Νέα

Chat Bug Report

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ανοίγω αυτό το topic, για να αναφέρουμε στους διαχειριστές προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο νέο software του Chat.

Δεν έκανα συγχώνευση με άλλο topic, για να είναι πιο εύκολο στους διαχειριστές να παρακολουθούν τα προβλήματα.

Αναφέρετε εδώ μόνο προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το chat και μή σπαμάρετε :headbang:

Βοηθήστε τους υπεύθυνους να βγάλουν νόημα...

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Όταν έχουν δημιουργηθεί περισσότερα του ενός δωμάτια, όποιος μπαίνει στο τσατ, τον βάζει αυτόματα στο τελευταίο δωμάτιο που έχει δημιουργηθεί και όχι στο βασικό δωμάτιο που είναι και οι άλλοι...

Κάποιοι αναφέρουν ότι δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν δωμάτιο, γιατί δεν τους εμφανίζει τις επιλογές... Έτσι μένουν αποκλεισμένοι από το βασικό δωμάτιο...

:headbang:

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Aν πληκτρολογείς σαν σίφουνας, τρώει γράμματα, λέξεις, ακόμα και παραγράφους :helpplea:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.228
Πόντοι
12.056
Συμφωνω και εγω με τον προλαλησαντα...

Φερτε το παλιο λεμεεεεεεεεε....εχουμε χωριστει σε 3 δωματια... :headbang: :headbang:

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Όταν έχουν δημιουργηθεί περισσότερα του ενός δωμάτια, όποιος μπαίνει στο τσατ, τον βάζει αυτόματα στο τελευταίο δωμάτιο που έχει δημιουργηθεί και όχι στο βασικό δωμάτιο που είναι και οι άλλοι...

Κάποιοι αναφέρουν ότι δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν δωμάτιο, γιατί δεν τους εμφανίζει τις επιλογές... Έτσι μένουν αποκλεισμένοι από το βασικό δωμάτιο...

Υποψιάζομαι οτι έχει restrictions στον αριθμό των ατόμων που μπαίνουν σε ένα δωμάτιο... Όταν συμπληρωθεί ένας αριθμός 14-15 μελών μέσα σε ένα δωμάτιο δεν αφήνει άλλους να έρθουν... :think:

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Υποψιάζομαι οτι έχει restrictions στον αριθμό των ατόμων που μπαίνουν σε ένα δωμάτιο... Όταν συμπληρωθεί ένας αριθμός 14-15 μελών μέσα σε ένα δωμάτιο δεν αφήνει άλλους να έρθουν... :think:

ΑΚΥΡΟ... Μπήκαμε 18 σε ένα δωμάτιο...

Άκυρο...

Επισκέπτης
εμενα δε με αφηνει να μπω στο τσατ...λεει οτι αλλο μελος ειναι στο τσατ με το ονομα μου

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.228
Πόντοι
12.056
Με πολλα ατομα κολαει...
:headbang: :headbang:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το πρόβλημα της αδυναμίας επιλογής δωματίου το αντιμετωπίζουν όσοι δεν χρησιμοποιούν Internet Explorer σαν browser, ήτοι Firefox, Safari κλπ.
Προφανώς το chat είναι optimized μόνο για Internet Explorer.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το νικ μου
που επαθε λογοκρισια κ εγινε αστερακια:

b***h

ενταξει το ξερω ειμαι αστερι χαχα αλλα διορθωστε το :(

κ αυτο που γραφεις γρηγορα κ σου τρωει τα μισα γραμματα πολυ εκνευριστικο

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ετσι, που να χυνω σε καθε δωματιο χωρια. ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όταν πάω να μπω στο chat δείχνει ότι είναι συνδεδεμένος άλλο χρήστης με το δικό μου username....

μπορεί να γίνει κάτι

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κάνε ένα logout, καθάρισε cookies, temp files και ξαναμπές.

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τίποτα δεν έγινε.....

φέρτε πίσω το παλαιό......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ δεν μπορώ να μπω καθόλου τώρα, "χτυπάει" ένα script.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom