Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
παω να παρω του σφερδεκλου και του απολυτου,εχουν κατι καλα,λοιπον μην φυγει κανεις απο εδω,εχω μια δουλεια και σε 3 ωριτσες επιστρεφω
Αντε καλα....
παω να παρω του σφερδεκλου και του απολυτου,εχουν κατι καλα,λοιπον μην φυγει κανεις απο εδω,εχω μια δουλεια και σε 3 ωριτσες επιστρεφω
Tι είναι η κλίμακα τροφικής αλυσίδας?να σου πω απο κοντα τι βρε ηλιθιε? να σου μιλησω? να σε δειρω? να σε κανω παρεα? και να σκονταψω πανω σου ουτε θα κοιταξω ρε περιθωριακο μυρμηγκι. θες και τη σημασια μου πανηλιθιε. μηδεν στην κλιμακα τροφικης αλυσιδας ανυπαρκτε.
κατσε εδω να κλαις. στο ειπα οτι θα περνας καλα.
που εισαι βρε κουκλα εσυ;;;;;;;Tι είναι η κλίμακα τροφικής αλυσίδας?
Σου βαζουν μια αλυσιδα στο στομαχι για να μην τρως και να χανεις κιλα.Tι είναι η κλίμακα τροφικής αλυσίδας?
Εδώ μανάρι μου,πως πάνε οι δουλειές?που εισαι βρε κουκλα εσυ;;;;;;;
Μαλιστα..... λεει ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλανα σου πω απο κοντα τι βρε ηλιθιε? να σου μιλησω? να σε δειρω? να σε κανω παρεα? και να σκονταψω πανω σου ουτε θα κοιταξω ρε περιθωριακο μυρμηγκι. θες και τη σημασια μου πανηλιθιε. μηδεν στην κλιμακα τροφικης αλυσιδας ανυπαρκτε.
κατσε εδω να κλαις. στο ειπα οτι θα περνας καλα.
Tι είναι η κλίμακα τροφικής αλυσίδας?
οχι καλα,ειχα αδεια απο τη δουλεια μου επειδη ημουν αρρωστη.................Εδώ μανάρι μου,πως πάνε οι δουλειές?
οχι καλα,ειχα αδεια απο τη δουλεια μου επειδη ημουν αρρωστη.................
Εδώ μανάρι μου,πως πάνε οι δουλειές?
Εδώ μανάρι μου,πως πάνε οι δουλειές?
Ο κωλος του....Tι είναι η κλίμακα τροφικής αλυσίδας?
εχεις καποιο προβλημα αλεξη;;;;;;;;;;;;.............................και κανει; παραθεσεις;;;;;
Μαριαννακι? Αν δεν θελεις να σε παραθετω καθολου, πες το ευθεως. Θα το σεβαστω.εχεις καποιο προβλημα αλεξη;;;;;;;;;;;;.............................και κανει; παραθεσεις;;;;;
Τι έπαθες χρυσό μου?οχι καλα,ειχα αδεια απο τη δουλεια μου επειδη ημουν αρρωστη.................
Περαστικα σου και σιδερενια.οχι καλα,ειχα αδεια απο τη δουλεια μου επειδη ημουν αρρωστη.................
Γιατί σου έσβησαν το θέμα με την "ληστεία"?Περαστικα σου και σιδερενια.
εχεις καποιο προβλημα αλεξη;;;;;;;;;;;;.............................και κανει; παραθεσεις;;;;;
θα χει πανσέληνο φαίνεται απόψεΤι έπαθες χρυσό μου?