Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
καμια ομοιοτητα με το φιλο σου. και εχω μια χαρα τις αδυναμιες μου.αλλα γνωριζω να το βουλωνω το ρημαδι μου εκει που εχω αδυναμια.εκει ομως τη πεφτω στους αλλους,που δε ξερουν να το βουλωνουν σε θεματα και καταστασεις που εχουν εμφανη αδυναμια.
Στους ξερόλες λοιπόν την πέφτεις...

Ετσί μας βάφτιζε κ αυτός...

Επίσης κ αυτός έλεγε ότι εκεί που έχει λάθος κ αδυναμίες ποτέ δεν προκαλεί...

Τυχαία όμως πουθενά δεν είχε!!! :grin:

Ρε μπας κ είσαι εσύ;;;; :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εδώ τώρα ναι έχεις δίκιος στο αναγνωρίζω.... :sunglasses:

+10000 όπως γράφεις κ εσύ κάτω από το κακέκτυπο του Κούγια στο site κ ερωτά σου!!! :2funny:

δε το χρησιμοποιω σαν εκφραση το συγκεκριμμενο ρε κουτιδη  :birdman:

και ναι ο ισιος γαμει. και ναι, μαρεσουν και ατομα που ειναι εντελως διαφορετικοι απο μενα. τον βριζουν και τους ριχνει καποτες με το γαντι και μαγκια του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στους ξερόλες λοιπόν την πέφτεις...

Ετσί μας βάφτιζε κ αυτός...

Επίσης κ αυτός έλεγε ότι εκεί που έχει λάθος κ αδυναμίες ποτέ δεν προκαλεί...

Τυχαία όμως πουθενά δεν είχε!!! :grin:

Ρε μπας κ είσαι εσύ;;;; :2funny:

οκ βλακακο μου πρεπει να το παμε αλλιως με σενα, μπας και βγαλουμε ακρη. βρες μου ενα ποστ δικο μου να κανω...μαθηματα ακομα και σε κατι που μπορει να θεωρω εγω οτι το κατεχω ενω ειναι εμφανες οτι δε το κατεχω. βρες μου ενα σεντονακι μου. δεν υπαρχει ξερολας που να μην εχει ενα σεντονακι για καποιο θεμα.  ;)

Επισκέπτης
οκ βλακακο μου πρεπει να το παμε αλλιως με σενα, μπας και βγαλουμε ακρη. βρες μου ενα ποστ δικο μου να κανω...μαθηματα ακομα και σε κατι που μπορει να θεωρω εγω οτι το κατεχω ενω ειναι εμφανες οτι δε το κατεχω. βρες μου ενα σεντονακι μου. δεν υπαρχει ξερολας που να μην εχει ενα σεντονακι για καποιο θεμα.  ;)
Σεντονάκι να γράψεις κ να είσαι ξερόλας δεν γίνεται...

Ενά μπινελίκι θα τραβήξεις λέγοντας ότι ο άλλος λέει μαλακίες κ ΤΕΛΟΣ!!!

Για να γράφεις σεντονάκια πρέπει να ξέρεις,αν δεν ξέρεις κ γράφεις δεν είσαι απλά ξερόλας αλλά κ μαλάκας μέγας!!!

Δεν είσαι.-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εεε ως τσέος έτσι το βλέπεις... :grin:

Λογικό... ;)

ειδες που εισαι ενας μικρος μαλακιδης που δε μπορεις να κανεις δυο ποστ συνεχομενα αυθεντικης συζητησης μαζι μου?  ;)
γιατι λοιπον να σου χαριζομαι εγω στα μπινελικια τωρα, αφου το χανεις γρηγορα και ανοιγεις το κουτακι με τις μαλακιες?

Επισκέπτης
ειδες που εισαι ενας μικρος μαλακιδης που δε μπορεις να κανεις δυο ποστ συνεχομενα αυθεντικης συζητησης μαζι μου?  ;)
γιατι λοιπον να σου χαριζομαι εγω στα μπινελικια τωρα, αφου το χανεις γρηγορα και ανοιγεις το κουτακι με τις μαλακιες?
Εεε στο να συμφωνήσουμε αν τρώει ή ρίχνει καπότες ο ίσιος είναι φύση-θέση αδύνατον λόγω οπτικής γωνίας!!!

Εσύ κ ο Κούγιας στην υπόθεση Γρηγορόπουλου δίκιο θα βλέπεις ότι έχει κ θα τον βρίσκεις γαμάτο πιθανόν...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σεντονάκι να γράψεις κ να είσαι ξερόλας δεν γίνεται...

Ενά μπινελίκι θα τραβήξεις λέγοντας ότι ο άλλος λέει μαλακίες κ ΤΕΛΟΣ!!!

Για να γράφεις σεντονάκια πρέπει να ξέρεις,αν δεν ξέρεις κ γράφεις δεν είσαι απλά ξερόλας αλλά κ μαλάκας μέγας!!!

Δεν είσαι.-

σοβαρολογεις? αχαχαχαχαχαχα ρε κουτιδηηηηηηηηηηηηηηη γεματο το σαιτ απο τετοια.

καλα, δε βγαινει και ακρη με αυτο που γραφεις κιολας. ηπιες ρε κουναβι και καθομαι να συζηταω?  :tickedoff:

υπαρχει ρε παστουρμα και ξερολας με ουσιαστικη εννοια, δηλαδη οντως να τα ξερει ολα? ξερεις κανα ξερολα που να μην ειναι μαλακας και τα διαφοροποιεις ετσι σαν εννοιες?  :uglystupid: :headbang:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Με άλλα λόγια....Πετάει ο γάιδαρος?...Πετάει....πετάει... :think: :think: :think:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τρίιιιιιιιιιιιιιιιιιιια πουλά.....τριάαααααααααα πουλάαααααααααααακια κάθονταιαιαιαιαιαιαιαιαιαι....
group-051.gif

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τρίιιιιιιιιιιιιιιιιιιια πουλά.....τριάαααααααααα πουλάαααααααααααακια κάθονταιαιαιαιαιαιαιαιαιαι....
group-051.gif
Ώπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
σοβαρολογεις? αχαχαχαχαχαχα ρε κουτιδηηηηηηηηηηηηηηη γεματο το σαιτ απο τετοια.

καλα, δε βγαινει και ακρη με αυτο που γραφεις κιολας. ηπιες ρε κουναβι και καθομαι να συζηταω?  :tickedoff:

υπαρχει ρε παστουρμα και ξερολας με ουσιαστικη εννοια, δηλαδη οντως να τα ξερει ολα? ξερεις κανα ξερολα που να μην ειναι μαλακας και τα διαφοροποιεις ετσι σαν εννοιες?  :uglystupid: :headbang:
Ξερόλας λέγεται αυτός που νομίζει ότι ξέρει...

Ο άλλος είναι ο γνώστης...

Το αν δυο απόψεις συγκρούονται κ είναι επί σωστής τοποθέτησης είναι άλλο κεφάλαιο...

Αν κ άλλαξες την έννοια,για τον ''γαμάω'' μιλούσαμε τόση ώρα που συνήθως είναι κ ξερόλας...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εεε στο να συμφωνήσουμε αν τρώει ή ρίχνει καπότες ο ίσιος είναι φύση-θέση αδύνατον λόγω οπτικής γωνίας!!!

Εσύ κ ο Κούγιας στην υπόθεση Γρηγορόπουλου δίκιο θα βλέπεις ότι έχει κ θα τον βρίσκεις γαμάτο πιθανόν...

να μην εισαι μικρος πιωμενος βλακακος και να πας να δεις τι εχω γραψει για δαυτονε. καλα τους κανανε και τους δυο. αξια ταφαγε τα χρονια και ο δευτερος και λιγα του ειναι. βλαξ.

Επισκέπτης
να μην εισαι μικρος πιωμενος βλακακος και να πας να δεις τι εχω γραψει για δαυτονε. καλα τους κανανε και τους δυο. αξια ταφαγε τα χρονια και ο δευτερος και λιγα του ειναι. βλαξ.
Για αυτό είπα πιθανόν(επειδή δεν είδα)...

Το οπτική γωνία ήτανε η ουσία στην πρόταση...

Το άλλο ήτανε για να θολώνει λίγο τα νερα!!! :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ωρε ιτιά ιτιάαααααααααααααααα....λουλούδια....σμένηηηηηηηηη.....

music-004.gif

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για αυτό είπα πιθανόν(επειδή δεν είδα)...

Το οπτική γωνία ήτανε η ουσία στην πρόταση...

Το άλλο ήτανε για να θολώνει λίγο τα νερα!!! :grin:

καλα καλα. θολουρα και σκοτουρα  :idiot: :2funny:

εφυγα τεντιμποϋ  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom