Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 410K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Η Χαρά έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Γενικά έχει αλλάξει η συμπεριφορά σε γυναίκες και άντρες προς το χειρότερο και σε αυτό ο βασικός λόγος είναι η σταδιακή ενσωμάτωση του ίντερνετ στη ζωή του ανθρώπου! ;)

f.r.i.d.a.y.

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η Χαρά έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Γενικά έχει αλλάξει η συμπεριφορά σε γυναίκες και άντρες προς το χειρότερο και σε αυτό ο βασικός λόγος είναι η σταδιακή ενσωμάτωση του ίντερνετ στη ζωή του ανθρώπου! ;)

Μπορεί να κανω και λαθος
Εξάλλου η αποψή μου σχηματίζεται βασει των προσωπικων μου εμπειριών και συναναστροφών

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μπορεί να κανω και λαθος
Εξάλλου η αποψή μου σχηματίζεται βασει των προσωπικων μου εμπειριών και συναναστροφών

όχι αυτά που λες συμφωνώ και εγώ τύπε, απλά τα πράγματα έχουν αλλάξει γενικώς πρώτα με τα κινητά και στη συνέχεια με τους υπολογιστές και το ίντερνετ! Κάθε πέρσι και καλύτερα για την άποψη φλερτ και καβλάντας λάιβ. Κάθε χρόνος που περνάει τα πράγματα θα φλωρεύουν ακόμα παραπάνω!

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Παλια ο αντρας χωρις το ιντερνετ ηξερε μονο της τρανσεξουαλ απο την  χειλουδακη τωρα πλεον ξερει της cros κ αλλα τετοια διαφορα....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγω νομιζω πως δεν υπηρχαν στρειτ αντρες αλλα μονο στρειτ εποχες, που στην συνεχεια οι εποχες αλλαξαν κ μαζι τους και οι αντρες,  πιστευω οτι το 2020 δεν θα υπαρχουν αρσενικα.... :-

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

βασική διαφορά η ισότητα ανδρών και γυναικών ... γι αυτό δεν πάει τίποτε καλά στις σχέσεις, γιατί έχει χαθεί η ταυτότητα του καθένα
αποτέλεσμα ... χωρισμοί, ομόφυλοι, strap on, παθολογικός αυνανισμός

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εγω νομιζω πως δεν υπηρχαν στρειτ αντρες αλλα μονο στρειτ εποχες, που στην συνεχεια οι εποχες αλλαξαν κ μαζι τους και οι αντρες,   πιστευω οτι το 2020 δεν θα υπαρχουν αρσενικα.... :-

Θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον τομέα σου δηλαδή?  :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
βασική διαφορά η ισότητα ανδρών και γυναικών ... γι αυτό δεν πάει τίποτε καλά στις σχέσεις, γιατί έχει χαθεί η ταυτότητα του καθένα
αποτέλεσμα ... χωρισμοί, ομόφυλοι, strap on, παθολογικός αυνανισμός

οταν η γηναικα δεν καταλαβενει η κανει πως δεν καταλαβενει τ φλερτ τοτε ο αντρας αρχιζει  να γαμα ότι βρει και οπου βρει αρκει η εργητικοτητα του να βαραει κοκκηνα ....πολλες μερες που κ που εχω θεμα σεχουαλικο αλλοτε τρελενομαι αλλοτε συγκρατουμαι .....πολλες φορες περνω κ τους δρομους για ορες για πες μου !!!!!!όταν σου βαρα το καμπανακι τ μιαλου ανα 5 3 2 λεπτα κ σου θημιζει π καυλομενος εισαι τ θα κανεις ?????εγω παντος δεν θα περημενω  μια γυναικα που στην τελικη θα μου σπασει τ αρχιδεια μετα από 5 10  γαμισα γιατη θελει ν γυνει μανα .....ρε δεν παν ν γαμηθουν λεω γω ......

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οταν η γηναικα δεν καταλαβενει η κανει πως δεν καταλαβενει τ φλερτ τοτε ο αντρας αρχιζει  να γαμα ότι βρει και οπου βρει αρκει η εργητικοτητα του να βαραει κοκκηνα ....πολλες μερες που κ που εχω θεμα σεχουαλικο αλλοτε τρελενομαι αλλοτε συγκρατουμαι .....πολλες φορες περνω κ τους δρομους για ορες για πες μου !!!!!!όταν σου βαρα το καμπανακι τ μιαλου ανα 5 3 2 λεπτα κ σου θημιζει π καυλομενος εισαι τ θα κανεις ?????εγω παντος δεν θα περημενω  μια γυναικα που στην τελικη θα μου σπασει τ αρχιδεια μετα από 5 10  γαμισα γιατη θελει ν γυνει μανα .....ρε δεν παν ν γαμηθουν λεω γω ......
σωστος ο μουρης

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
και στο κατω κατω ρε χαρα οταν θελεις λεφτα γιατι να ερθει να σε πλησιασει καποιος
οταν θελεις μονο λεφτα δεν θα βρισκεις αντρες

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
χαρουλα ποπτε θα βαλεις καμμια φωτογραφια σου να μας φτιαξεις ;

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο αλλος λεει θα εχω ανταγωνισμο επειδη  οι αντρες το γυρισαν εντξει απλα γελαω :2funny: :2funny:  :2funny:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Και επισεις αν θελετε να ξερετε η δυναμη του αντρα σαν αρσενικο ειναι το χρημα ......

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οταν ο αντρας χανει την δυναμη του ειναι απλα ενα τιποτα....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορεις εσυ να απαντησεις ουτε να δωσεις επιχειρηματα δεν ασχολουμε μαζι σου μαθε ορθογραφια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom