Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και του πουλιου το γαλα  :cum:
Πού χάθηκες εσύ ρε;;;;

Είπαμε διακοπές αλλά εσύ πια το γάμησες... :birdman:

Ξεψάρωσε κ το γατί ο αχαχούχας με την απουσία σου...να δεις κάτι καντήλια που ρίχνει...την είδε μάγκας.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
σορρυ με το κεφιρ θα παω συνεχεια τουαλετα; :think: τι διαβολο ειναι το κεφιρ καθαρτικο; Τεσπα θα δοκιμασω και αν ειναι βλακεια θα σας πω.  Χανεις βαρος αν πηγαινεις τουαλετα;  :think: και πως πηγαινεις ρε παιδια συνεχεια αν κανεις διαιτα υποτιθεται δεν τρως πολυ;  :huh:
Αν εισαι δυσκοιλια θα σε βοηθησει. αν οχι ισως να πηγαινεις καμια φορα παραπανω απο οσο πας.

Χανεις υγρα αν κανεις καταχρηση με καθαρκτικα και νομιζεις οτι χανεις βαρος αλλα λιπος δεν χανεις και ειναι ακρως επικινδυνο.

Οι σωστες οι διαιτες δεν σου δημιουργουν προβλημα με την τουαλετα ισα-ισα τρως φυτικες ινες θεωρητηκα παραπανω στις σωστες διαιτες που βοηθανε αν δεις οτι αρχισες διαιτα και δεν πας οπως πηγαινες κατι δεν παει καλα στη διαιτα σου  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν εισαι δυσκοιλια θα σε βοηθησει. αν οχι ισως να πηγαινεις καμια φορα παραπανω απο οσο πας.

Χανεις υγρα αν κανεις καταχρηση με καθαρκτικα και νομιζεις οτι χανεις βαρος αλλα λιπος δεν χανεις και ειναι ακρως επικινδυνο.

Οι σωστες οι διαιτες δεν σου δημιουργουν προβλημα με την τουαλετα ισα-ισα τρως φυτικες ινες θεωρητηκα παραπανω στις σωστες διαιτες που βοηθανε αν δεις οτι αρχισες διαιτα και δεν πας οπως πηγαινες κατι δεν παει καλα στη διαιτα σου  ;)

δεν ειμαι δυσκοιλια ουτε πουτε ειχα προβλημα.Δεν πιστευω να αρχισω το κεφιρ και να ξεχασω τον γλυκον γκωλικον ερωτα; :S

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ρε μαλάκα...έχω γνωρίσει γυμνάστρια λίγο πριν το ξεχείλωμα...και είχα την εντύπωση πως είστε κορμιά.....παίζει ή με δούλευε πώς ήταν γυμνάστρια;;;; :rolleyes:

Ντάξει αν δεν ήταν γυμναζόταν πολύ για να μην ξεχειλώσει η γουρουνίτσα.....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα την μεγαλη πατατα σε γευση την εφαγα με μια μαλακια που πηρα το τοφου. τετοια παπαρια δεν ξερω αν εχω ξαναφαει χαχαχαχαχαχαχαχχ

Mάλλον δεν ήξερες πώς να φτιάξεις. Το τόφου δεν έχει καν γεύση, το φτιάχνεις όπως θέλεις και με κατάλληλο μαρινάρισμα, κάνεις παπάδες. Εγώ βασικά μπορώ να το τρώω και σκέτο, το λατρεύω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πού χάθηκες εσύ ρε;;;;

Είπαμε διακοπές αλλά εσύ πια το γάμησες... :birdman:

Ξεψάρωσε κ το γατί ο αχαχούχας με την απουσία σου...να δεις κάτι καντήλια που ρίχνει...την είδε μάγκας.

εχει ανθισει η οικονομια μου τι να κανω πρεπει να τα τρωω διακοπες.
τον μογγολο θα τον περιλαβω με τα πρωτα κρυα.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα...έχω γνωρίσει γυμνάστρια λίγο πριν το ξεχείλωμα...και είχα την εντύπωση πως είστε κορμιά.....παίζει ή με δούλευε πώς ήταν γυμνάστρια;;;; :rolleyes:

Ντάξει αν δεν ήταν γυμναζόταν πολύ για να μην ξεχειλώσει η γουρουνίτσα.....
εχει πολλες τετοιες  :headbang: :headbang: :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Mάλλον δεν ήξερες πώς να φτιάξεις. Το τόφου δεν έχει καν γεύση, το φτιάχνεις όπως θέλεις και με κατάλληλο μαρινάρισμα, κάνεις παπάδες. Εγώ βασικά μπορώ να το τρώω και σκέτο, το λατρεύω.

πηρα ενα δεν θυμαμαι τυρι ελεγε τυπου τεσπα και το δοκιμασα ωμο να δω τι λεει και ηταν σαν να τρωω οντως ενα τρομερα αγευστο πραγμα. Δεν το εβαλα σε φαγητο ουτε εκανα αυτο που λες αλλα εχω την αισθηση οτι δεν θα το ξαναπροσπαθησω τουλαχιστον οχι μονη μου. αν το δω καπου μαγειρεμενο αλλου θα κανω μια προσπαθεια να το δοκιμασω. θα του δωσω μια δευτερη ευκαιρια αλλα κατι βαθια μεσα μου μου λεει οτι ειναι κοτσανα για τις γευστικες μου προτιμησεις..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πηρα ενα δεν θυμαμαι τυρι ελεγε τυπου τεσπα και το δοκιμασα ωμο να δω τι λεει και ηταν σαν να τρωω οντως ενα τρομερα αγευστο πραγμα. Δεν το εβαλα σε φαγητο ουτε εκανα αυτο που λες αλλα εχω την αισθηση οτι δεν θα το ξαναπροσπαθησω τουλαχιστον οχι μονη μου. αν το δω καπου μαγειρεμενο αλλου θα κανω μια προσπαθεια να το δοκιμασω. θα του δωσω μια δευτερη ευκαιρια αλλα κατι βαθια μεσα μου μου λεει οτι ειναι κοτσανα για τις γευστικες μου προτιμησεις..
Γιατι βασανιζεσε κορτσαρα μ??? :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετσι τα λεει η λατρεια...το βραδυ πιτογυρα θα φαει...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι βασανιζεσε κορτσαρα μ??? :grin:

εχω μια εξερευνητικη ταση στις γευσεις. Τωρα μου χει κατσει επισης να δοκιμασω φυστικοβουτυρο το οποιο πρεπει να ειναι μια βομβα θερμιδων αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχει πολλες τετοιες  :headbang: :headbang: :tickedoff:

προχθες λιαζομουνα σε ενα μπιτσομπαρο σε καποια νησο και ξαφνικα ακουω απο τα ηχεια "σε λιγο ξεκιναμε ζουμπααααα".
σηκωνω μετα απο λιγο το βλεμα και βλεπω μια τετραγωνη σαπροκοιλια τυπισσα χειροτερη απο την καθαριστρια του δημου να κανει μαθημα ζουμπα στα ζομπι  :headbang:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εχω μια εξερευνητικη ταση στις γευσεις. Τωρα μου χει κατσει επισης να δοκιμασω φυστικοβουτυρο το οποιο πρεπει να ειναι μια βομβα θερμιδων αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε.
Μπορω να χυσω με φυστικοβουτηρο χαλαρα  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Με μετρο ειναι οτι καλυτερο φτανει να ξερεις πως να το φας και να μην κανεις καταχρηση  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom