ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πες μου και τι με ηθελες γιατι θα φυγω σε 5.
Αυτο με τη ζουμπα φετος ειναι ακρος παθετικ και τραγικοπροχθες λιαζομουνα σε ενα μπιτσομπαρο σε καποια νησο και ξαφνικα ακουω απο τα ηχεια "σε λιγο ξεκιναμε ζουμπααααα".
σηκωνω μετα απο λιγο το βλεμα και βλεπω μια τετραγωνη σαπροκοιλια τυπισσα χειροτερη απο την καθαριστρια του δημου να κανει μαθημα ζουμπα στα ζομπι
Τί στον μπούτσο είναι η ζούμπα βασικά;;;Αυτο με τη ζουμπα φετος ειναι ακρος παθετικ και τραγικο
Ο καθενας γινετε δασκαλος ζουμπα την τρελα μου
μια μαλακια.Τί στον μπούτσο είναι η ζούμπα βασικά;;;
Αυτό το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα.μια μαλακια.
Τί στον μπούτσο είναι η ζούμπα βασικά;;;
Ζουμπάς,ζουμπάς αλλά ξέρεις οι κόντοι μάχονται με πείσμα(κάπως έτσι θυμάμαι με είχες πει).τι σε νοιαζει βρε ζουμπά
Εχω την αισθηση οτιεξαρταται και απο το τι ακινητα εχει η φορολογια του, μπορει να κανω και λαθοςkalhspera. Αν καποιος πληρωνει εφορια 13 χιλιαδες ευρω ποσα βγαζει/????
Ζουμπάς,ζουμπάς αλλά ξέρεις οι κόντοι μάχονται με πείσμα(κάπως έτσι θυμάμαι με είχες πει).
2 χρόνια ε!! Τουλάχιστον είδες καμία βελτίωση ή τσάμπα οι συνεδρίες?Όνομα: n.smirni76
Ημερομηνία εγγραφής: 29/08/10, 21:09
αύριο συμπληρώνω 2 χρόνια από τότε που έγινα μέλος στο σαίτ....κάτι σαν γενέθλια λοιπόν....
χρόνια πόρνος ανακάλυψα αργά το σαιτ.....θα ήθελα λοιπόν σε αυτό το θέμα να γράψει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του που να αφορά στην παρουσία μου στο σαιτ.....
καλά λόγια , κακά λόγια βρισίδια ότι θέλει ο καθένας.......
Και χωρίς να φοράω παπούτσι με τακούνι ε...που να φορέσω.ενα μαχητικο τοχεις η αληθεια ειναι. μπορει και εναμισι.
Και χωρίς να φοράω παπούτσι με τακούνι ε...που να φορέσω.
tyΕχω την αισθηση οτιεξαρταται και απο το τι ακινητα εχει η φορολογια του, μπορει να κανω και λαθος
kalhspera. Αν καποιος πληρωνει εφορια 13 χιλιαδες ευρω ποσα βγαζει/????
ty.. kai ενας αλλος πληρωνει 70 χιλιαδες ευρω αυτος ποσα μπορει να βγαζει?apo 35000 εως 50000!
εαν του ερχεται σταθερα καθε χρονο περιπου 50000! εαν ηρθε πρωτη φορα μπορει να τον επιασαν τεκμηρια κτλ και με εισοδημα 35000!
Φόρα αυτά.. Θα είσαι απλά κοντός, θα τραβάς και τα βλέματα..