Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16

Τύπε βατραχομούρη παρατηρώ όλα τα τραβέλια, τρανσ, κρος, μεταλλαγμένα κλπ έχουν πολλά νεύρα και πουλάν ειρωνεία συνεχώς! Που οφείλεται αυτό,τι λέει η εμπειρία σου!  :rockon:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
Τύπε βατραχομούρη παρατηρώ όλα τα τραβέλια, τρανσ, κρος, μεταλλαγμένα κλπ έχουν πολλά νεύρα και πουλάν ειρωνεία συνεχώς! Που οφείλεται αυτό,τι λέει η εμπειρία σου!  :rockon:
σε τ άλλο ρε μουτρο στο ότι εχουν την υποψια ότι τις δουλευεις.....γενηκα ......ελαχιστα τ μωρα που είναι χαλαρα

ν μας πει η χαρα!!!!

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Και επισεις αν θελετε να ξερετε η δυναμη του αντρα σαν αρσενικο ειναι το χρημα ......

αυτό δεσποινίς χαρουλα υποθετω ότι ισχυει για γυναικες 30+  ;;  οι πιτσιρικες σκουλαρίκια και τατουάζ θελουν

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
αυτό δεσποινίς χαρουλα υποθετω ότι ισχυει για γυναικες 30+  ;;  οι πιτσιρικες σκουλαρίκια και τατουάζ θελουν

απλα η χαρα θελει ν δαγκωνει κ τ λεει πλαγιος ρε μουτρο που ν τ πρόβλημα σου εσενα??????

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Και επισεις αν θελετε να ξερετε η δυναμη του αντρα σαν αρσενικο ειναι το χρημα ......
για αυτο μια ζωη θα σε εχουν παιχνιδακι οποιοι αντρες θα ειναι μαζι σου και καλα κανουν
αλλα αφου λες δεν υπαρχουν αντρες.....

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
για αυτο μια ζωη θα σε εχουν παιχνιδακι οποιοι αντρες θα ειναι μαζι σου και καλα κανουν
αλλα αφου λες δεν υπαρχουν αντρες.....
Μπαμπη... οχι μονο τον δικο μου σεβασμο σε αυτο που ειπες... επρεπε και ολων των αντρων μαζι! η πιο πληρωμενη απαντηση  :hi:

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
αφου δεν υπαρχουν αντρες ...εγχειρησμενη ειναι ....λεφτα βγαζει....αρα  κανει αυτο που δεν της αρεσει

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
θα πω και κατι που ειπε ο τζιμης πανουσης
βεβαια ειναι ασχτο για εδω αλλα ετσι και αλλιως ασχετη ασχετος ασχετο ειναι το θεμα εδω για αυτην την χαρα
καταρχην ειναι αγορι....γεννηθηκα ομοφυλοφιλος αλλα στα 16 εγινε μια ανωμαλια ενας αναπροσδιορισμος και πηγα με γυναικα οποτε ειμαι λεσβια

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
αφου δεν υπαρχουν αντρες ...εγχειρησμενη ειναι ....λεφτα βγαζει....αρα  κανει αυτο που δεν της αρεσει
ναι χρειαζεται επανπροσδιορισμος γιατι χαθηκε.. θα το βρει αργοτερα οταν δεν την θελει κανεις..εκτος αν γραφει στο κουτελο του κοροιδο..

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ναι χρειαζεται επανπροσδιορισμος γιατι χαθηκε.. θα το βρει αργοτερα οταν δεν την θελει κανεις..εκτος αν γραφει στο κουτελο του κοροιδο..
κοροιδα παντως θα βρει και βρισκει αυτα υπαρχουν αναμεσα στους αντρες που δεν υπαρχουν......

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ωραιες εποχες εκεινες 2003 2007 υπηρχαν αντρες, σημερα ολοι τον παιρνουν ρε συ τι γινεται....
Είπε ο γάϊδαρος τον πετινό κεφάλα.

Είπα να μη μιλήσω αλλά δεν άντεξα.
Και επίσης. ..
Πολύ μαγκιά κλανια και κωλος φινιστρινι.

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη θελετε να πειτε οτι ενας αντρας παντελονατος δεν γοητευετε να ξοδευει για μια γυναικα???

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
[move]
2zpkyly.png

[/move]

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο μπουλινγκ να δεχτω πια..... Το συμαντικο ειναι πως νιωθω εγω κ εγω νιωθω θυληκο απο τις ριζες τον μαλλιων μου εως τα νυχια μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom