Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συγχωνευση.......    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πάει και το θρεντ του κατατρεγμενου....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Δεν παει....Μας φορτωθηκε εδω...Στο σπαμοθρεντακι μας.....Αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.....    >:(
Συμφωνώ.
Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα
Θα διαμαρτυρηθώ έντονος στο αφεντικό  :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να ντραπω γιατι ?
Εκανα κατι που θα επρεπε να ντρεπομαι ?

ειναι λυπηρο και μονο που αναρωτιεσαι αν εχεις κανει κατι. και θεωρεις οτι δεν εχεις. μηδεν σε ολα. μηδεν τσιπα μηδεν ανδρισμος μηδεν χαρακτηρας. το ευτυχημα θα ηταν να ξυπνησεις καποτε να καταλαβεις τα σοβαρα λαθη και να αλλαξεις.
το δυστυχημα της υποθεσης ειναι οτι ενας γερος ανθρωπος εξαρταται απο σενα. κατα τα λοιπα, κατσε εδω μια χαρα σφυριζοντας αδιαφορα και κλαιγοντας κατα περιοδους. εμεις θα σε γλενταμε επαρκως.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Δεν ευχαριστώ τον lagoudaki γιατί είναι αναιδής και απρεπέστατος.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η προισταμένη μου είπε να πάω νωρίτερα αύριο για να συζήτησουμε ένα σοβαρό θέμα "ηθικής τάξεως". Προσπαθεί να με διώξει από τη δουλειά η βρώμα.

Δεν μπορώ να την κατηγορήσω ότι μου την έπεσε γιατί δεν θα το πιστέψει κανείς. Αυτή είναι 40 φεύγα και πολύ συντηριτική. Δεν με χωνεύει γιατί έχουμε μαλώσει για τα πολιτικά.
π.χ. Σε μια συζήτηση για το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου εκείνη το υπερασπιζοταν και μου λέγε ότι "η Διαμαντοπούλου είπε θα εξοικονομήσουμε τόσα". Εγώ της απαντάω "Ε, αφού το είπε το πιστέψαμε". Και γενικά πάντα αντιμετώπιζα με ειρωνεία τις απόψεις της. Επίσης δεν με πάει επειδή είμαι Πελοποννήσιος και αυτή νησιώτισα. Έχουμε μαλώσει και για τις γεωργικές επιδοτήσεις.

Η μόνη λύση είναι να παραδεχθεί, τουλάχιστον στην προισταμένη, ότι έκανε λάθος. Εγώ προς το παρόν κάνω πως αγνοώ το θέμα, οπότε ίσως πιάσει. Είναι καλύτερα να της κλαφτώ, να την απειλήσω με μήνυση για συκοφαντία ή να προσπαθήσω να την πείσω ότι πήγαινα κάπου αλλού;
Να μην της κλαφτεις γιατι θα ειναι ασχημο και θα το χρησιμοποιησει κατα σου
Να σταθεις σαν ανδρας ρωτωντας την στα ισα τι προβλημα εχει μαζι σου η να την αγνοησεις και να κοιταξεις την δουλεια σου.....
Καργιολες και πουστηδες θα συναντησεις πολλους στην ζωη σου και θα πρεπει να μαθεις να τους αντιμετωπιζεις στα ισα
Αν υπαρχει οντως συκοφαντια, τοτε γαμισε της τα πρεκια μεχρι εκει που δεν παει (ετσι θα αποκτησεις και κυρος στο περιββαλον σου)

Με την προισταμενη σου μιλησε ξεκαθαρα, ειμαι σιγουρος οτι θα το εκτιμησει !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ειναι λυπηρο και μονο που αναρωτιεσαι αν εχεις κανει κατι. και θεωρεις οτι δεν εχεις. μηδεν σε ολα. μηδεν τσιπα μηδεν ανδρισμος μηδεν χαρακτηρας. το ευτυχημα θα ηταν να ξυπνησεις καποτε να καταλαβεις τα σοβαρα λαθη και να αλλαξεις.
το δυστυχημα της υποθεσης ειναι οτι ενας γερος ανθρωπος εξαρταται απο σενα. κατα τα λοιπα, κατσε εδω μια χαρα σφυριζοντας αδιαφορα και κλαιγοντας κατα περιοδους. εμεις θα σε γλενταμε επαρκως.
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ, Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΜΕΓΓΙΣΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΣΕ ΚΟΒΩ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ

Οποτε καθομαι και απαντω σε εναν εξ ορισμου ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αλλος λαλησε απο το διαβασμα αλλα παλι τ @@ του θα παρει αυριο οπως φαινεται.....    :birdman: :birdman: :birdman:
Εδω που τα λεμε, αν υπηρχε το σαιτ την εποχη που ημουν φοιτητης (1989-1994), ακομη δεν θα ειχα παρει πτυχιο.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Δεν ευχαριστώ τον lagoudaki γιατί είναι αναιδής και απρεπέστατος.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η προισταμένη μου είπε να πάω νωρίτερα αύριο για να συζήτησουμε ένα σοβαρό θέμα "ηθικής τάξεως". Προσπαθεί να με διώξει από τη δουλειά η βρώμα.

Δεν μπορώ να την κατηγορήσω ότι μου την έπεσε γιατί δεν θα το πιστέψει κανείς. Αυτή είναι 40 φεύγα και πολύ συντηριτική. Δεν με χωνεύει γιατί έχουμε μαλώσει για τα πολιτικά.
π.χ. Σε μια συζήτηση για το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου εκείνη το υπερασπιζοταν και μου λέγε ότι "η Διαμαντοπούλου είπε θα εξοικονομήσουμε τόσα". Εγώ της απαντάω "Ε, αφού το είπε το πιστέψαμε". Και γενικά πάντα αντιμετώπιζα με ειρωνεία τις απόψεις της. Επίσης δεν με πάει επειδή είμαι Πελοποννήσιος και αυτή νησιώτισα. Έχουμε μαλώσει και για τις γεωργικές επιδοτήσεις.

Η μόνη λύση είναι να παραδεχθεί, τουλάχιστον στην προισταμένη, ότι έκανε λάθος. Εγώ προς το παρόν κάνω πως αγνοώ το θέμα, οπότε ίσως πιάσει. Είναι καλύτερα να της κλαφτώ, να την απειλήσω με μήνυση για συκοφαντία ή να προσπαθήσω να την πείσω ότι πήγαινα κάπου αλλού;
να της κανεις μηνυση της καριολας,θα σε αναλαβει ο alex και θα ερθουμε ολοι στο δικαστηριο με καπνογονα να το κανουμε γηπεδο δικε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom