batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.570
- Πόντοι
- 606
ετσι μπραβο
ετσι μπραβο
σε τ άλλο ρε μουτρο στο ότι εχουν την υποψια ότι τις δουλευεις.....γενηκα ......ελαχιστα τ μωρα που είναι χαλαραΤύπε βατραχομούρη παρατηρώ όλα τα τραβέλια, τρανσ, κρος, μεταλλαγμένα κλπ έχουν πολλά νεύρα και πουλάν ειρωνεία συνεχώς! Που οφείλεται αυτό,τι λέει η εμπειρία σου!
Και επισεις αν θελετε να ξερετε η δυναμη του αντρα σαν αρσενικο ειναι το χρημα ......
αυτό δεσποινίς χαρουλα υποθετω ότι ισχυει για γυναικες 30+ ;; οι πιτσιρικες σκουλαρίκια και τατουάζ θελουν
για αυτο μια ζωη θα σε εχουν παιχνιδακι οποιοι αντρες θα ειναι μαζι σου και καλα κανουνΚαι επισεις αν θελετε να ξερετε η δυναμη του αντρα σαν αρσενικο ειναι το χρημα ......
Μπαμπη... οχι μονο τον δικο μου σεβασμο σε αυτο που ειπες... επρεπε και ολων των αντρων μαζι! η πιο πληρωμενη απαντησηγια αυτο μια ζωη θα σε εχουν παιχνιδακι οποιοι αντρες θα ειναι μαζι σου και καλα κανουν
αλλα αφου λες δεν υπαρχουν αντρες.....
εγω νομιζω ορθως μιλησες! και λιγα ειπες..και αξια δινω.....κακως μιλησα
ναι χρειαζεται επανπροσδιορισμος γιατι χαθηκε.. θα το βρει αργοτερα οταν δεν την θελει κανεις..εκτος αν γραφει στο κουτελο του κοροιδο..αφου δεν υπαρχουν αντρες ...εγχειρησμενη ειναι ....λεφτα βγαζει....αρα κανει αυτο που δεν της αρεσει
κοροιδα παντως θα βρει και βρισκει αυτα υπαρχουν αναμεσα στους αντρες που δεν υπαρχουν......ναι χρειαζεται επανπροσδιορισμος γιατι χαθηκε.. θα το βρει αργοτερα οταν δεν την θελει κανεις..εκτος αν γραφει στο κουτελο του κοροιδο..
κοροιδα παντως θα βρει και βρισκει αυτα υπαρχουν αναμεσα στους αντρες που δεν υπαρχουν......
Είπε ο γάϊδαρος τον πετινό κεφάλα.Ωραιες εποχες εκεινες 2003 2007 υπηρχαν αντρες, σημερα ολοι τον παιρνουν ρε συ τι γινεται....
[move]Και επισεις αν θελετε να ξερετε η δυναμη του αντρα σαν αρσενικο ειναι το χρημα ......
Ναι. Για μια γυναίκα.Δηλαδη θελετε να πειτε οτι ενας αντρας παντελονατος δεν γοητευετε να ξοδευει για μια γυναικα???
καυλα ατελειωτη εισαι...Ποσο μπουλινγκ να δεχτω πια..... Το συμαντικο ειναι πως νιωθω εγω κ εγω νιωθω θυληκο απο τις ριζες τον μαλλιων μου εως τα νυχια μου....