Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ναι φοιτητής συναγωνιστή.. Η μόνη μαλακία ήταν ότι παιζόταν κάτι με μία από την παρέα αυτών π μ είδαν και μετά έγινε πιο απόμακρη και τελικά δεν έκανα νύξη  :grin:.Λογικά ειπώθηκαν πολλά. Κλάιν μάιν όμως.  :sunglasses:

Κι εγώ κατά μια έννοια  :grin: :grin: Χεχε χέστες ρε συ. Μας πρήζουν τα π@παρια και μετα δεν μας κάθονται, αλλά τις χαλάει και από πάνω αν μας δούν Βαρδάρη/ Βίλκα κλπ  :jerking:

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
καπου πηρε το ματι μου εναν ταρτουφο :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
δειξε μου το λυκοσκυλο σου καρδια μου :rolleyes:
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Eπισης, ομολογω οτι δεν αντιλαμβανομαι την επαναλαμβανομενη ταση απο οσους διαφωνουν μαζι μου σε κατι, να ξεκινουν το ποσταρισμα διαφωνιας με το τρομερο επιχειρημα "μα εισαι δικηγορος σοβαρος εσυ?"

οταν θα φτιαξεις γυναικειο κλωνο και θα κανεις ερωτικη εξομολογηση στον εαυτο σου παραλληλα θα αποκρουσεις την ερωτικη εξομολογηση απο τον εαυτο σου, τοτε θα ανεβεις στο επιπεδο σοβαροτητας.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πώς εκφραζεις αποψη για καποια που δεν εχεις δει απο κοντα?
Επιφανειακος θαυμασμος ειναι και οχι εμπεριστατωμενη αποψη....

Απλα σχολιασα την φωτο της στην συγκεκριμενη ποζα που εχει παρει .....

Η αποψη αφορα το ποιον του καθενος και γιαυτο δεν μπορω να εχω αποψη, χωρις να γνωρισω το ατομο στο οποιο θα αναφερθω....

Διαχωριζοντας την αποψη επι των ποσταρισματων ομως και επειδη θεωρω ερωτηση παγιδα το ερωτημα που θετεις στο συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο ....

Τα γραπτα συχνα πυκνα αντικατοπριζουν το σκεπτικο και κατα συνεπεια σε μεγαλο βαθμο και το ποιον του καθενος.
Φυσικα δεν θα πρεπει να παραβλεψουμε το γεγονος να ειναι και παραπλανητικα μερικες φορες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Επιφανειακος θαυμασμος ειναι και οχι εμπεριστατωμενη αποψη....

Απλα σχολιασα την φωτο της στην συγκεκριμενη ποζα που εχει παρει .....

Η αποψη αφορα το ποιον του καθενος και γιαυτο δεν μπορω να εχω αποψη, χωρις να γνωρισω το ατομο στο οποιο θα αναφερθω....

Διαχωριζοντας την αποψη επι των ποσταρισματων ομως και επειδη θεωρω ερωτηση παγιδα το ερωτημα που θετεις στο συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο ....

Τα γραπτα συχνα πυκνα αντικατοπριζουν το σκεπτικο και κατα συνεπεια σε μεγαλο βαθμο και το ποιον του καθενος.
Φυσικα δεν θα πρεπει να παραβλεψουμε το γεγονος να ειναι και παραπλανητικα μερικες φορες.
Tοσο πολύ σε αγχωνει καθε προταση μου, ωστε πρεπει να απαντας με ολοκληρο σκεπτικο?
Χαλαρωσε. Πλακα κανουμε.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φιλε σοβαρα τωρα επειδη ειχε κυκλοφορισει ενα διαστημα και για μενα οτι ειμαι πουτανιαρης το μυστικο ειναι να το παραδεχτεις και να πουλησεις τρελα...Αμα αρχισεις και το αρνησαι και να κοκκινιζεις θα σε παρουν στο ψιλο...Πες οτι που και που κανεις καμια τσαρκα και αμα βρεις καμια μουναρα τη γαμας,κακο ειναι? Παντως φροντισε να δειξεις οτι το κανεις απο επιλογη και οχι απο αναγκη  ;)

:thumbsup: Ετσι φίλε. Άλλωστε σάπμως οι άλλοι δεν έχουν  :fuck2: ποτέ σε μπουρδέλο? Και όσοι δεν έχουν γαμήσει, πρότεινέ τους να πάτε μια τσάρκα παρέα  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Tοσο πολύ σε αγχωνει καθε προταση μου, ωστε πρεπει να απαντας με ολοκληρο σκεπτικο?
Χαλαρωσε. Πλακα κανουμε.
Δεν με αγχωνει καθολου....

Απλα δικαιολογω και αιτιολογω το καθε τι που λεω.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
Δεν ευχαριστώ τον lagoudaki γιατί είναι αναιδής και απρεπέστατος.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η προισταμένη μου είπε να πάω νωρίτερα αύριο για να συζήτησουμε ένα σοβαρό θέμα "ηθικής τάξεως". Προσπαθεί να με διώξει από τη δουλειά η βρώμα.

Δεν μπορώ να την κατηγορήσω ότι μου την έπεσε γιατί δεν θα το πιστέψει κανείς. Αυτή είναι 40 φεύγα και πολύ συντηριτική. Δεν με χωνεύει γιατί έχουμε μαλώσει για τα πολιτικά.
π.χ. Σε μια συζήτηση για το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου εκείνη το υπερασπιζοταν και μου λέγε ότι "η Διαμαντοπούλου είπε θα εξοικονομήσουμε τόσα". Εγώ της απαντάω "Ε, αφού το είπε το πιστέψαμε". Και γενικά πάντα αντιμετώπιζα με ειρωνεία τις απόψεις της. Επίσης δεν με πάει επειδή είμαι Πελοποννήσιος και αυτή νησιώτισα. Έχουμε μαλώσει και για τις γεωργικές επιδοτήσεις.

Η μόνη λύση είναι να παραδεχθεί, τουλάχιστον στην προισταμένη, ότι έκανε λάθος. Εγώ προς το παρόν κάνω πως αγνοώ το θέμα, οπότε ίσως πιάσει. Είναι καλύτερα να της κλαφτώ, να την απειλήσω με μήνυση για συκοφαντία ή να προσπαθήσω να την πείσω ότι πήγαινα κάπου αλλού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom