Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
125
Πόντοι
0
Χαρα πως μπορει καποιος να επικοινωνησει μαζι σου?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.554
Πόντοι
606

tanapou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Κριτικές
34
Like
821
Πόντοι
990
Καλησπέρα μάγκες,
Είναι η Χαρά Λασκαράκη απο fb?
Αν ναι τότε η κοπέλα ειναι από τις πιο όμορφες που έχω δει ποτέ μου.
Ανάθεμα την ώρα που το κλεισα..
Ξέρει κανείς που μπορούμε να την βρούμε μήπως;;
Πρόκεται περι απίστευτης ομορφίας..
Και αν δεν κάνω λάθος εκανε παλια πιατσα Συγγρου με μια Mercedes και κάποτε τον λέγαν Άγγελο..??

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.771
Πόντοι
2.036
μουτρο αυτά τ λες τ παν  κ αλλοι μπας κ ?????λεω τωρα!!! ...να σου πωκ κατι άλλο εσυ μπενεις μια φορα στ τοσο εγω είμαι εδώ κ βλεπω τ παιζει κάθε μερα τ να περνεις τ μερος αλλον ετσι απλα γιατι μια φορα πηγες μαζι της δεν το βλεπω!!!!! πεστα πουθενα αλλου αυτά.....
1ον εγω μπαινω απο τοτε που το σαιτ ηταν για ενημερωση και οχι για να διαβαζω την μαλακια που έρχεται στον καθενα.(2005 οταν ειχαν βαλει διαφημισει στο maxim με παρατσουκλι tasman)
2ον εχουμε και προσωπικη ζωη για να ειμαστε ολη μερα εδω.
Εδω θα μπω για να δω αν παιζει κατι καλο μην την πατησω οποτε θα κανω κατι.
3ον εγω και οσες φορες πηγα εδωσα 50 τωρα αν εχει ανεβει πολυ απλα οποιος εχει και θελει παει εγω μεχρι εκει ειμαι.
Για αυτο ασε τις εξυπναδες σε εμενα

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.554
Πόντοι
606
1ον εγω μπαινω απο τοτε που το σαιτ ηταν για ενημερωση και οχι για να διαβαζω την μαλακια που έρχεται στον καθενα.(2005 οταν ειχαν βαλει διαφημισει στο maxim με παρατσουκλι tasman)
2ον εχουμε και προσωπικη ζωη για να ειμαστε ολη μερα εδω.
Εδω θα μπω για να δω αν παιζει κατι καλο μην την πατησω οποτε θα κανω κατι.
3ον εγω και οσες φορες πηγα εδωσα 50 τωρα αν εχει ανεβει πολυ απλα οποιος εχει και θελει παει εγω μεχρι εκει ειμαι.
Για αυτο ασε τις εξυπναδες σε εμενα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Solidus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο μενα.Την Χαρα την ειχα γνωρισει πριν καποια χρονια στο γκαζι και ειχα μεινει μαλακας.Ρωτησα να μαθω τι παιζει και μου ειχανε πει για το bourdela. (παιζει το account εδω να το ειχα κανει μονο για αυτον τον λογο).Τεσπα εμαθα τι παιζει αλλα δεν την ειχα συναντησει ποτε γιατι ειχα σχεση αλλα και λογο σπουδων στην Αγγλια.Πριν 2 μηνες χωρισα,ηρθα Ελλαδα πριν κατι μερες και πηρα την αποφαση να την βρω. Την συναντησα χθες ( Τριτη 5/4 ) και πηγαμε σπιτι της.Οταν γδυθηκε επαθα shock.Ο κωλος  της απλα δεν ειπαρχει.Για να μην λεω πολλα, δεν μπορεσα να καυλωσω full ( στην δευτερη σταση αρχησε να μου πεφτει ). Στην αρχη λεω, απλα δεν εχω κανει σεξ με αλλη κοπελα εδω και 2 χρονια αρα αυτο φταιει.Φυσικα οταν πηγα σπιτι και το σκεφτηκα καταλαβα οτι δεν ηταν αυτο,απλα εγω δεν ειμουν ετοιμος για σεξ με ιεροδουλη.Ενοωντας πιπες με προφυλαχτικα,οχι φιλια κτλ..Η χαρα εκανε τα παντα για να με φτιαξει ,δεν κοιταγε ρολογια και δεν δυσανασχετουσε, ενω ειχε καθε λογο να το κανει και επισης μου φανηκε για την γυναικα που κανει brutal sex και οχι γουτσου γουτσου καταστασεις,αλλα εγω οπως ειπα δεν ειμουνα ετοιμος για τετιου ειδους σεξ. Ειχα σκοπο να ξαναπαω σημερα, επειδη χτυπαγα το κεφαλι μου που ειμουνα τοσο σκατας ( μια φορα μου εχει ξαναγινει αυτο στην ζωη μου , την πρωτη φορα που καναμε anal με την κοπελα μου και ποναγε) αλλα εγινε κατι και επρεπε να φυγω εκτος αθηνας. Δεν ξερω αν θα την ξαναδω συντομα μιας και φευγω εξωτερικο το σαββατο . Ισως απλα με τοσο καιρο μονογαμιας, ο πληρωμενος ερωτας να μην ειναι για μενα....

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Γυρισμος στο σπιτι μετα απο σεξ με τη χαρα!την εβλεπα μουναρα αλλα ηθελα να δω και απο πιο κοντα!τελικα ειναι μουναρα οντως πολυ ψηλη βεβαια με περναγε ενα κεφαλι 1.72 ειμαι!μυριζει ωραια εχει κολαρα την οποια δε με αφησε να γαμησω ειναι στα εξτρα μου πε!στα του αγωνα οκ μονο να τη βλεπεισ φτανει πιστευω κανει σοου για να σε καυλωσει εγω ειχα και ενα αγχος και δεν επαιρνε μπροσ ο μητσος απο την αρχη!κατα τα αλλα οκ εχει καυλοφατσα τρελη ειδικα με τη γλωσσα εξω ειναι σαν πορνοσταρ της το πα κιολας αλλα μαλλον ξενερωσε!χαχαχα!απλα ενω ειναι επαγγελματικο το ολο θεμα το χει δει οτι δεν ειναι θελει να της φερεσαι σαν να σαι γκομενος της απο οτι καταλαβα!μου κανε παραπονα στο τελος οτι δεν την εφτειαξα!και τοαλλο που εχω να πω μαλλον πανε οι πιο πολλοι για να τουσ γαμησει η για να τουσ βαλει κανα στραπον μαλλον η κανα δαχτυλο γιατι μου το λεγε συνεχεια.παντως σε γενικες γραμμεσ απο αυτα που ακουγα οτι βριζει κτλ οντως τα λεει χυμα μου πε και μενα δυο τρεισ μαλακιες αλλα οκ οχι για να προσβαλει ετσι ειναι ο τυπος της!ο επομενος να την γλυψει.....αν ειναι θαραλεος γιατι εγω τετοιο θαρρος δεν ειχα ετσι καυλωνει....

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
φιλε 1.85 με 1.90 περιπου!αλλα φοραγε και τα τακουνια!γενικα ειναι για τσοντα ο σειρηνακης πρεπει να την καλεσει!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.554
Πόντοι
606
Γυρισμος στο σπιτι μετα απο σεξ με τη χαρα!την εβλεπα μουναρα αλλα ηθελα να δω και απο πιο κοντα!τελικα ειναι μουναρα οντως πολυ ψηλη βεβαια με περναγε ενα κεφαλι 1.72 ειμαι!μυριζει ωραια εχει κολαρα την οποια δε με αφησε να γαμησω ειναι στα εξτρα μου πε!στα του αγωνα οκ μονο να τη βλεπεισ φτανει πιστευω κανει σοου για να σε καυλωσει εγω ειχα και ενα αγχος και δεν επαιρνε μπροσ ο μητσος απο την αρχη!κατα τα αλλα οκ εχει καυλοφατσα τρελη ειδικα με τη γλωσσα εξω ειναι σαν πορνοσταρ της το πα κιολας αλλα μαλλον ξενερωσε!χαχαχα!απλα ενω ειναι επαγγελματικο το ολο θεμα το χει δει οτι δεν ειναι θελει να της φερεσαι σαν να σαι γκομενος της απο οτι καταλαβα!μου κανε παραπονα στο τελος οτι δεν την εφτειαξα!και τοαλλο που εχω να πω μαλλον πανε οι πιο πολλοι για να τουσ γαμησει η για να τουσ βαλει κανα στραπον μαλλον η κανα δαχτυλο γιατι μου το λεγε συνεχεια.παντως σε γενικες γραμμεσ απο αυτα που ακουγα οτι βριζει κτλ οντως τα λεει χυμα μου πε και μενα δυο τρεισ μαλακιες αλλα οκ οχι για να προσβαλει ετσι ειναι ο τυπος της!ο επομενος να την γλυψει.....αν ειναι θαραλεος γιατι εγω τετοιο θαρρος δεν ειχα ετσι καυλωνει....
ρε Μουτρο κουβέντα πιγες κ πιασες????

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.402
Πόντοι
456

Παντως σε εκανε να περασεις καλα :grin:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
παιδια οσοι εχετε παει με τη χαρα ή σαν τη χαρα το μουνι ειναι ιδιο οπως το ξερουμε?δεν εχει τυχει ουτε βιντεακι να δω

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
την ειδα χθες στον παραδρομο της αμαρτιας , ενταξει δεν υπαρχει η γκομενα , μια που τη βλεπεις και μια που χυνεις επιτοπου , μιλαμε για τοπ μουναρα
δυστηχως ηταν πανω απο το μπατζετ μου και δεν σταματησα, περασα και εφυγα

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
την ειδα χθες στον παραδρομο της αμαρτιας , ενταξει δεν υπαρχει η γκομενα , μια που τη βλεπεις και μια που χυνεις επιτοπου , μιλαμε για τοπ μουναρα
δυστηχως ηταν πανω απο το μπατζετ μου και δεν σταματησα, περασα και εφυγα
η χαρα ειναι μουναρος
μια κατηγορια μονη της
και μαζι με την βικη και την μυρτω φτιαχνουν κατε με την καλυτερη τριαδα σε post-op κοπελες στην ελλαδα
το θεμα με τη χαρα ειναι οτι εχει εναν δικο της χαρακτηρα πιο τσαμπουκα που σε αλλους αρεσει κ σε αλλους οχι
και πολλοι μπαινουν σε μια διαδικασια να την κρινουν απο το χαρακτηρα της
λαθος για μενα να την κρινουμε ετσι
απο θεμα εμφανισης και υπηρεσιων ειναι παρα πολυ καλη
σιγουρα εχει τυχει να πανε πελατες και να την πετυχουν στις μαυρες της και να μην περασουν καλα
και γω οταν επιδιωξα να βρεθω δευτερη φορα μαζι της καταλαβα οτι ηταν παραπανω επιθετικη και δεν το επιχειρησα
και στην τελικη ολοι μας πιστευω οτι καποιοες φορες εχουμε τις μαυρες μασ  :hi: :hi: :hi:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.554
Πόντοι
606
η χαρα ειναι μουναρος
μια κατηγορια μονη της
και μαζι με την βικη και την μυρτω φτιαχνουν κατε με την καλυτερη τριαδα σε post-op κοπελες στην ελλαδα
το θεμα με τη χαρα ειναι οτι εχει εναν δικο της χαρακτηρα πιο τσαμπουκα που σε αλλους αρεσει κ σε αλλους οχι
και πολλοι μπαινουν σε μια διαδικασια να την κρινουν απο το χαρακτηρα της
λαθος για μενα να την κρινουμε ετσι
απο θεμα εμφανισης και υπηρεσιων ειναι παρα πολυ καλη
σιγουρα εχει τυχει να πανε πελατες και να την πετυχουν στις μαυρες της και να μην περασουν καλα
και γω οταν επιδιωξα να βρεθω δευτερη φορα μαζι της καταλαβα οτι ηταν παραπανω επιθετικη και δεν το επιχειρησα
και στην τελικη ολοι μας πιστευω οτι καποιοες φορες εχουμε τις μαυρες μασ  :hi: :hi: :hi:
Μουτρο μην μπερδεύεται δεν μιλαμαι για γκομενα για επαγγελματία λεμε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μουτρο μην μπερδεύεται δεν μιλαμαι για γκομενα για επαγγελματία λεμε