Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
παρτουζα;μεσα ειμαι...με καυλωσες ανωμαλε μεσημεριατικα
Απο τωρα αρχισες να καυλωνεις εσυ?????
παρτουζα;μεσα ειμαι...με καυλωσες ανωμαλε μεσημεριατικα
Τον ραγισες τύπε?παρτουζα;μεσα ειμαι...με καυλωσες ανωμαλε μεσημεριατικα
ε μα δεν βλεπεις τι λεει ο αλλος;εγω φταιω;Απο τωρα αρχισες να καυλωνεις εσυ?????
τον μαλαζει ακομα τυπεΤον ραγισες τύπε?
Rythm θα θυσιαστώ για σένα...μέχρι ένα σημείο ε....ξέρεις εσύ!!! δώσε τα νυχάκια σ τω΄ραα
ο ενας στο αλλοΚαυλωσες και συ μεσημεριατικα????
Ειναι και ο λαγουδακης εδω.....Μπορειτε να τις παιξετε παρεα.....
αμα ξεφυγει ο λαγος θα στον σφυριξει τυπεκοίτα παρέα και για πάρτυ σου ταυτόχρονα άμα θές .... μόνο έτσι![]()
αμα ξεφυγει ο λαγος θα στον σφυριξει τυπε![]()
στα στριψιματα ειμαι τωραΤον ραγισες τύπε?
δικε μου εδω εισαι;παμε μια μεσημεριανη καλη;Rythm θα θυσιαστώ για σένα...μέχρι ένα σημείο ε....ξέρεις εσύ!!! δώσε τα νυχάκια σ τω΄ραα
ναι αλλα να κλεισουμε τα φωτα γιατι ντρεπομαιο ενας στο αλλο![]()
στα στριψιματα ειμαι τωραδικε μου εδω εισαι;παμε μια μεσημεριανη καλη;ναι αλλα να κλεισουμε τα φωτα γιατι ντρεπομαι
εκείνη η πόρτα είναι κλειστή ακόμα και για την Rythm![]()
βρηκες πορτα κλειστη;γουσταρεις να την σπρωξουμε παρεα για να ανοιξει;εκείνη η πόρτα είναι κλειστή ακόμα και για την Rythm![]()
ειναι ασφαλειας θα χρειαστεις γερα εργαλεια να την ανοιξειςΠου θα παει μια δεν θα ανοιξει και για μενα?????
Μετα θα γραψω κριτικη να γινω τιμημενη......![]()
βρηκες πορτα κλειστη;γουσταρεις να την σπρωξουμε παρεα για να ανοιξει;
Θα χρησιμοποιησει το μοχλο ο λαγουδακης τύπε...ειναι ασφαλειας θα χρειαστεις γερα εργαλεια να την ανοιξεις![]()
παω να παρω του σφερδεκλου και του απολυτου,εχουν κατι καλα,λοιπον μην φυγει κανεις απο εδω,εχω μια δουλεια και σε 3 ωριτσες επιστρεφωειναι ασφαλειας θα χρειαστεις γερα εργαλεια να την ανοιξεις![]()
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ, Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΜΕΓΓΙΣΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΣΕ ΚΟΒΩ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ
Οποτε καθομαι και απαντω σε εναν εξ ορισμου ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ....