Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ποσο μπουλινγκ να δεχτω πια..... Το συμαντικο ειναι πως νιωθω εγω κ εγω νιωθω θυληκο απο τις ριζες τον μαλλιων μου εως τα νυχια μου....

εντάξει αλλά αυτό που είπες για τα λεφτά στον άντρα ήταν παντελώς άκυρο  :jerking:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι τυχαιο οτι οτι αντρας δεν θελει η γυναικα να βγαζει πιο πολλα χρηματα κ να εχει πιο σπουδαια θεση στο χωρο εργασιας  απο αυτον...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Ποσο μπουλινγκ να δεχτω πια..... Το συμαντικο ειναι πως νιωθω εγω κ εγω νιωθω θυληκο απο τις ριζες τον μαλλιων μου εως τα νυχια μου....
και εγω νοιωθω σουπερμαν αλλα αμα τρεξω μεχρι την πορτα θα πεθανω.. α ναι σωστα.. αφου το νοιωθω θα ειμαι..το να ζητας να στα χωνουν επειδη εισαι δηθεν μονο αυτο μπορεις να δεχτεις.. δικη σου επιλογη ειναι..

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ειναι τυχαιο οτι οτι αντρας δεν θελει η γυναικα να βγαζει πιο πολλα χρηματα κ να εχει πιο σπουδαια θεση στο χωρο εργασιας  απο αυτον...

μηπως τελικα δεν το θελει η γυναικα αυτο?

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Με την μονη διαφορα οτι ο σουπερμαν δεν χρειαζεται να πεταξει για να δειξει δυνατος αλλα εχει την δυναμη του μυαλου που ειναι πιο ισχυρη  απο το να πεταξει...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Με την μονη διαφορα οτι ο σουπερμαν δεν χρειαζεται να πεταξει για να δειξει δυνατος αλλα εχει την δυναμη του μυαλου που ειναι πιο ισχυρη  απο το να πεταξει...
ποιο μυαλο?? λεφτα δεν ειπαμε να εχει?? σωστα αν εχει τοσο μυαλο θα εχει κανει περιουσια.. στα γουστα σου..

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αναθεωρω αυτα που λεω κ γραφω κ ειναι αποψη μου, αλλωστε δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη αλλιως δεν θα γινοταν διαλογος....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αλλο αντιπαραθεση και αλλο εμμονη κ εμπαθεια...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Αλλο αντιπαραθεση και αλλο εμμονη κ εμπαθεια...
δεν ειναι αυτο, σε καμια περιπτωση.. δες τι εγραφα για σενα πριν μερικες μερες.. οτι εισαι ομορφη και πως εχεις θηλυκοτητα που θα ζηλευαν και γυναικες.δεν το παιρνω πισω, εισαι οντως πολυ ομορφη. φυσικα μαζι με την μεταμορφωση πηρες και την χαζογκομενια των γυναικων πραγμα μη αναστρεψημο..κρατα τις αποψεις σου..θυματα οπως ειπε και ο μπαμπης παντα θα υπαρχουν.. θα το βρεις το σκυλακι σου

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μου αρεσουν οι ανρες σκυλακια ουτε οι ευνουχισμενοι, απλα ειπα την αποψη μου οτι ο αντρας θελει να εχει εξουσια κ χρημα τον κανει δυνατο... Αν εψαχνα χρημα πιστεψε με θα το ειχα βρει δεν θα εκανα πεζοδρομιο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δεν μου αρεσουν οι ανρες σκυλακια ουτε οι ευνουχισμενοι, απλα ειπα την αποψη μου οτι ο αντρας θελει να εχει εξουσια κ χρημα τον κανει δυνατο... Αν εψαχνα χρημα πιστεψε με θα το ειχα βρει δεν θα εκανα πεζοδρομιο...

Πληρώνει καλά το πεζοδρόμιο και η βίζιτα όμως!  ;)

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σε αλλες εποχες πριν την κριση ναι ειχε καποιο καλο μεροκαματο...Τωρα οι μοντελες ναι δεν της αγγιζει η κριση εχουν αλλα κασε και αλλη πελατεια...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Δηλαδη θελετε να πειτε οτι ενας αντρας παντελονατος δεν γοητευετε να ξοδευει για μια γυναικα???
αυτο ειπες.. τωρα ναι το μαζευεις.. ισως τελικα να αναθεωρεις. και ναι το πιστευω πως αν ηθελες λεφτα θα τα ειχες.. θα ειχε λουρακι και ολα τα αξεσουαρ ομως.. εχω ενα φιλο με σεχ σοπ στη σαλονικη.. να τον στειλεις να παρει ολο τον εξοπλισμο  :dancing: :dancing:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
δεν ειναι αυτο, σε καμια περιπτωση.. δες τι εγραφα για σενα πριν μερικες μερες.. οτι εισαι ομορφη και πως εχεις θηλυκοτητα που θα ζηλευαν και γυναικες.δεν το παιρνω πισω, εισαι οντως πολυ ομορφη. φυσικα μαζι με την μεταμορφωση πηρες και την χαζογκομενια των γυναικων πραγμα μη αναστρεψημο..κρατα τις αποψεις σου..θυματα οπως ειπε και ο μπαμπης παντα θα υπαρχουν.. θα το βρεις το σκυλακι σου

μουτρο δεν γαμας τσαμπα μην τ παλευεις....

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
μουτρο δεν γαμας τσαμπα μην τ παλευεις....
ε οχι και τζαμπα.. ειπαμε η δυναμη του αντρα βρισκεται στο πορτοφολι.. την να της κανω της χαρας..? να της δειξω την γοητεια μου??  :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom