Giannis Agiannis82
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Χαρα πως μπορει καποιος να επικοινωνησει μαζι σου?
Χαρα πως μπορει καποιος να επικοινωνησει μαζι σου?
1ον εγω μπαινω απο τοτε που το σαιτ ηταν για ενημερωση και οχι για να διαβαζω την μαλακια που έρχεται στον καθενα.(2005 οταν ειχαν βαλει διαφημισει στο maxim με παρατσουκλι tasman)μουτρο αυτά τ λες τ παν κ αλλοι μπας κ ?????λεω τωρα!!! ...να σου πωκ κατι άλλο εσυ μπενεις μια φορα στ τοσο εγω είμαι εδώ κ βλεπω τ παιζει κάθε μερα τ να περνεις τ μερος αλλον ετσι απλα γιατι μια φορα πηγες μαζι της δεν το βλεπω!!!!! πεστα πουθενα αλλου αυτά.....
1ον εγω μπαινω απο τοτε που το σαιτ ηταν για ενημερωση και οχι για να διαβαζω την μαλακια που έρχεται στον καθενα.(2005 οταν ειχαν βαλει διαφημισει στο maxim με παρατσουκλι tasman)
2ον εχουμε και προσωπικη ζωη για να ειμαστε ολη μερα εδω.
Εδω θα μπω για να δω αν παιζει κατι καλο μην την πατησω οποτε θα κανω κατι.
3ον εγω και οσες φορες πηγα εδωσα 50 τωρα αν εχει ανεβει πολυ απλα οποιος εχει και θελει παει εγω μεχρι εκει ειμαι.
Για αυτο ασε τις εξυπναδες σε εμενα
ρε Μουτρο κουβέντα πιγες κ πιασες????Γυρισμος στο σπιτι μετα απο σεξ με τη χαρα!την εβλεπα μουναρα αλλα ηθελα να δω και απο πιο κοντα!τελικα ειναι μουναρα οντως πολυ ψηλη βεβαια με περναγε ενα κεφαλι 1.72 ειμαι!μυριζει ωραια εχει κολαρα την οποια δε με αφησε να γαμησω ειναι στα εξτρα μου πε!στα του αγωνα οκ μονο να τη βλεπεισ φτανει πιστευω κανει σοου για να σε καυλωσει εγω ειχα και ενα αγχος και δεν επαιρνε μπροσ ο μητσος απο την αρχη!κατα τα αλλα οκ εχει καυλοφατσα τρελη ειδικα με τη γλωσσα εξω ειναι σαν πορνοσταρ της το πα κιολας αλλα μαλλον ξενερωσε!χαχαχα!απλα ενω ειναι επαγγελματικο το ολο θεμα το χει δει οτι δεν ειναι θελει να της φερεσαι σαν να σαι γκομενος της απο οτι καταλαβα!μου κανε παραπονα στο τελος οτι δεν την εφτειαξα!και τοαλλο που εχω να πω μαλλον πανε οι πιο πολλοι για να τουσ γαμησει η για να τουσ βαλει κανα στραπον μαλλον η κανα δαχτυλο γιατι μου το λεγε συνεχεια.παντως σε γενικες γραμμεσ απο αυτα που ακουγα οτι βριζει κτλ οντως τα λεει χυμα μου πε και μενα δυο τρεισ μαλακιες αλλα οκ οχι για να προσβαλει ετσι ειναι ο τυπος της!ο επομενος να την γλυψει.....αν ειναι θαραλεος γιατι εγω τετοιο θαρρος δεν ειχα ετσι καυλωνει....
Γυρισμος στο σπιτι μετα απο σεξ με τη χαρα!την εβλεπα μουναρα αλλα ηθελα να δω και απο πιο κοντα!τελικα ειναι μουναρα οντως πολυ ψηλη βεβαια με περναγε ενα κεφαλι 1.72 ειμαι!μυριζει ωραια εχει κολαρα την οποια δε με αφησε να γαμησω ειναι στα εξτρα μου πε!στα του αγωνα οκ μονο να τη βλεπεισ φτανει πιστευω κανει σοου για να σε καυλωσει εγω ειχα και ενα αγχος και δεν επαιρνε μπροσ ο μητσος απο την αρχη!κατα τα αλλα οκ εχει καυλοφατσα τρελη ειδικα με τη γλωσσα εξω ειναι σαν πορνοσταρ της το πα κιολας αλλα μαλλον ξενερωσε!χαχαχα!απλα ενω ειναι επαγγελματικο το ολο θεμα το χει δει οτι δεν ειναι θελει να της φερεσαι σαν να σαι γκομενος της απο οτι καταλαβα!μου κανε παραπονα στο τελος οτι δεν την εφτειαξα!και τοαλλο που εχω να πω μαλλον πανε οι πιο πολλοι για να τουσ γαμησει η για να τουσ βαλει κανα στραπον μαλλον η κανα δαχτυλο γιατι μου το λεγε συνεχεια.παντως σε γενικες γραμμεσ απο αυτα που ακουγα οτι βριζει κτλ οντως τα λεει χυμα μου πε και μενα δυο τρεισ μαλακιες αλλα οκ οχι για να προσβαλει ετσι ειναι ο τυπος της!ο επομενος να την γλυψει.....αν ειναι θαραλεος γιατι εγω τετοιο θαρρος δεν ειχα ετσι καυλωνει....
θα φαγαν καμία μαγηριτσα κάνα πατσα λόγο των ημερών μορεΠαντως σε εκανε να περασεις καλα
ναι ίδιο κ ποιο καληγραφικοπαιδια οσοι εχετε παει με τη χαρα ή σαν τη χαρα το μουνι ειναι ιδιο οπως το ξερουμε?δεν εχει τυχει ουτε βιντεακι να δω
η χαρα ειναι μουναροςτην ειδα χθες στον παραδρομο της αμαρτιας , ενταξει δεν υπαρχει η γκομενα , μια που τη βλεπεις και μια που χυνεις επιτοπου , μιλαμε για τοπ μουναρα
δυστηχως ηταν πανω απο το μπατζετ μου και δεν σταματησα, περασα και εφυγα
χειλακια μεσα εξω τα παντα ολα;;;μωρε μπραβο..ναι ίδιο κ ποιο καληγραφικο
Μουτρο μην μπερδεύεται δεν μιλαμαι για γκομενα για επαγγελματία λεμεη χαρα ειναι μουναρος
μια κατηγορια μονη της
και μαζι με την βικη και την μυρτω φτιαχνουν κατε με την καλυτερη τριαδα σε post-op κοπελες στην ελλαδα
το θεμα με τη χαρα ειναι οτι εχει εναν δικο της χαρακτηρα πιο τσαμπουκα που σε αλλους αρεσει κ σε αλλους οχι
και πολλοι μπαινουν σε μια διαδικασια να την κρινουν απο το χαρακτηρα της
λαθος για μενα να την κρινουμε ετσι
απο θεμα εμφανισης και υπηρεσιων ειναι παρα πολυ καλη
σιγουρα εχει τυχει να πανε πελατες και να την πετυχουν στις μαυρες της και να μην περασουν καλα
και γω οταν επιδιωξα να βρεθω δευτερη φορα μαζι της καταλαβα οτι ηταν παραπανω επιθετικη και δεν το επιχειρησα
και στην τελικη ολοι μας πιστευω οτι καποιοες φορες εχουμε τις μαυρες μασ
Μουτρο μην μπερδεύεται δεν μιλαμαι για γκομενα για επαγγελματία λεμε