διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
έλα ρεδεν ειμαι κοινωνικη λειτουργος
μα δεν είναι ιστορικά κείμενα είναι όμως ιστορικές πηγές you didn't get itεσυ μπορεις να θεωρεις την Ιλιαδα και την Οδυσσεια ιστορικη πηγη...στα @@ μου
δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι ιστορικα κειμενα
Καλά.διομηδιον, αυτο το γλυκο το φτιαχνει και η γατα μου. χαχαχαχαχαχαχααχ Στα πιο συνθετα ειναι το θεμα..
ναι μωρέ τους χαλάει με τόση αμαρτία εδώ μέσαΧαίρε,της απάτης την πλάνην πατήσασα.
*Μακριά θα την πάμε την βαλίτσα.
δεν ειμαι κοινωνικη λειτουργος
εσυ μπορεις να θεωρεις την Ιλιαδα και την Οδυσσεια ιστορικη πηγη...στα @@ μου
δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι ιστορικα κειμενα
ακριβα τα βρισκω....
To παράξενο θα'ταν να μην έχει.Καλά.
Εχεις και σύ γάτα;
έλα ρε
μα δεν είναι ιστορικά κείμενα είναι όμως ιστορικές πηγές you didn't get
[move]Mόνο Βιτάμείναι απαραίτητο το βούτυρο να είναι "ΒΙΤΑΜ" ή βάζουμε όποια μάρκα θέλουμε
Καλά.
Εχεις και σύ γάτα;
η επικη ποιηση δεν ειναι ιστορικη πηγη..
ακριβα ειναι..
στον κοσνικ να το πεις οχι σε μενα...
για κάποιες πληροφορίες ναι για άλλες όχιμπορεις να ανατρεξεις δηλαδη στην Ιλιαδα ως ιστορικη πηγη? αυτο θες να μου πεις?
ναι στην καθημερινότητα δεν αντιδράω έχεις δίκιο γιατρέο κοσνικ εχει μια ταση να αντιδρα σε ολα. Οσο υπακουος και καλος ειναι στην καθημερινοτητα εδω μοιαζει με εφηβο.
Για ποιες πληροφορίες;;;;για κάποιες πληροφορίες ναι για άλλες όχι
Τώρα μου το χάλασες, έψαχνα να βρώ gif με γατάκιβεβαιως// γατα/σκυλο/γατακι/πουλια/μια χελωνα
για τους κάνδαυλους που έψηνε ο ΑχιλλέαςΓια ποιες πληροφορίες;;;;
Συγκεκριμένα....
Ρε!!!!!!!!!!! τελικά είχες δίκιο.για τους κάνδαυλους που έψηνε ο Αχιλλέας
Ρε και να μη σε περάσουν στο ύψος, ρώτα τον πετράν αν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί τους..
διάβασα ένα του λιαντίνη και νομίζω ότι έχω πιάσει τον πάπα από τα αρχίδιαΡε!!!!!!!!!!! τελικά είχες δίκιο.
Διάβασες πολύ το καλοκαίρι.