Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ποσο μπουλινγκ να δεχτω πια..... Το συμαντικο ειναι πως νιωθω εγω κ εγω νιωθω θυληκο απο τις ριζες τον μαλλιων μου εως τα νυχια μου....
Δεν το δείχνεις όμως. Πολύ μαγκιά φορτωμένη εισαι.οπως βλέπεις μιλάω σαν να εισαι θυληκου ΓΈΝΟΥΣ. Ξεφόρτωσε λιγο.δεν έχω συνευρεθει μαζί σου ,δεν είμαι φαν του είδους αλλά αυτό που βλεπω από φώτο δείχνει να είναι επιτυχημένη αλλαγή. Αλλά εγώ που θεωρουμαι νευρικός άνθρωπος έχω λιγότερα νεύρα και μαγκιά. Εσύ θες να τους δείρεις όλους 

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ειμαι πιο αντρακι απο πολους αντρακλες που απο μεσα απο το παντελονι φορουν ζαρτιερες....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Ναι ειμαι πιο αντρακι απο πολους αντρακλες που απο μεσα απο το παντελονι φορουν ζαρτιερες....

Όλοι οι μύστες ξέρουμε πόσο ξηγημένη είναι η χαρά γι αυτό και την έχουμε τεράστια ανάγκη  :wanker: :wanker: :hi:.Οι πιρφόροι και οι κρυφο-λούγκρες να πάτε στο γκάζι να τα πείτε με τις ελεεινίδες σας τα περι ''αντρών''  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,πάρτε την φάπα σας και πηγαίνετε να κλάψετε με τις σιχαμερές ελλεινίδες σας  :birdman: :birdman:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
οχι και αντρακι βρε χαρα.. μου το χαλασες πανω που σε εψηνα για τζαμπα..ποτε θα γινω βατραχος στο ειδος !!!!!!!!!!!!

f.r.i.d.a.y.

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αντρακι στην ψυχη ....

Χαρά είσαι, όντως, ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό μουνί που οι περισσότεροι θα ξέσκιζαν
Αλλά μη μας ζαλίζεις τον έρωτα ταυτίζοντας τα "πραγματικά αρσενικά" με το χρήμα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Χαρά είσαι, όντως, ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό μουνί που οι περισσότεροι θα ξέσκιζαν

+10  :sunglasses:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Όλοι οι μύστες ξέρουμε πόσο ξηγημένη είναι η χαρά γι αυτό και την έχουμε τεράστια ανάγκη  :wanker: :wanker: :hi:.Οι πιρφόροι και οι κρυφο-λούγκρες να πάτε στο γκάζι να τα πείτε με τις ελεεινίδες σας τα περι ''αντρών''  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,πάρτε την φάπα σας και πηγαίνετε να κλάψετε με τις σιχαμερές ελλεινίδες σας  :birdman: :birdman:

Οι κρυφολουγκρες πανε  γκαζι και οι φανερες με τη χαρα :rockon:

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
σωστος!! tony stark = ironman.. εγω σαν σουπερμαν δεν τα ειπα τοσο σωστα.. :( αντρακι με τετοια αντιλυψη για τα αρσενικα δεν γινεται χαρα.. οι χαζογκομενες θελουν γκομενο με πορτοφολι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Οι κρυφολουγκρες πανε  γκαζι και οι φανερες με τη χαρα :rockon:

Σ'έχουμε πονέσει κακόμοιρε πιρφόρε  :s&m_1: :s&m_1:,ότι και να γράψεις μια καρπαζιά από μύστη εισπράτεις  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Τράβα να τα πεις με την ελλεινίδα σου αυτά και αφού συμφωνήσετε πήγαινε στα κρυφά να τον φας από κανα σιχαμένο σι-ντι γιατί αυτή είναι η αξία σου  :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σ'έχουμε πονέσει κακόμοιρε πιρφόρε  :s&m_1: :s&m_1:,ότι και να γράψεις μια καρπαζιά από μύστη εισπράτεις  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Τράβα να τα πεις με την ελλεινίδα σου αυτά και αφού συμφωνήσετε πήγαινε στα κρυφά να τον φας από κανα σιχαμένο σι-ντι γιατί αυτή είναι η αξία σου  :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δώστου τραμπούκα του κρυφοπούστη

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Σ'έχουμε πονέσει κακόμοιρε πιρφόρε  :s&m_1: :s&m_1:,ότι και να γράψεις μια καρπαζιά από μύστη εισπράτεις  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Τράβα να τα πεις με την ελλεινίδα σου αυτά και αφού συμφωνήσετε πήγαινε στα κρυφά να τον φας από κανα σιχαμένο σι-ντι γιατί αυτή είναι η αξία σου  :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:

Ολη η μαλακια μαζεμενη πανω σου καραγκιοζακο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τραβα να τον φας απο  κανενα πουστρακι οπως κανεις εδω και χρονια γιατι αυτο σου αξιζει μυστη του πληκτρολογιου :rockon:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
το ξερεις καλα εσυ αυτο?

δεν σταζει η τσεπη μου κάθε μερα 70αρια

αλλοίμονο.. δεν είναι όλοι βατραχομούρηδες...

σταματα ν ασχολισε μαζι μου

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

όταν δεν θα αφηνεις ποστ ασχολίαστο.. :P

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
σωστος!! tony stark = ironman.. εγω σαν σουπερμαν δεν τα ειπα τοσο σωστα.. :( αντρακι με τετοια αντιλυψη για τα αρσενικα δεν γινεται χαρα.. οι χαζογκομενες θελουν γκομενο με πορτοφολι

ταχεις γαμας δεν τ χεις τραβας

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Ολη η μαλακια μαζεμενη πανω σου καραγκιοζακο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τραβα να τον φας απο  κανενα πουστρακι οπως κανεις εδω και χρονια γιατι αυτο σου αξιζει μυστη του πληκτρολογιου :rockon:

Στα 4 σκυμμένο σ'έχω μωρή ξεσκισμένη αηδία  :fuck1: :fuck2:,έτσι σε μεγαλώσα εδώ μέσα  :2funny: :2funny:,σου ξεχαρβάλωσα την κωλοτρυπίδα και τώρα θα σ'έχω να γλείφεις τα πατουσάκια της χαράς και να σε φτύνουμε και οι 2 στην αντι-μάπα σου  :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom