Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τους γιουχαρω αλλα ξερεις  κακο στον εαυτο μου κανω, αλλα εκεινη  την ωρα δεν ελεγχω τα νευρα μου....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει σωτηρια... :headbang:

Συνημμένα

• xaraksan8ia 083.jpg
    xaraksan8ia 083.jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 262
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Χαρα δωσε μας καμια φωτο σου κουκλα μου!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.558
Πόντοι
606
Δεν υπαρχει σωτηρια... :headbang:

ετσι αποδειξε στο κοσμο ποσο μπορει να σ εμπιστευτεί.....τ ιδια κανεις κ στα ραντευουσου φανταζομαι εχεις μια καμερα που τραβα για να εισαι καλημενει παντα ......μπραβο σου καβλα μου μεγαλη

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Να εχω καμερα στο σπιτι για ποιο λογο ρε μαλακα πας καλα αντε γαμα κανα μουνι να ξελαγραρης ολο τσιμπουκια βλαπτουν...

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αλλωστε ειμαι τοσα χρονια στο χωρο ξερει ο κοσμος, αν ειχε γινει κατι τετοιο θα ειχε μαθευτει...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.558
Πόντοι
606
Αλλωστε ειμαι τοσα χρονια στο χωρο ξερει ο κοσμος, αν ειχε γινει κατι τετοιο θα ειχε μαθευτει...

α ρε χαρα ελα διξε μας κ άλλο ποσο φθηνη εισαι ....εκει σ ριχνω μαυρο ....ενώ κατά αλλα εισαι μια μουναρα που θ θελε και ο ποιο νορμαλ τ κοσμου να γαμησει....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα τι επιχειρημα ειναι αυτο που λες οτι ειμαι φθηνη και που κολλαει???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Χαρα ξεχνα ρις αντιπαραθεσεις κ ανεβασε καμια φωτο σου κουκλα μου,να τρελαθουμε!

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.783
Πόντοι
2.036
Επειδη καποιοι το εχετε τερματισει πολυ απλα αν δεν σας αρεσει αυτα που λεει (γιατι δεν εχει πουλακι να σας  :fuck2: ) μπορειτε απλα να μην ασχοληστε.
Εχω παει 5-6 φορες με την χαρα και ολες τις φορες ηταν απο τις πιο ευγενικες και πολυ καλη στο κρεβατι.
Και στην τελικη αυτα που ζηταει (€) ειναι ελαχιστα σε αυτα που προσφερει (εμφανιση-κρεβατι).
Οποιος δεν την γουσταρει απλα προσπερναει.
Και πριν αρχισετε το κραξιμο ουτε ξερει ποιος ειμαι ουτε εχω καποιο ωφελος απο την χαρα απλα καποιοι το ξεφτιλιζετε

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.558
Πόντοι
606
Επειδη καποιοι το εχετε τερματισει πολυ απλα αν δεν σας αρεσει αυτα που λεει (γιατι δεν εχει πουλακι να σας  :fuck2: ) μπορειτε απλα να μην ασχοληστε.
Εχω παει 5-6 φορες με την χαρα και ολες τις φορες ηταν απο τις πιο ευγενικες και πολυ καλη στο κρεβατι.
Και στην τελικη αυτα που ζηταει (€) ειναι ελαχιστα σε αυτα που προσφερει (εμφανιση-κρεβατι).
Οποιος δεν την γουσταρει απλα προσπερναει.
Και πριν αρχισετε το κραξιμο ουτε ξερει ποιος ειμαι ουτε εχω καποιο ωφελος απο την χαρα απλα καποιοι το ξεφτιλιζετε

μουτρο αν μιλας προσωπικα για μενα να σ ενημερωσω ότι μια φωρα την πηρα κ από τοτε ποτε ...ο λογος είναι φανερος και τ δυχνει συνεχεια με αυτά που κανει,,,εμπιστοσυνη καμια σε αυτό τ προσωπο σορυ αλλα δεν αλλαζω ....

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.783
Πόντοι
2.036
μουτρο αν μιλας προσωπικα για μενα να σ ενημερωσω ότι μια φωρα την πηρα κ από τοτε ποτε ...ο λογος είναι φανερος και τ δυχνει συνεχεια με αυτά που κανει,,,εμπιστοσυνη καμια σε αυτό τ προσωπο σορυ αλλα δεν αλλαζω ....
βατραχομουρη μπορει να ειναι οπως τα λες εγω ειπα για τις φορες που πηγα εγω.
Και εγω με πολλες δεν ταιριαξα αλλα δεν θα ασχολουμαι συνεχεια απλα της ριχνω ακυρο κανω μια κακη κριτικη και χανει αυτη.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.558
Πόντοι
606
βατραχομουρη μπορει να ειναι οπως τα λες εγω ειπα για τις φορες που πηγα εγω.
Και εγω με πολλες δεν ταιριαξα αλλα δεν θα ασχολουμαι συνεχεια απλα της ριχνω ακυρο κανω μια κακη κριτικη και χανει αυτη.

απλα κουβεντα κανω δεν βριζω κ κανεναν όπως κανει αυτή..

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.783
Πόντοι
2.036
απλα κουβεντα κανω δεν βριζω κ κανεναν όπως κανει αυτή..
δεν πρόκειται να κανω τον δικηγόρο κανενος και καμιας εγω απλα εγω το λεω γιατι 10 ανθρωποι σε αυτο το σαιτ εχουν γαμησει ολα τα θεματα. Μπαινεις να διαβασεις καποια πληροφορια και ψαχνεις 100 σελιδες και ακρη δεν βγαζεις. Τελος παντων ο καθενας πράττει όπως νομιζει καλύτερα.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.558
Πόντοι
606
δεν πρόκειται να κανω τον δικηγόρο κανενος και καμιας εγω απλα εγω το λεω γιατι 10 ανθρωποι σε αυτο το σαιτ εχουν γαμησει ολα τα θεματα. Μπαινεις να διαβασεις καποια πληροφορια και ψαχνεις 100 σελιδες και ακρη δεν βγαζεις. Τελος παντων ο καθενας πράττει όπως νομιζει καλύτερα.

μουτρο αυτά τ λες τ παν  κ αλλοι μπας κ ?????λεω τωρα!!! ...να σου πωκ κατι άλλο εσυ μπενεις μια φορα στ τοσο εγω είμαι εδώ κ βλεπω τ παιζει κάθε μερα τ να περνεις τ μερος αλλον ετσι απλα γιατι μια φορα πηγες μαζι της δεν το βλεπω!!!!! πεστα πουθενα αλλου αυτά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom