batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.558
- Πόντοι
- 606
Κωστακης
στο μουνι σου???/
Κωστακης
το έχεις ανάγκη πολύΧαρα δωσε μας καμια φωτο σου κουκλα μου!
Αρκετα!!το έχεις ανάγκη πολύ
Δεν υπαρχει σωτηρια...
Αλλωστε ειμαι τοσα χρονια στο χωρο ξερει ο κοσμος, αν ειχε γινει κατι τετοιο θα ειχε μαθευτει...
Τωρα τι επιχειρημα ειναι αυτο που λες οτι ειμαι φθηνη και που κολλαει???
Επειδη καποιοι το εχετε τερματισει πολυ απλα αν δεν σας αρεσει αυτα που λεει (γιατι δεν εχει πουλακι να σας ) μπορειτε απλα να μην ασχοληστε.
Εχω παει 5-6 φορες με την χαρα και ολες τις φορες ηταν απο τις πιο ευγενικες και πολυ καλη στο κρεβατι.
Και στην τελικη αυτα που ζηταει (€) ειναι ελαχιστα σε αυτα που προσφερει (εμφανιση-κρεβατι).
Οποιος δεν την γουσταρει απλα προσπερναει.
Και πριν αρχισετε το κραξιμο ουτε ξερει ποιος ειμαι ουτε εχω καποιο ωφελος απο την χαρα απλα καποιοι το ξεφτιλιζετε
βατραχομουρη μπορει να ειναι οπως τα λες εγω ειπα για τις φορες που πηγα εγω.μουτρο αν μιλας προσωπικα για μενα να σ ενημερωσω ότι μια φωρα την πηρα κ από τοτε ποτε ...ο λογος είναι φανερος και τ δυχνει συνεχεια με αυτά που κανει,,,εμπιστοσυνη καμια σε αυτό τ προσωπο σορυ αλλα δεν αλλαζω ....
βατραχομουρη μπορει να ειναι οπως τα λες εγω ειπα για τις φορες που πηγα εγω.
Και εγω με πολλες δεν ταιριαξα αλλα δεν θα ασχολουμαι συνεχεια απλα της ριχνω ακυρο κανω μια κακη κριτικη και χανει αυτη.
δεν πρόκειται να κανω τον δικηγόρο κανενος και καμιας εγω απλα εγω το λεω γιατι 10 ανθρωποι σε αυτο το σαιτ εχουν γαμησει ολα τα θεματα. Μπαινεις να διαβασεις καποια πληροφορια και ψαχνεις 100 σελιδες και ακρη δεν βγαζεις. Τελος παντων ο καθενας πράττει όπως νομιζει καλύτερα.απλα κουβεντα κανω δεν βριζω κ κανεναν όπως κανει αυτή..
δεν πρόκειται να κανω τον δικηγόρο κανενος και καμιας εγω απλα εγω το λεω γιατι 10 ανθρωποι σε αυτο το σαιτ εχουν γαμησει ολα τα θεματα. Μπαινεις να διαβασεις καποια πληροφορια και ψαχνεις 100 σελιδες και ακρη δεν βγαζεις. Τελος παντων ο καθενας πράττει όπως νομιζει καλύτερα.