kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Χαίρε φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα, χαίρε τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσαΧαίρε σοφών υπερβαίνουσα γνώσιν.
Χαίρε φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα, χαίρε τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσαΧαίρε σοφών υπερβαίνουσα γνώσιν.
ty και εσενα απλα ο πρωτος με τα 13 χιλιαρικα παραπωνιετε ο δευτερος που πληρωνει 70 οχι γιαυτο ρωτησα πιο πολυπερίπου 180.000 τον χρόνο...
κρίμα1.64,78kg τί το λες;;;
1.64,78kg τί το λες;;;
ερωτηση β. Ειδα και κατι υπερφρουτα στο βιολογικο τα γνωστα σε ολους ... γκοτζι μπερις :S κατι σαν κοκκινες σταφιδες. Εχει δοκιμασει κανεις;
το λογοπαιγνιο σου γαμησε
Αλόγες;;;πυγμαίο..
Θες να σε κάνω και γαμπρό μαλάκα μου. 2 κεφάλια η καθεμία θα σου ρίχνουν..
τις προαλλες διαβαζα για αυτα....οτι και καλα βοηθανε παρα πολυ...αλλα δεν τα εχω δοκιμασει
αυτα κοστιζουν μια μικρη περιουσια για να τα αγορασεις?
εχεις φτιαξει ποτε γλυκο του παρλιαρου; ο πουτσικ παντα κατι κρυβει απο αυτα που βαζει και ποτε δεν γινεται σωστο το γλυκο. ενω η αργυρω ειναι σουπερ στις συνταγες. αν και με την παρασκευη γλυκων δεν τα παω τοσο καλα οσο με τα φαγητα
πολλά ξέρεις για κοινωνική λειτουργόςξεχασες την Κιουταχεια στη μεση
είναι απαραίτητο το βούτυρο να είναι "ΒΙΤΑΜ" ή βάζουμε όποια μάρκα θέλουμε
ΥΛΙΚΑ.
250 γρ.βιτάμ
8 κουτ.σούπας κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
1/4 φλυτζάνι κονιάκ
2 λαδόκολλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε χαμηλή φωτιά,λίνουμε το βιτάμ.Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε να ενωθούν.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα ανακατεύοντας ,δεν αφήνουμε να βράσει.
Ρίχνουμε το κονιάκ αφού κατεβάσουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα σε μικρά κομμάτια.
Απλώνουμε το μείγμα σε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τυλίγουμε σε ρολό.
Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει και το κόβουμε σε φέτες.
ΥΛΙΚΑ.
250 γρ.βιτάμ
8 κουτ.σούπας κακάο
Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει και το κόβουμε σε φέτες.
Ρε και να μη σε περάσουν στο ύψος, ρώτα τον πετράν αν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί τους..Αλόγες;;;
Πάνω από 1.80;;;
Θα βάλω 12πόντο...δεν μασάω...
με την λογική του διομήδη θα μπορούσαμε να το λέμε και φυστικοβιτάμ?πεθαινω....
εριν τωρα ειδα και τα αλλα που εγραψες....το τοφου ειναι μια μπουρδα και μιση....δεν εχει καν λογο υπαρξης...
το φυστικοβουτυρο καλο ειναι αλλα πολυ λιγωτικο...
είναι απαραίτητο το βούτυρο να είναι "ΒΙΤΑΜ" ή βάζουμε όποια μάρκα θέλουμε
Εγώ είμαι καλλιτέχνης ρε....Ρε και να μη σε περάσουν στο ύψος, ρώτα τον πετράν αν θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί τους..
πολλά ξέρεις για κοινωνική λειτουργός
δυστυχώς όμως είδα ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς την διαφορά μεταξύ ιστορικού κειμένου και ιστορικής πηγής
5.70 ευρα κατι ξερακιανα μικρα και 7.90 κατι πιοτερο μπαμπατσικα, γαματα..
Χαίρε,της απάτης την πλάνην πατήσασα.Χαίρε φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα, χαίρε τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα