pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αλλα πρεπει να πινεις...τι το θες το κεφιρ?εναλλαγη και σε ορισμενες φασεις και το θηριο ακομα.
ρε σεις αλλη απορια. Το κεφιρ ειναι καλο; να πινω;
αλλα πρεπει να πινεις...τι το θες το κεφιρ?εναλλαγη και σε ορισμενες φασεις και το θηριο ακομα.
Θα το φτιάχνεις μόνη σου ή θα το αγοράζεις έτοιμο? Δλδ έτοιμη συσκευασία ή θα αγοράσεις τον μύκητα και θα το κάνεις εσύ?
Αν το κάνεις εσύ είναι αηδιαστικούλι, έτοιμο μλκ δεν πίνεται. Κι αν το πιεις ΜΟΝΟ τέρμα παγωμένο να μη νιώθεις γεύση.
Αν κάνει καλό δεν ξέρω, λένε πως κάνει.
αλλα πρεπει να πινεις...τι το θες το κεφιρ?
Οχι ρε μονη μου. Απο σουπερ μαρκετ. Μπορω να πίνω κεφιρ σε αντικατασταση του γαλακτος; Εχει λεει απο μονο του εναμιση τοις εκατο λιπαρα και ειναι λεει καλο αλλα τι ακριβως καλο κανει δηλαδη; Μπας και ειναι απλα διαφημιση; γευστικα ειναι χαλια τοσο που πρεπει να το πινω παγωμενο; Η γευση του γαλακτος δεν μου ειναι αρεστη. Ειναι αληθεια οτι προτιμω γιαουρτι σε γενικες γραμμες και υπεθεσα οτι και το κεφιρ ειναι οπως το αριανη ,γιαουτροφερνει δηλαδ, αλλα αφηνει μια γευση γλυκια στο τελος.
Οχι ρε μονη μου. Απο σουπερ μαρκετ. Μπορω να πίνω κεφιρ σε αντικατασταση του γαλακτος; Εχει λεει απο μονο του εναμιση τοις εκατο λιπαρα και ειναι λεει καλο αλλα τι ακριβως καλο κανει δηλαδη; Μπας και ειναι απλα διαφημιση; γευστικα ειναι χαλια τοσο που πρεπει να το πινω παγωμενο; Η γευση του γαλακτος δεν μου ειναι αρεστη. Ειναι αληθεια οτι προτιμω γιαουρτι σε γενικες γραμμες και υπεθεσα οτι και το κεφιρ ειναι οπως το αριανη ,γιαουτροφερνει δηλαδ, αλλα αφηνει μια γευση γλυκια στο τελος.
--------> --------->Θα το φτιάχνεις μόνη σου ή θα το αγοράζεις έτοιμο? Δλδ έτοιμη συσκευασία ή θα αγοράσεις τον μύκητα και θα το κάνεις εσύ?
Αν το κάνεις εσύ είναι αηδιαστικούλι, έτοιμο μλκ δεν πίνεται. Κι αν το πιεις ΜΟΝΟ τέρμα παγωμένο να μη νιώθεις γεύση.
Αν κάνει καλό δεν ξέρω, λένε πως κάνει.
--------> --------->
λατρεια ασε τα κεφιρ και τις μαλακιες...γδυσουμην με φουντωνεις λατριτσα πρωινιατικο ...μερα μεσημερι
γι αυτο λεω μαλακιες...
ερι πως σου κολλησε το κεφιρ ? αυτο ειναι ποντιακο γαλα με πολλες θερμιδες και αλλα συστατικα που ωφελουν στην σωστη λειτουργεια της καρδιας και της κυκλοφοριας του αιματος...
λατρεια ασε τα κεφιρ και τις μαλακιες...γδυσου
Παρα πολυ καλο και υγιεινο για εντερο κυριως και εχει και αλλα οφελη.εναλλαγη και σε ορισμενες φασεις και το θηριο ακομα.
να γδυθεις ειπα ...δεν μπορω ειμαι λογοδοσμενη
Παρα πολυ καλο και υγιεινο για εντερο κυριως και εχει και αλλα οφελη.
Ειναι πιο ξυνο και πολυ διαφοοροπ.γευστικα απτο απλο γαλα παχυρευστο πολυ πιο κοντα σε γιαουρτι αλλα ξαναλεω πιο ξυνο.Θα κανεις το καλυτερο για τον εαυτο σου να καταφερεις να πινεις κεφιρ φιλουναδα ..
Μαλακία σου...τέτοια ομορφιά πρέπει να την χαίρονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.δεν μπορω ειμαι λογοδοσμενη
Αυριο εχουμε κλεισει σε μια παρτουζα με την ερι που ειναι λογοδοσμενη με εμενα οκεικ????Μαλακία σου...τέτοια ομορφιά πρέπει να την χαίρονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Ευτυχώς έχουμε ακόμα την κουάρ για καμιά παρτούζα....
να γδυθεις ειπα ...
ρε σοβαρα τι το θες το κεφιρ,αμα θες να κανεις διαιτα κανε διαιτα...
Καλά έτσι κ ξέρεις να κάνεις κ κέικ εκτός από κρεβάτι...η αποθέωση της γυναίκας είσαι.Αυριο εχουμε κλεισει σε μια παρτουζα με την ερι που ειναι λογοδοσμενη με εμενα οκεικ????