Νέα

CHAT μέσω FireWall!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 821
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Eπίσης πολύ καλός τρόπος άμεσης + prive επικοινωνίας, είναι το chat του gmail (τό μόνο που χρειάζεται είναι ένα account...)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Α βρε Duracell...... πάντα κάνεις οτιδήποτε για να βοηθάς τον συνάνθρωπο! Εγώ ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα στη δουλειά, αλλά νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς αυτή η πληροφορία που δίνεις!
Πάντα τέτοια!!!

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Α βρε Duracell...... πάντα κάνεις οτιδήποτε για να βοηθάς τον συνάνθρωπο!
Εγώ ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα στη δουλειά, αλλά νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς αυτή η πληροφορία που δίνεις!
Πάντα τέτοια!!!

Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ (και είναι γενικότερη στάση ζωής αυτό... κάνε το καλό + ρίχτο στο γιαλό) :)

Μακάρι κι άλλοι απ' τους τόσους χρήστες που μπαίνουν εδώ μέσα καθημερινά κι αντλούν του κόσμου τις πληροφορίες δωρεάν, να συνέβαλλαν εξίσου με τα posts τους...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ειναι ΘΕΟΣ ο duracell

χαχα σ' ευχαριστώ... αλλά,

ΘΕΟΣ είναι ένας... και καλά θα κάνουμε να μην το ξεχνάμε ποτέ και παίρνουν τα μυαλά μας αέρα... γιατί τελικά, ένα τίποτα είμαστε όλοι μας!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμενα το installation tou windows live messanger κολαει καθε φορα στο τσεκαρισμα του αν υπαρχουν αλλα windows live programs. προτασεις/γνωμες?

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
εμενα το installation tou windows live messanger κολαει καθε φορα στο τσεκαρισμα του αν υπαρχουν αλλα windows live programs. προτασεις/γνωμες?

Μάλλον έχεις κάνει ΗΔΗ log-in με άλλο account, απ' αυτό που προσπαθείς να συνδεθείς! :headbang:
Δοκίμασε να κάνεις reset, να ξεκινήσεις ΠΡΩΤΑ με το windows live messanger κι αφού είσαι online, φόρτωσε ότι άλλο πρόγραμμα θες...;)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν εχς αλλο προγραμμα απο windows live και εχω προβλημα στο installation, οχι στο log-in  :S

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Stories