kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
χαίρε αυλή λογικών προβάτωνΑπορία ψάλτου βηξ.
χαίρε αυλή λογικών προβάτωνΑπορία ψάλτου βηξ.
Κανόνισε να το ματιάξεις...απορια.. εσυ εισαι ψηλο αγορι; (ρε τι ωραιο θρεντ εφτιαξες βρε βελβυ! )
απορια.. εσυ εισαι ψηλο αγορι; (ρε τι ωραιο θρεντ εφτιαξες βρε βελβυ! )
ty.. kai ενας αλλος πληρωνει 70 χιλιαδες ευρω αυτος ποσα μπορει να βγαζει?
Κανόνισε να το ματιάξεις...
Νορμάλ. 1.78 είμαι.
:'( :'( μαμα????δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω την κουαρ να βγει μαζι σου που να χτυπας τον ποπο σου κατω.
tyπανω απο 50000 πληρωνει με συντελεστη περιπου 40%! βγαλε τι μπορει να γλιτωνει απο δωρεες, ιατρικα, και 5000 αφορολογητα και βρισκεις στο περιπου!
:'( :'( μαμα????
ty.. kai ενας αλλος πληρωνει 70 χιλιαδες ευρω αυτος ποσα μπορει να βγαζει?
Οχι ρε μονη μου. Απο σουπερ μαρκετ. Μπορω να πίνω κεφιρ σε αντικατασταση του γαλακτος; Εχει λεει απο μονο του εναμιση τοις εκατο λιπαρα και ειναι λεει καλο αλλα τι ακριβως καλο κανει δηλαδη; Μπας και ειναι απλα διαφημιση; γευστικα ειναι χαλια τοσο που πρεπει να το πινω παγωμενο; Η γευση του γαλακτος δεν μου ειναι αρεστη. Ειναι αληθεια οτι προτιμω γιαουρτι σε γενικες γραμμες και υπεθεσα οτι και το κεφιρ ειναι οπως το αριανη ,γιαουτροφερνει δηλαδ, αλλα αφηνει μια γευση γλυκια στο τελος.
Διαβασα με τον παρλιαρο ρε φιλεσουτ! με το παρλιακο ; με τον βαγκο ε ναι που ναι ομορφο και κανονικο παιδι
1.64,78kg τί το λες;;;Οντως κανονικος
Ο Βάγκος ποιος είναι,δεν της επιτρέπεις να έχει φίλες;;;σουτ! με το παρλιακο ; με τον βαγκο ε ναι που ναι ομορφο και κανονικο παιδι
Χαίρε σοφών υπερβαίνουσα γνώσιν.χαίρε αυλή λογικών προβάτων
αριανοφερνει και ξινογαλοφερνει....εμενα μ' αρεσει πολυ το κεφιρ....κανει δεν κανει καλο
απ'το κεφίρ θυμήθηκα το εσκί σεχίρ και το αφιόν καραχισάρ
Είσαι ακόμα επηρεασμένη από τα κέικ κ τους κορμούς που λέγαμε πιο πριν...γι'αυτό.Διαβασα με τον παρλιαρο ρε φιλε
αν μου αυξησει το κεφι να το πιω
αριανοφερνει και ξινογαλοφερνει....εμενα μ' αρεσει πολυ το κεφιρ....κανει δεν κανει καλο
Διαβασα με τον παρλιαρο ρε φιλε