Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
το λες με ενα τροπο λες και θα παω να πιω κωνειο :think: 
Αυριο θα σε κερασω κωνειο μαναρι μ' :grin:

Καλά έτσι κ ξέρεις να κάνεις κ κέικ εκτός από κρεβάτι...η αποθέωση της γυναίκας είσαι. :rockon: :rockon: :rockon:
το καλυτερο μου ειναι ο κορμος  :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερωτηση β.  Ειδα και κατι υπερφρουτα στο βιολογικο τα γνωστα σε ολους ... :jerking:   γκοτζι μπερις :S κατι σαν κοκκινες σταφιδες. Εχει δοκιμασει κανεις;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Απορια: Γιατι σε ολα τα καναλια μιλαει ο χοντρος και κοντευει να καει η τιβι μου.??  :tickedoff: :tickedoff:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το λες με ενα τροπο λες και θα παω να πιω κωνειο :think:  
οχι ρε παιδι μου καλο ειναι γενικα οπως και το ξινογαλο αλλα πολλοι/ες θελουν να πηγαινουν τουαλετα συνεχεια για να χασουν βαρος...δεν εισαι χαζη για  να κανεις τετοιες μαλακιες ...γι αυτο το λεω...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ερωτηση β.  Ειδα και κατι υπερφρουτα στο βιολογικο τα γνωστα σε ολους ... :jerking:   γκοτζι μπερις :S κατι σαν κοκκινες σταφιδες. Εχει δοκιμασει κανεις;
Ειναι παρα πολυ υγιεεινα επισης και αντιοξειδωτικα αλλα απο γευση εγω με το ζορι τα παλευω που τρωω και τα παντα αν μου πεις σου κανουν καλο σε υγεια/διατροφη :grin:

Παρε καλυτερα κρανμπερις να ευχαριστιεσ και γευση  ;)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
οχι ρε παιδι μου καλο ειναι γενικα οπως και το ξινογαλο αλλα πολλοι/ες θελουν να πηγαινουν τουαλετα συνεχεια για να χασουν βαρος...δεν εισαι χαζη για  να κανεις τετοιες μαλακιες ...γι αυτο το λεω...
Για αντικατασταση του γαλακτος το θελει επειδη δεν της αρεσει η ερι δεν ειναι μαλακας να κανει τετοια μαλακισμενα πραγματα ντραμερα μου  :cheesy: :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

σορρυ με το κεφιρ θα παω συνεχεια τουαλετα; :think: τι διαβολο ειναι το κεφιρ καθαρτικο; Τεσπα θα δοκιμασω και αν ειναι βλακεια θα σας πω.  Χανεις βαρος αν πηγαινεις τουαλετα;  :think: και πως πηγαινεις ρε παιδια συνεχεια αν κανεις διαιτα υποτιθεται δεν τρως πολυ;  :huh:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ε οχι ρε λαρυ δεν εχει πολλες θερμιδες καμμια σχεση. αν ωφελει να το πιω. το ειδα και μου εκανε εντυπωση. παω σε κατι βιολογικα μαγαζια και χαζευω τι εχει και παιρνω διαφορα, και κατα καιρους βλεπω προιοντα με ονομασιες που δεν εχω ξανακουσει ε και θελω να δω τι ειναι αυτα και να τα δοκιμασω.

απο παλια ειχες αυτο το χουι ακουγες για τον λαρυ τον μεγαλοπαπαρι δεν αντεξες το δοκιμασες και τι καταλαβες ? χααχχαχχαχχαχχχαχαχα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για αντικατασταση του γαλακτος το θελει επειδη δεν της αρεσει η ερι δεν ειναι μαλακας να κανει τετοια μαλακισμενα πραγματα ντραμερα μου  :cheesy: :-*
αμα δε της αρεσει το γαλα δε νομιζω παντως να καταφερει κεφορ η ξινογαλο  :2funny:

Επισκέπτης
[quote author=brain_gamer  link=topic=155588.msg4023445#msg4023445 date=1346230181]
τελικα μαθαμε προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
[/quote]

Απ'το στόμα του λαλάκη..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειναι παρα πολυ υγιεεινα επισης και αντιοξειδωτικα αλλα απο γευση εγω με το ζορι τα παλευω που τρωω και τα παντα αν μου πεις σου κανουν καλο σε υγεια/διατροφη :grin:

Παρε καλυτερα κρανμπερις να ευχαριστιεσ και γευση  ;)

με χυμο κρανμπερις δεν γινεται το κοσμοπολιταν το ποτουλι; γαμαει..
θα τα δοκιμασω κι αυτα τα εχω κοζαρει καιρο και θελω να δω τι γευση εχουν. Καλα την μεγαλη πατατα σε γευση την εφαγα με μια μαλακια που πηρα το τοφου. τετοια παπαρια δεν ξερω αν εχω ξαναφαει χαχαχαχαχαχαχαχχ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σορρυ με το κεφιρ θα παω συνεχεια τουαλετα; :think: τι διαβολο ειναι το κεφιρ καθαρτικο; Τεσπα θα δοκιμασω και αν ειναι βλακεια θα σας πω.  Χανεις βαρος αν πηγαινεις τουαλετα;  :think: και πως πηγαινεις ρε παιδια συνεχεια αν κανεις διαιτα υποτιθεται δεν τρως πολυ;  :huh:
ειναι κατι βλαμμενες που τρωνε/πινουν προιοντα που προκαλουν χεσιμο...γιατι με τη διαρροια χανεις υγρα και αμεσως φαινεται...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
χαχχχαχχαχαχα καλο!!!
οταν με πας για καφε θα σου φερω ενα κορμο  :grin: :grin:   :birdman:
Ο καθένας πληρώνει τα δικά του ή αν θες εσύ πληρώνεις κ των δύο...όρος απαράβατος...θα υπογράψουμε συμβόλαιο με το αίμα μας. :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειναι κατι βλαμμενες που τρωνε/πινουν προιοντα που προκαλουν χεσιμο...γιατι με τη διαρροια χανεις υγρα και αμεσως φαινεται...

οχι ευχαριστω δεν εχω φτασει σε αυτα τα σημεια εγκεφαλικης σηψης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom