Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα το φτιάχνεις μόνη σου ή θα το αγοράζεις έτοιμο? Δλδ έτοιμη συσκευασία ή θα αγοράσεις τον μύκητα και θα το κάνεις εσύ?
Αν το κάνεις εσύ είναι αηδιαστικούλι, έτοιμο μλκ δεν πίνεται. Κι αν το πιεις ΜΟΝΟ τέρμα παγωμένο να μη νιώθεις γεύση.
Αν κάνει καλό δεν ξέρω, λένε πως κάνει.

Οχι ρε μονη μου. Απο σουπερ μαρκετ. Μπορω να πίνω κεφιρ σε αντικατασταση του γαλακτος; Εχει λεει απο μονο του εναμιση τοις εκατο λιπαρα και ειναι λεει καλο αλλα τι ακριβως καλο κανει δηλαδη; Μπας και ειναι απλα διαφημιση; γευστικα ειναι χαλια τοσο που πρεπει να το πινω παγωμενο; Η γευση του γαλακτος δεν μου ειναι αρεστη. Ειναι αληθεια οτι προτιμω γιαουρτι σε γενικες γραμμες και υπεθεσα οτι και το κεφιρ ειναι οπως το αριανη ,γιαουτροφερνει δηλαδ,  αλλα αφηνει μια γευση γλυκια στο τελος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οχι ρε μονη μου. Απο σουπερ μαρκετ. Μπορω να πίνω κεφιρ σε αντικατασταση του γαλακτος; Εχει λεει απο μονο του εναμιση τοις εκατο λιπαρα και ειναι λεει καλο αλλα τι ακριβως καλο κανει δηλαδη; Μπας και ειναι απλα διαφημιση; γευστικα ειναι χαλια τοσο που πρεπει να το πινω παγωμενο; Η γευση του γαλακτος δεν μου ειναι αρεστη. Ειναι αληθεια οτι προτιμω γιαουρτι σε γενικες γραμμες και υπεθεσα οτι και το κεφιρ ειναι οπως το αριανη ,γιαουτροφερνει δηλαδ,  αλλα αφηνει μια γευση γλυκια στο τελος.

Κάνει καλό στο έντερο λένε και ενεργείσαι πιο εύκολα? Κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ψάξει και τόσο γιατί δεν πίνω γάλα, ακόμα και το ξινόγαλα μαλακία μου φαίνεται.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Οχι ρε μονη μου. Απο σουπερ μαρκετ. Μπορω να πίνω κεφιρ σε αντικατασταση του γαλακτος; Εχει λεει απο μονο του εναμιση τοις εκατο λιπαρα και ειναι λεει καλο αλλα τι ακριβως καλο κανει δηλαδη; Μπας και ειναι απλα διαφημιση; γευστικα ειναι χαλια τοσο που πρεπει να το πινω παγωμενο; Η γευση του γαλακτος δεν μου ειναι αρεστη. Ειναι αληθεια οτι προτιμω γιαουρτι σε γενικες γραμμες και υπεθεσα οτι και το κεφιρ ειναι οπως το αριανη ,γιαουτροφερνει δηλαδ,  αλλα αφηνει μια γευση γλυκια στο τελος.

ερι πως σου κολλησε το κεφιρ ?  αυτο ειναι ποντιακο γαλα με πολλες θερμιδες και αλλα συστατικα που ωφελουν στην σωστη λειτουργεια της καρδιας και της κυκλοφοριας του αιματος...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα το φτιάχνεις μόνη σου ή θα το αγοράζεις έτοιμο? Δλδ έτοιμη συσκευασία ή θα αγοράσεις τον μύκητα και θα το κάνεις εσύ?
Αν το κάνεις εσύ είναι αηδιαστικούλι, έτοιμο μλκ δεν πίνεται. Κι αν το πιεις ΜΟΝΟ τέρμα παγωμένο να μη νιώθεις γεύση.
Αν κάνει καλό δεν ξέρω, λένε πως κάνει.
:huh: --------> :shit: ---------> :priest:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
απ'το κεφίρ θυμήθηκα το εσκί σεχίρ και το αφιόν καραχισάρ :huh:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερι πως σου κολλησε το κεφιρ ?  αυτο ειναι ποντιακο γαλα με πολλες θερμιδες και αλλα συστατικα που ωφελουν στην σωστη λειτουργεια της καρδιας και της κυκλοφοριας του αιματος...

ε οχι ρε λαρυ δεν εχει πολλες θερμιδες καμμια σχεση. αν ωφελει να το πιω. το ειδα και μου εκανε εντυπωση. παω σε κατι βιολογικα μαγαζια και χαζευω τι εχει και παιρνω διαφορα, και κατα καιρους βλεπω προιοντα με ονομασιες που δεν εχω ξανακουσει ε και θελω να δω τι ειναι αυτα και να τα δοκιμασω.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εναλλαγη και σε ορισμενες φασεις και το θηριο ακομα.

ρε σεις αλλη απορια. Το κεφιρ ειναι καλο; να πινω;
Παρα πολυ καλο και υγιεινο για εντερο κυριως και εχει και αλλα οφελη.
Ειναι πιο ξυνο και πολυ διαφοοροπ.γευστικα απτο απλο γαλα παχυρευστο πολυ πιο κοντα σε γιαουρτι αλλα ξαναλεω πιο ξυνο.Θα κανεις το καλυτερο για τον εαυτο σου να καταφερεις να πινεις κεφιρ φιλουναδα  :P..  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παρα πολυ καλο και υγιεινο για εντερο κυριως και εχει και αλλα οφελη.
Ειναι πιο ξυνο και πολυ διαφοοροπ.γευστικα απτο απλο γαλα παχυρευστο πολυ πιο κοντα σε γιαουρτι αλλα ξαναλεω πιο ξυνο.Θα κανεις το καλυτερο για τον εαυτο σου να καταφερεις να πινεις κεφιρ φιλουναδα  :P..  :rockon:

ωραια θενκς ρε παιδια :-*

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν μπορω ειμαι λογοδοσμενη :dunno:
Μαλακία σου...τέτοια ομορφιά πρέπει να την χαίρονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ευτυχώς έχουμε ακόμα την κουάρ για καμιά παρτούζα....

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Μαλακία σου...τέτοια ομορφιά πρέπει να την χαίρονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ευτυχώς έχουμε ακόμα την κουάρ για καμιά παρτούζα....
Αυριο εχουμε κλεισει σε μια παρτουζα με την ερι που ειναι λογοδοσμενη με εμενα οκεικ????

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυριο εχουμε κλεισει σε μια παρτουζα με την ερι που ειναι λογοδοσμενη με εμενα οκεικ????
Καλά έτσι κ ξέρεις να κάνεις κ κέικ εκτός από κρεβάτι...η αποθέωση της γυναίκας είσαι. :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom