Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Στα 4 σκυμμένο σ'έχω μωρή ξεσκισμένη αηδία  :fuck1: :fuck2:,έτσι σε μεγαλώσα εδώ μέσα  :2funny: :2funny:,σου ξεχαρβάλωσα την κωλοτρυπίδα και τώρα θα σ'έχω να γλείφεις τα πατουσάκια της χαράς και να σε φτύνουμε και οι 2 στην αντι-μάπα σου  :birdman: :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μεχρι κ ο αποστολος γκλετσος εξομολογηθηκε οτι εχει παει με αντρα φαντασου, βεβαια εγω με τοσα χρονια θητειας στο δρομο εχω δει πολλους γλετσους στα τεσσερα δεν μου κανει εντυπωση....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μεχρι κ ο αποστολος γκλετσος εξομολογηθηκε οτι εχει παει με αντρα φαντασου, βεβαια εγω με τοσα χρονια θητειας στο δρομο εχω δει πολλους γλετσους στα τεσσερα δεν μου κανει εντυπωση....
Πότε το είπε αυτό ο Γλέτσος? Τους βαρύμαγκες να φοβάσαι!  :2funny:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το ειπε στην εκπομπη του πετρου κωστοπουλου.....

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πόσο χρονών είσαι ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885

Χαρά για τον γκλέτσο μου είχε πει ένας μεγάλος μύστης του σάιτ ότι ξεκίνησε να ψωνίζεται από μια πολύ καλτ σάουνα (που έχει κλείσει καιρό βέβαια) στην ομόνοια,οδός ξούθου  :rockon: :rockon: :orchestra:.Το ήξερες κι εσύ  :uglystupid: :think:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν ξερω μαλλον παρα ειμαι στρειτ...

abarth

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Ενταξει ρε παιδια πωσ κανετε ετσι ... μια φορα ειπε ο δημαρχος ...και στο κατω κατω δεν λενε οτι αντρασ ειναι αυτοσ που τον πηρε και δεν του άρεσε ... Του Γκλετσου δεν του άρεσε οπως τα λεει

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αντρακλες ρε μετα γκλετσου εποχη φαντασου...... :gay:

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο αλλος μου ηρθε με ζαρτιερα κ δονητη στον κωλο ο καραφλας ψοφος ρε αυτοκτονηστε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom