Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Νικος Σταθοπουλος σε θελω να σε εχω απεναντι μου και να μου λες ολα αυτα μπορεις???? εχεις τα αρχιδια??? για να δω ποσο παντελονατος εισαι .....

Χαρά άσε τον κάθε ανάπηρο και ανέβασε καμιά φωτογραφία να πυρφοριάσουμε  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απλα θελω να δω απο κοντα αυτον τον ανθρωπακο να μου πει τι τον βασανιζει...
αν ανεβασεις καμια απο τις συμηθισμένες φωτογραφίες σου, το βαρος της συζητησης θα μεταφερθεί αλλου.
εχει δικιο ο προλαλήσας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.042
Πόντοι
2.606
αγαπητε με εκανες να γραψω μετα από πολύ καιρο για να σου πω ότι όχι απλα πηδανε τα κορίτσια που εχουν βαλει βυζια η εχουν κανει επαναπροσδιορισμο...πηδανε κι εμας που βαζουμε γυναικεια ετσι για παρτη μας για να καυλωνουμε και να μας σκιζουν...και μαλλον ξερεις γιατι??γιατι γαμιομαστε καλα...γιατι κανουμε ωραιες πιπες...τις καλυτερες πιπες...καλυτερες κι από ελληνιδες και ρωσιδες και γαλλιδες...φιλακια!!!!! :boobies: :boobies: :boobies:
παρεμβαση κολαφος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.406
Πόντοι
456
αγαπητε με εκανες να γραψω μετα από πολύ καιρο για να σου πω ότι όχι απλα πηδανε τα κορίτσια που εχουν βαλει βυζια η εχουν κανει επαναπροσδιορισμο...πηδανε κι εμας που βαζουμε γυναικεια ετσι για παρτη μας για να καυλωνουμε και να μας σκιζουν...και μαλλον ξερεις γιατι??γιατι γαμιομαστε καλα...γιατι κανουμε ωραιες πιπες...τις καλυτερες πιπες...καλυτερες κι από ελληνιδες και ρωσιδες και γαλλιδες...φιλακια!!!!! :boobies: :boobies: :boobies:

Και λεμε που ησουν τοσο καιρο και δεν εγραφες...
Ποτε προβλεπεται η επομενη φορα :grin:

Τι πρεμουρα σας επιασε δεν καταλαβαινω.Ο τυπος εχει την αποψη του και οι υπολοιποι την δικια τους ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.
Σιγα λες και σας εθιξε την γκομενα η την γυναικα και πεσατε νατον φατε

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
Χαριτωμενο, αν δεν ηταν κατι που ελεγαν καποιοι πριν καμια 50αρια χρονια..........

Δεν καταλαβαινω παντως τι ζορι τραβατε καποιοι......Θελετε να πηδατε αντρες που εβαλαν βυζια και γυρισαν το πεος τους αναποδα (ναι ναι εκαναν και πλαστικες, εβαλαν και κρεμες κλπ κλπ κλπ) ΑΛΛΑ να λετε πως πηδατε γυναικες? Και οταν καποιος σαν "επαναφερει" στην πραγματικοτητα του κανετε επιθεση?

Οχι πως παιζει ρολο γιατι οπως εσεις ετσι και εγω δεν σας εχω αναγκη αλλα νομιζω πως οι περισσοτεροι εστω εδω μεσα δεν ειναι βλαμμενα ανηλικα.

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
Και λεμε που ησουν τοσο καιρο και δεν εγραφες...
Ποτε προβλεπεται η επομενη φορα :grin:

Τι πρεμουρα σας επιασε δεν καταλαβαινω.Ο τυπος εχει την αποψη του και οι υπολοιποι την δικια τους ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.
Σιγα λες και σας εθιξε την γκομενα η την γυναικα και πεσατε νατον φατε

καλε εγω απλα τοποθετηθηκα γιατι προτιμανε πολύ καυλιαρηδες τέτοιες φασεις δεν επεσα να τον φαω τον ανθρωπο...απλα προσπαθησα να του λυσω την απορια

f.r.i.d.a.y.

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τη Χαρά την είχα γνωρίσει παλιότερα, καλοκαίρι 2007 στα Χανιά σε κοινή παρέα
Δίμετρος μούναρος και κάναμε ΤΟ χαβαλέ
(δεν έχω ερωτική εμπειρία μαζί της αλλά ευχαρίστως την ξεμούνιαζα  :fuck1:)

Χαρά μου φιλάκιαααααα

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ωραιες εποχες εκεινες 2003 2007 υπηρχαν αντρες, σημερα ολοι τον παιρνουν ρε συ τι γινεται....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
καλε εγω απλα τοποθετηθηκα γιατι προτιμανε πολύ καυλιαρηδες τέτοιες φασεις δεν επεσα να τον φαω τον ανθρωπο...απλα προσπαθησα να του λυσω την απορια

καλαμια

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Τη Χαρά την είχα γνωρίσει παλιότερα, καλοκαίρι 2007 στα Χανιά σε κοινή παρέα
Δίμετρος μούναρος και κάναμε ΤΟ χαβαλέ
(δεν έχω ερωτική εμπειρία μαζί της αλλά ευχαρίστως την ξεμούνιαζα  :fuck1:)

Χαρά μου φιλάκιαααααα
axaxxaxaxax ελα ρε μαν κ γω χανια τη γνωρισα στο μπιτς μπαρ αμμος κ ηλιος καλοκαιρι του 2003

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ωραιες εποχες εκεινες 2003 2007 υπηρχαν αντρες, σημερα ολοι τον παιρνουν ρε συ τι γινεται....

URL]]

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχει να κανει με χρηματα το ποσο εχει αλλαξει ο αντρας μεσα στην δεκαετια και τονιζω η σεξουαλικη του ταυτοτητα.....

f.r.i.d.a.y.

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχει να κανει με χρηματα το ποσο εχει αλλαξει ο αντρας μεσα στην δεκαετια και τονιζω η σεξουαλικη του ταυτοτητα.....

Δεν πιστεύω ότι έχει αλλαξει η σεξουαλική μας ταυτότητα, μάλλον λόγω σεξουαλικής απελευθέρωσης έχει φανερωθεί η πραγματική ταυτότητα του καθενός που στο παρελθον την έκρυβε καλά.
Αυτοί που κρυφογαμούσαν τώρα φανερογαμούν
Αυτοί που τον κρυφοέπαιρναν τώρα τον φανεροπαίρνουν

Αυτό το πράγμα πάντως, οι γυναίκες να λένε ότι δεν υπάρχουν άντρες πια, οτι όλοι είναι αδερφές κτλ, έχει καταντήσει κουραστικό
Στοίχημα ότι αν σου την πέσω θα μου πεις "φύγε απο δω ρε λιγούρη"  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom