ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Tοσο πολύ σε αγχωνει καθε προταση μου, ωστε πρεπει να απαντας με ολοκληρο σκεπτικο?
Χαλαρωσε. Πλακα κανουμε.
ντροπη μηδεν. γραφτον σταρχιδιασ
Tοσο πολύ σε αγχωνει καθε προταση μου, ωστε πρεπει να απαντας με ολοκληρο σκεπτικο?
Χαλαρωσε. Πλακα κανουμε.
Να ντραπω γιατι ?ντροπη μηδεν. γραφτον σταρχιδιασ
αντε να σε δουμε και στα κυριλε μαγαζια τι κανεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα μου πεις εσυ εμενα για τα κυριλε μαγαζια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάει και το θρεντ του κατατρεγμενου....
Οριστε?Δεν παει....Μας φορτωθηκε εδω...Στο σπαμοθρεντακι ΜΑΣ.....Αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει καποια στιγμη..... >![]()
Οριστε?
Συμφωνώ.Δεν παει....Μας φορτωθηκε εδω...Στο σπαμοθρεντακι μας.....Αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει καποια στιγμη..... >![]()
λαλησεΟριστε?
τον GL?Συμφωνώ.
Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα
Θα διαμαρτυρηθώ έντονος στο αφεντικό![]()
Να ντραπω γιατι ?
Εκανα κατι που θα επρεπε να ντρεπομαι ?
Να μην της κλαφτεις γιατι θα ειναι ασχημο και θα το χρησιμοποιησει κατα σουΕυχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Δεν ευχαριστώ τον lagoudaki γιατί είναι αναιδής και απρεπέστατος.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η προισταμένη μου είπε να πάω νωρίτερα αύριο για να συζήτησουμε ένα σοβαρό θέμα "ηθικής τάξεως". Προσπαθεί να με διώξει από τη δουλειά η βρώμα.
Δεν μπορώ να την κατηγορήσω ότι μου την έπεσε γιατί δεν θα το πιστέψει κανείς. Αυτή είναι 40 φεύγα και πολύ συντηριτική. Δεν με χωνεύει γιατί έχουμε μαλώσει για τα πολιτικά.
π.χ. Σε μια συζήτηση για το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου εκείνη το υπερασπιζοταν και μου λέγε ότι "η Διαμαντοπούλου είπε θα εξοικονομήσουμε τόσα". Εγώ της απαντάω "Ε, αφού το είπε το πιστέψαμε". Και γενικά πάντα αντιμετώπιζα με ειρωνεία τις απόψεις της. Επίσης δεν με πάει επειδή είμαι Πελοποννήσιος και αυτή νησιώτισα. Έχουμε μαλώσει και για τις γεωργικές επιδοτήσεις.
Η μόνη λύση είναι να παραδεχθεί, τουλάχιστον στην προισταμένη, ότι έκανε λάθος. Εγώ προς το παρόν κάνω πως αγνοώ το θέμα, οπότε ίσως πιάσει. Είναι καλύτερα να της κλαφτώ, να την απειλήσω με μήνυση για συκοφαντία ή να προσπαθήσω να την πείσω ότι πήγαινα κάπου αλλού;
λαλησε![]()
πολυ κακια τελευταιαΑλλος λαλησε απο το διαβασμα αλλα παλι τ @@ του θα παρει αυριο οπως φαινεται.....![]()
![]()
![]()
πολυ κακια τελευταια![]()
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ, Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑειναι λυπηρο και μονο που αναρωτιεσαι αν εχεις κανει κατι. και θεωρεις οτι δεν εχεις. μηδεν σε ολα. μηδεν τσιπα μηδεν ανδρισμος μηδεν χαρακτηρας. το ευτυχημα θα ηταν να ξυπνησεις καποτε να καταλαβεις τα σοβαρα λαθη και να αλλαξεις.
το δυστυχημα της υποθεσης ειναι οτι ενας γερος ανθρωπος εξαρταται απο σενα. κατα τα λοιπα, κατσε εδω μια χαρα σφυριζοντας αδιαφορα και κλαιγοντας κατα περιοδους. εμεις θα σε γλενταμε επαρκως.
Εδω που τα λεμε, αν υπηρχε το σαιτ την εποχη που ημουν φοιτητης (1989-1994), ακομη δεν θα ειχα παρει πτυχιο.Αλλος λαλησε απο το διαβασμα αλλα παλι τ @@ του θα παρει αυριο οπως φαινεται.....![]()
![]()
![]()
να της κανεις μηνυση της καριολας,θα σε αναλαβει ο alex και θα ερθουμε ολοι στο δικαστηριο με καπνογονα να το κανουμε γηπεδο δικε μουΕυχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Δεν ευχαριστώ τον lagoudaki γιατί είναι αναιδής και απρεπέστατος.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η προισταμένη μου είπε να πάω νωρίτερα αύριο για να συζήτησουμε ένα σοβαρό θέμα "ηθικής τάξεως". Προσπαθεί να με διώξει από τη δουλειά η βρώμα.
Δεν μπορώ να την κατηγορήσω ότι μου την έπεσε γιατί δεν θα το πιστέψει κανείς. Αυτή είναι 40 φεύγα και πολύ συντηριτική. Δεν με χωνεύει γιατί έχουμε μαλώσει για τα πολιτικά.
π.χ. Σε μια συζήτηση για το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου εκείνη το υπερασπιζοταν και μου λέγε ότι "η Διαμαντοπούλου είπε θα εξοικονομήσουμε τόσα". Εγώ της απαντάω "Ε, αφού το είπε το πιστέψαμε". Και γενικά πάντα αντιμετώπιζα με ειρωνεία τις απόψεις της. Επίσης δεν με πάει επειδή είμαι Πελοποννήσιος και αυτή νησιώτισα. Έχουμε μαλώσει και για τις γεωργικές επιδοτήσεις.
Η μόνη λύση είναι να παραδεχθεί, τουλάχιστον στην προισταμένη, ότι έκανε λάθος. Εγώ προς το παρόν κάνω πως αγνοώ το θέμα, οπότε ίσως πιάσει. Είναι καλύτερα να της κλαφτώ, να την απειλήσω με μήνυση για συκοφαντία ή να προσπαθήσω να την πείσω ότι πήγαινα κάπου αλλού;