένα σε φετίχ μου φέρνει... :idiot:

Ξεκίνα να μπανάρεις κόσμο τότε για να μην μπαίνει... :rolleyes: :uglystupid:

τη πεταξες παλι τη γιδια σου ζωον. τι δε καταλαβες ρε τσουγκρανι που ειπα παραπανω οτι δε με ενδιαφερει να φτιαξω το κοσμο?  

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
τη πεταξες παλι τη γιδια σου ζωον. τι δε καταλαβες ρε τσουγκρανι που ειπα παραπανω οτι δε με ενδιαφερει να φτιαξω το κοσμο? 
Α καλά...αν έτσι κάνεις εσύ συζήτηση πάω πάσο...και όχι εγώ δεν θα σε βρίσω...δεν το αξίζεις. :P :P :P

Δες τι παρέθεσα πρώτα και μετά λες τα δικά σου...απάντησα σε συγκεκριμένο σχόλιο σου...

Επισκέπτης
Εδώ τώρα ναι έχεις δίκιος στο αναγνωρίζω.... :sunglasses:

+10000 όπως γράφεις κ εσύ κάτω από το κακέκτυπο του Κούγια στο site κ ερωτά σου!!! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε όπλο έχεις;;; :2funny:

Κοίτα εμένα αυτό το καλόπαιδο ο πρώην φίλος είχε την μανία να την πέφτει σε όλους για να φανεί(νιώσει) καλύτερος...

Και πάντα κοιτούσε να πατήσει κάπου που θα κομπλάρει ίσως τον άλλονα κατά την γνώμη του...

Το τραγικο ήτανε ότι δεν ήτανε ο τέλειος,είχε μάλιστα περισσότερες αδυναμίες από αυτούς που βαρούσε συνήθως...

Σκορπίσαμε όταν συγκρούστηκα ανοιχτά μαζί του στο ίδιο μήκος κύματος μιας κ φυσικά δεν άντεξε...

καμια ομοιοτητα με το φιλο σου. και εχω μια χαρα τις αδυναμιες μου. αλλα γνωριζω να το βουλωνω το ρημαδι μου εκει που εχω αδυναμια. εκει ομως τη πεφτω στους αλλους, που δε ξερουν να το βουλωνουν σε θεματα και καταστασεις που εχουν εμφανη αδυναμια.

Επισκέπτης
Α καλά...αν έτσι κάνεις εσύ συζήτηση πάω πάσο...και όχι εγώ δεν θα σε βρίσω...δεν το αξίζεις. :P :P :P

Δες τι παρέθεσα πρώτα και μετά λες τα δικά σου...απάντησα σε συγκεκριμένο σχόλιο σου...
Δεν κάνει συζήτηση(δεν είναι αυτός ο σκοπός του),εκτονώνεται!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom