Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Επειδη καποιοι το εχετε τερματισει πολυ απλα αν δεν σας αρεσει αυτα που λεει (γιατι δεν εχει πουλακι να σας  :fuck2: ) μπορειτε απλα να μην ασχοληστε.
Εχω παει 5-6 φορες με την χαρα και ολες τις φορες ηταν απο τις πιο ευγενικες και πολυ καλη στο κρεβατι.
Και στην τελικη αυτα που ζηταει (€) ειναι ελαχιστα σε αυτα που προσφερει (εμφανιση-κρεβατι).
Οποιος δεν την γουσταρει απλα προσπερναει.
Και πριν αρχισετε το κραξιμο ουτε ξερει ποιος ειμαι ουτε εχω καποιο ωφελος απο την χαρα απλα καποιοι το ξεφτιλιζετε
i want to tell you κουκλα μου το υδονοτριβειο.. που κρυβεις μες στα σκελια σου ειναι απαιχτο εργαλειο  :dancing: :dancing:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606

NightLover23

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Χαρα στειλε μου σε προσωπικο μηνυμα το κινητο σου να κανονησουμε...η εισαι μονο συγγρου ;  :erection:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το ψεμα θελει μνημη ο βτραχομουρις εχει πει οτι δεν του καθομαι για τον λογο οτι χρεωνω πολλα και γιατι δεν εχω καυλι, και τωρα λεει οτι εχει ερθει μια φορα μαζι μου, τα συμπερασματα ειναι του κοσμου. Εγω νομιζω οτι ο κυριος αυτος πασχει απο ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Το ψεμα θελει μνημη ο βτραχομουρις εχει πει οτι δεν του καθομαι για τον λογο οτι χρεωνω πολλα και γιατι δεν εχω καυλι, και τωρα λεει οτι εχει ερθει μια φορα μαζι μου, τα συμπερασματα ειναι του κοσμου. Εγω νομιζω οτι ο κυριος αυτος πασχει απο ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....

χαρα συνελθε κοριτσακι μου ...ενωειται ότι αμα θελω να παω μ τρανς θελω να χει πουλακι αλλιος παω μ γυναικα ....που βρισκω απεχτα μωρα στο 20 αρι ......αμα δωσω και ένα 10 στο δοματειο παιζει ν παρω κ κωλο ....δεν χριαζεται να ερθω σ σενα να δωσω 100 και 70 π ζητας ...αλλα κανεις κ τους τ παιρνεις κ γω μαζι σου είμαι .....για σου χαρα τρελα θεα εισαι ....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πρωτον τρανσεξουαλ ειναι αυτη που εχει μουνι, και τραβεστι αυτη που εχει καυλι, και δευτερον μαθε ορθογραφια....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Και επισεις ποια φυσιολογικη και  ωραια γκομενα παιρνει 20 ευρο συν 10 ευρο για πρωκτικο για να κατσει σε εσενα????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πρωτον τρανσεξουαλ ειναι αυτη που εχει μουνι, και τραβεστι αυτη που εχει καυλι, και δευτερον μαθε ορθογραφια....
εδω κανεις ενα μικρο λαθακι...τραβεστι ειναι ο αντρας που ντυνεται με γυναικεια ρουχα καποιες ωρες την ημερα τρανς ειναι ο αντρας που εχει πεος αλλα εχει κανει ορμονοθεραπεια και εχει βαλει σιλικονη στο στηθος και τρανς γυναικα ειναι ο αντρας ο οποιος εχει κανει επανπροσδιοριση φυλου...εσυ ανοικεις στην τριτη κατηγορια και εισαι απο τις κορυφαιες του ειδους.... :cheesy:

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
χαρα συνελθε κοριτσακι μου ...ενωειται ότι αμα θελω να παω μ τρανς θελω να χει πουλακι αλλιος παω μ γυναικα ....που βρισκω απεχτα μωρα στο 20 αρι ......αμα δωσω και ένα 10 στο δοματειο παιζει ν παρω κ κωλο ....δεν χριαζεται να ερθω σ σενα να δωσω 100 και 70 π ζητας ...αλλα κανεις κ τους τ παιρνεις κ γω μαζι σου είμαι .....για σου χαρα τρελα θεα εισαι ....
βατραχε αν θες σου χω βρει τη λυση... κανονιζεις με χαρα που δεν εχει πουλακι... και ερχομαι και εγω να σου δωσω τον πουλαρο που σου λειπει....!!! :erection: :erection: :wanker: :wanker:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Eσυ ομως λεγεσαι τραβεστολαγνος οποτε....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
βατραχε αν θες σου χω βρει τη λυση... κανονιζεις με χαρα που δεν εχει πουλακι... και ερχομαι και εγω να σου δωσω τον πουλαρο που σου λειπει....!!! :erection: :erection: :wanker: :wanker:

εσυ πετρουλα αραξε γαμιαδες ολοι εδώ μεσα .......χαρα μ ζαλισες με την ορθωγραφεια πες κατι άλλο ......ηπαμαι είμαι τ παιζοδρομειου τ δημοτικου πως τ λεν όπως κ σει αλλοστε.....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Eσυ ομως λεγεσαι τραβεστολαγνος οποτε....
οταν επρεπε να διαλεξω ονομα διαλεξα κατι που να προκαλει εντυπωση....εχει προκαλεσει τοσο εντυπωση που σε αλλο σαιτ υπαρχει τυπος που ανεβαζει θεματα για τρανς με το ιδιο ονομα...και δεν ειμαι εγω... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εγω απλα θα σου θυμισω οτι καποτε ειχες βαλει αγγελια για να ερθεις θεσσαλονικη...για θυμισου εκεινη την ημερα με ποιους μιλησες και τι εξηγησεις εδωσες....και για πιο λογο κατεβασες την αγγελια....

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
εσυ πετρουλα αραξε γαμιαδες ολοι εδώ μεσα .......χαρα μ ζαλισες με την ορθωγραφεια πες κατι άλλο ......ηπαμαι είμαι τ παιζοδρομειου τ δημοτικου πως τ λεν όπως κ σει αλλοστε.....
βατραχε λυση σου εδωσα.. αν θες τσουτσουνι να σου δωκω... απο κει και περα στα της χαρας κανεις  λαθος... η χαρα ειναι μουναρος και δεν θα πρεπει να ειναι στην κατηγορια των τρανς... θα πρεπει να αλλαξει και να παει στην κατηγορια των ανεξαρτητων call girls... και να σαι σιγουρος... ειναι πιο μπροστα απο παραααα πολλεςςςςςςςςςςς

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω με ενα οκταχρονο παιδακι  συνεννοουμαι καλυτερα....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
:grouphug:

Συνημμένα

• _.jpg
    _.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 59

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
γιατι τοσο θεμα με την μουναρα?
ποσα παιρνει επιτελους?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
γιατι τοσο θεμα με την μουναρα?
ποσα παιρνει επιτελους?

βλεπει κρυνει και αλλοτες οσα θελει ....τελος παντων εγω δεν λεω για την ομωρφια της χαρας...οκ είναι ομωρφη αλλα λεω για τ χαρακτήρα που είναι χαλια ......eny way καλα να περνατε με τ κ100 σταρια σας ,,,.....ο και μ αυτά που λεται μην σας φανει περιεργο σε λιγο καιρο να ζυτα τιποτα 1000 αρικα ευρο ,,.......μπραβο χαρα καλα τ πας θα τους τα φας τα φραγκα ......ασε εμενα να βοβλευομαι στα μπουρδελακια 20+10 .....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τον χαρακτηρα μου τον εφτιαξαν τα εργα σου...(που λεει κ η νατασα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom