Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Χαρά για τον γκλέτσο μου είχε πει ένας μεγάλος μύστης του σάιτ ότι ξεκίνησε να ψωνίζεται από μια πολύ καλτ σάουνα (που έχει κλείσει καιρό βέβαια) στην ομόνοια,οδός ξούθου  :rockon: :rockon: :orchestra:.Το ήξερες κι εσύ  :uglystupid: :think:

:rockon: :rockon: :rockon:

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Χαρούλα π σε βρίσκουμε?

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Δε γραφω συχνα στο φορουμ (γραφω εως σπανια, θα ελεγα) ωστοσο κατά καιρους μπαινω και παρακολουθώ τις συζητήσεις. Σχετικα με το θεμα της δεσποινίδος Χαρας εχω να πω τα εξης:

Η Χαρα (και νομιζω επ' αυτού δεν τίθεται θεμα) είναι πανεμορφη και παρα πολύ σεξυ. Είναι ισως από τις λιγες κοπελες που πραγματικα θα δυσκολευοταν κανεις να διακρινει, τουλάχιστον από την πρωτη ματια, ότι είναι εξ' αλλαγης.

Ωστοσο θα συμφωνησω με την αποψη καποιων ότι φαινεται λιγο επιθετικη (υπογραμμίζω, δεν τη  ξερω προσωπικα ουτε την εχω ποτε συναντησει από κοντα). Αλλά καποια απο σχολια της εκπεμπουν μια ασυγχωρητη για ατομο που εχει υποβληθεί σε εγχειρηση επαναπροσδιορισμου φυλου ομοφοφια. Από την άλλη για να μη την αδικω, και τα σχολια πολλων είναι επισης επιθετικα απέναντι της.

Οποτε ρε παιδια, γιατι να μην χαλαρώσουμε λιγο ολοι; Σκοπος του φορουμ είναι η πληροφορηση γυρω από ένα θεμα που μας ενδιαφερει και η συζητηση. Η εποχη είναι δυσκολη. Δε χρειαζονται νευρα και καυγάδες. Αυτή είναι η αποψη μου. Καλημέρα σε ολους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Δε γραφω συχνα στο φορουμ (γραφω εως σπανια, θα ελεγα) ωστοσο κατά καιρους μπαινω και παρακολουθώ τις συζητήσεις. Σχετικα με το θεμα της δεσποινίδος Χαρας εχω να πω τα εξης:

Η Χαρα (και νομιζω επ' αυτού δεν τίθεται θεμα) είναι πανεμορφη και παρα πολύ σεξυ. Είναι ισως από τις λιγες κοπελες που πραγματικα θα δυσκολευοταν κανεις να διακρινει, τουλάχιστον από την πρωτη ματια, ότι είναι εξ' αλλαγης.

Ωστοσο θα συμφωνησω με την αποψη καποιων ότι φαινεται λιγο επιθετικη (υπογραμμίζω, δεν τη  ξερω προσωπικα ουτε την εχω ποτε συναντησει από κοντα). Αλλά καποια απο σχολια της εκπεμπουν μια ασυγχωρητη για ατομο που εχει υποβληθεί σε εγχειρηση επαναπροσδιορισμου φυλου ομοφοφια. Από την άλλη για να μη την αδικω, και τα σχολια πολλων είναι επισης επιθετικα απέναντι της.

Οποτε ρε παιδια, γιατι να μην χαλαρώσουμε λιγο ολοι; Σκοπος του φορουμ είναι η πληροφορηση γυρω από ένα θεμα που μας ενδιαφερει και η συζητηση. Η εποχη είναι δυσκολη. Δε χρειαζονται νευρα και καυγάδες. Αυτή είναι η αποψη μου. Καλημέρα σε ολους.

Στο ότι είναι όμορφη η Χαρά και στο ότι κάνει καλό κρεβάτι κλπ δεν χωρά καμία αμφιβολία. Το λένε πολλοί συναγωνιστές που γνωρίζω προσωπικά. Είναι κουκλάρα, γκομενάρα με ποδάρες και φοβερό σώμα αλλά και καταπληκτικό πρόσωπο. Όπως επίσης δεν χωρά αμφιβολία στις έντονες αρνητικές επισημάνσεις και νύξεις που κάνει η ίδια για όσους προτιμάνε να πηγαίνουν και με τρανς που δεν έχουν προβεί σε επαναπροσδιορισμό φύλου. (ναι το κάνει) Κάτι έχει με όσους ψάχνουν "κορίτσια" που έχουν πουλάκι... Αυτό το δείχνει σε κάθε έκφανση, είτε δια ζώσης, απο κοντά δηλαδή, είτε και εδώ.

Τέλος, πράγματι, όσοι τη βρίζουν ή κακολογούν πράττουν κακώς (αυτοί είναι ελάχιστοι). Πάντως δεν βλέπω πολλοί εδώ να επιτίθενται με άσχημα λόγια στη Χαρά. Οι περισσότεροι νομίζω σέβονται και εκφέρουν απλά τη γνώμη τους. Οι υπόλοιποι ας περιοριστούν σε απλές κριτικές για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Καλημέρα και καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους κ όλες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Τ μόνο π μ χαλάει εμένα μ τ χαρά είναι ότι δεν πρόλαβαν ν την πάρω μ πουλάκι ....κατά αλλά την κωλαρατης πολλές φορές την φέρνω στο μιαλο μου....τώρα ανάλογα τ γούστα κολοκιθοπητα...

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Στο ότι είναι όμορφη η Χαρά και στο ότι κάνει καλό κρεβάτι κλπ δεν χωρά καμία αμφιβολία. Το λένε πολλοί συναγωνιστές που γνωρίζω προσωπικά. Είναι κουκλάρα, γκομενάρα με ποδάρες και φοβερό σώμα αλλά και καταπληκτικό πρόσωπο. Όπως επίσης δεν χωρά αμφιβολία στις έντονες αρνητικές επισημάνσεις και νύξεις που κάνει η ίδια για όσους προτιμάνε να πηγαίνουν και με τρανς που δεν έχουν προβεί σε επαναπροσδιορισμό φύλου. (ναι το κάνει) Κάτι έχει με όσους ψάχνουν "κορίτσια" που έχουν πουλάκι... Αυτό το δείχνει σε κάθε έκφανση, είτε δια ζώσης, απο κοντά δηλαδή, είτε και εδώ.

Τέλος, πράγματι, όσοι τη βρίζουν ή κακολογούν πράττουν κακώς (αυτοί είναι ελάχιστοι). Πάντως δεν βλέπω πολλοί εδώ να επιτίθενται με άσχημα λόγια στη Χαρά. Οι περισσότεροι νομίζω σέβονται και εκφέρουν απλά τη γνώμη τους. Οι υπόλοιποι ας περιοριστούν σε απλές κριτικές για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Καλημέρα και καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους κ όλες.
σε γενικες γραμμες ολοι το ιδιο λεμε!  :dancing: μεχρι και η ιδια μαζεψε λιγακι την χοντραδα που ειπε  :dancing:

tanapou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Κριτικές
34
Like
821
Πόντοι
990
Καλησπέρα μάγκες,
Είναι η Χαρά Λασκαράκη απο fb?
Αν ναι τότε η κοπέλα ειναι από τις πιο όμορφες που έχω δει ποτέ μου.
Ανάθεμα την ώρα που το κλεισα..
Ξέρει κανείς που μπορούμε να την βρούμε μήπως;;
Πρόκεται περι απίστευτης ομορφίας..
Και αν δεν κάνω λάθος εκανε παλια πιατσα Συγγρου με μια Mercedes και κάποτε τον λέγαν Άγγελο..??

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
κολοκιθοπητα ρε συ πονανε τα ματια μου.... (κολοκυθοπιτα)

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Κ δεν προσπαθω να μαζεψω καμια χοντραδα, γιατι απλα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου κ την υποστηριζω....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Κ δεν προσπαθω να μαζεψω καμια χοντραδα, γιατι απλα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου κ την υποστηριζω....

Με αφορμή τη γνώμη σου λοιπόν. Για να μιλήσουμε και ακόμα πιο σοβαρά.

Ακριβώς, λες τη γνώμη σου και καλά κάνεις Χαρά. Αυτό έλειπε, να ενοχλούσαμε να την λες, τόσο εσύ όσο καθένας και καθεμιά εδώ. Επιβάλλεται να λες τη γνώμη σου όπως και ο καθένας που το επιθυμεί. Εμείς, εγώ, απλά ασκούμε κριτική σε αυτή τη γνώμη λέγοντας το εξής: Δεν είναι ωραίο να καταφέρεσαι με χαρακτηρισμούς - περιγραφές μειωτικού χαρακτήρα εν είδει αστεϊσμού για όσους προτιμάνε να τον τρώνε απο τις τρανσ. Αυτά είναι τα γούστα τους, αυτό κάνουν. Αυτό γουστάρουν. Οφείλεις ως επαγγελματίας απλά να διευκρινίζεις ευγενικά και να ξεκαθαρίζεις ότι δεν κάνεις τέτοια games (νομίζω ότι το κάνεις αυτό). Δεν προσπαθώ να σου καταδείξω τρόπους συμπεριφοράς. Κάνω μια παρατήρηση. Ζητώ συγνώμη αν σε κάνω να δυσφορείς.
Και κάτι ακόμα. Έχεις κάνει επαναπροσδιορισμό φύλου, έχεις βιώσει και έχεις ακούσει πώς είναι να σε μειώνουν για τις σεξουαλικές σου επιλογές. Έχεις προφανώς και φίλους που το βιώνουν ή το βίωσαν. Καλό είναι λοιπόν τα "ήρθε με στρινγκ και δονητή στο κώλο", "θέλετε κορίτσια με πουλάκι" κλπ να μη τα λες σαν σε "χαλάει" κάτι.

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αντιπολιτευση  Κ.μενεδημε μπορω να λεω την γνωμη μου.... σε επιφανειακους παντελονατους που οταν με βλεπουν εξω με κραζουν αγκαζε με την γυναικα τους κ το βραδυ φορουν κρυφα ζαρτιερα....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν κραζω καποιον που ειναι συνειδητοποιημενος οτι του αρεσουν οι γκει , τραβεστι , τρανσεξουαλ.... δεν μπορω τους κρυφους που ενω κραζουν κανουν τα χειροτερα....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Δεν κραζω καποιον που ειναι συνειδητοποιημενος οτι του αρεσουν οι γκει , τραβεστι , τρανσεξουαλ.... δεν μπορω τους κρυφους που ενω κραζουν κανουν τα χειροτερα....

χαρα μ μεν τι θα κανεις??

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Αντιπολιτευση  Κ.μενεδημε μπορω να λεω την γνωμη μου.... σε επιφανειακους παντελονατους που οταν με βλεπουν εξω με κραζουν αγκαζε με την γυναικα τους κ το βραδυ φορουν κρυφα ζαρτιερα....

Έτσι είναι χαρά,αυτός είναι ο χειρότερος συνδυασμός πιρφόρος και πούστης  :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356

Γενικά όποιοι κράζουν στο δρόμο τις τρανσ για μένα δεν είναι άνθρωποι αλλά ΥΠΆΝΘΡΩΠΟΙ. Αυτούς ναι, να τους γιουχάρεις Χαρά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom