Κ δεν προσπαθω να μαζεψω καμια χοντραδα, γιατι απλα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου κ την υποστηριζω....
Με αφορμή τη γνώμη σου λοιπόν. Για να μιλήσουμε και ακόμα πιο σοβαρά.
Ακριβώς, λες τη γνώμη σου και καλά κάνεις Χαρά. Αυτό έλειπε, να ενοχλούσαμε να την λες, τόσο εσύ όσο καθένας και καθεμιά εδώ. Επιβάλλεται να λες τη γνώμη σου όπως και ο καθένας που το επιθυμεί. Εμείς, εγώ, απλά ασκούμε κριτική σε αυτή τη γνώμη λέγοντας το εξής:
Δεν είναι ωραίο να καταφέρεσαι με χαρακτηρισμούς - περιγραφές μειωτικού χαρακτήρα εν είδει αστεϊσμού για όσους προτιμάνε να τον τρώνε απο τις τρανσ. Αυτά είναι τα γούστα τους, αυτό κάνουν. Αυτό γουστάρουν. Οφείλεις ως επαγγελματίας απλά να διευκρινίζεις ευγενικά και να ξεκαθαρίζεις ότι δεν κάνεις τέτοια games (νομίζω ότι το κάνεις αυτό). Δεν προσπαθώ να σου καταδείξω τρόπους συμπεριφοράς. Κάνω μια παρατήρηση. Ζητώ συγνώμη αν σε κάνω να δυσφορείς.
Και κάτι ακόμα. Έχεις κάνει επαναπροσδιορισμό φύλου, έχεις βιώσει και έχεις ακούσει πώς είναι να σε μειώνουν για τις σεξουαλικές σου επιλογές. Έχεις προφανώς και φίλους που το βιώνουν ή το βίωσαν. Καλό είναι λοιπόν τα
"ήρθε με στρινγκ και δονητή στο κώλο",
"θέλετε κορίτσια με πουλάκι" κλπ να μη τα λες σαν σε "χαλάει" κάτι.