neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
να τις ξεπερασεις οσο γρηγοροτερο γινεταιΟι καταστασεις με αναγκασαν..... :-
αλλα μην βγαζεις την κακια στο σπαμοθρεντ
να τις ξεπερασεις οσο γρηγοροτερο γινεταιΟι καταστασεις με αναγκασαν..... :-
παρε και τον μπλαστρη στα κυριλε μαγαζια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα μου πεις εσυ εμενα για τα κυριλε μαγαζια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να φερετε και τη Βελβυ να λεει "παλι μαλακιες λες σιχαμενε τενεκε" την ωρα που θα αγορευω, για να φτιαχνομαι.να της κανεις μηνυση της καριολας,θα σε αναλαβει ο alex και θα ερθουμε ολοι στο δικαστηριο με καπνογονα να το κανουμε γηπεδο δικε μου
να τις ξεπερασεις οσο γρηγοροτερο γινεται
αλλα μην βγαζεις την κακια στο σπαμοθρεντ![]()
Τώρα θα σου πεί ο Αλεξ οχι μήνυση αλλά αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κτλ.να της κανεις μηνυση της καριολας,θα σε αναλαβει ο alex και θα ερθουμε ολοι στο δικαστηριο με καπνογονα να το κανουμε γηπεδο δικε μου
"Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες".Εχεις αλλο θρεντ προχειρο και πιο καταλληλο????![]()
![]()
Να φερετε και τη Βελβυ να λεει "παλι μαλακιες λες σιχαμενε τενεκε" την ωρα που θα αγορευω, για να φτιαχνομαι.
Ωρκιστειτε παρακαλω το κανατε....Να φερετε και τη Βελβυ να λεει "παλι μαλακιες λες σιχαμενε τενεκε" την ωρα που θα αγορευω, για να φτιαχνομαι.
ΚΑΙ μηνυση, ΚΑΙ αγωγη.Τώρα θα σου πεί ο Αλεξ οχι μήνυση αλλά αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κτλ.
αχαχααχαχαΝα φερετε και τη Βελβυ να λεει "παλι μαλακιες λες σιχαμενε τενεκε" την ωρα που θα αγορευω, για να φτιαχνομαι.
Τώρα θα σου πεί ο Αλεξ οχι μήνυση αλλά αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κτλ.
"Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες".
Νομιζεις με χαλασε τωρα που με ειπες αγορακι?Εκει ειναι για να βγαζετε την κακια σας τα αγορακια του μπουρδελα ρε συ....![]()
![]()
![]()
ναι αλλα ο τιτλος σου παειΕκει ειναι για να βγαζετε την κακια σας τα αγορακια του μπουρδελα ρε συ....![]()
![]()
![]()
γκολ και ξυλοΚΑΙ μηνυση, ΚΑΙ αγωγη.
Μήπως αντι για όλα αυτα τα γραφειοκρατικά να τις ρίχναμε κανα ομαδικό πούτσο να στανιάρει και να της φύγει και η ξινίλα.Λεω τωρα εγωΚΑΙ μηνυση, ΚΑΙ αγωγη.
Νομιζεις με χαλασε τωρα που με ειπες αγορακι?
παρτουζα;μεσα ειμαι...με καυλωσες ανωμαλε μεσημεριατικαΜήπως αντι για όλα αυτα τα γραφειοκρατικά να τις ρίχναμε κανα ομαδικό πούτσο να στανιάρει και να της φύγει και η ξινίλα.Λεω τωρα εγω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτο θελει.Μήπως αντι για όλα αυτα τα γραφειοκρατικά να τις ρίχναμε κανα ομαδικό πούτσο να στανιάρει και να της φύγει και η ξινίλα.Λεω τωρα εγω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()