Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι το εξης...η την γουσταρεις πολυ η καθολου...απλα πραγματα...μεσος ορος δυσκολα...
ακριβως αυτο. κ μην ξεχναμε κ τη σοφη παροιμια.....
Μαλακας δεν είσαι οταν κανεις λαθος και το παραδέχεσαι. Μαλακας εισαι οταν κανεις λαθος,το ξερεις,και επιμένεις οτι εισαι σωστος

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η ψυχη παιζει ρολο τυπε για σενα??

Οχι, υπαρχουν ατομα που λενε πως ειναι γατες και σκυλοι μεσα σε σωμα ανθρωπου, μηπως για σενα αυτοι ειναι αυτο που λενε επειδη το λενε ?

ακριβως αυτο. κ μην ξεχναμε κ τη σοφη παροιμια.....
Μαλακας δεν είσαι οταν κανεις λαθος και το παραδέχεσαι. Μαλακας εισαι οταν κανεις λαθος,το ξερεις,και επιμένεις οτι εισαι σωστος

Δεν μπορεις να κανεις λαθος οταν αυτο που λες αφενος ειναι λογικο και αφετερου εμπεριστατωμενο (αποδεδειγμενο εν ολιγοις).

Δεν σας βλεπω να ζητατε συγνωμη παντως.....

τυπε επειδη δεν σχολιαζω και δεν με ενδιαφερει τι πηδαει ο διπλα μου δεν με κανει ομοφυλοφιλο (ετσι γραφεται για να μαθαινεις εσυ που εχεις τελειωσει κ σχολειο).
απλα σεβομαι τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος.
επειδη βλεπω συννεφια μπες στην σπηλια σου να αναψεις καμια φωτια, θα πουντιασεις!

Μια χαρα γνωριζω πως γραφεται, αλλα δεν μαρεσει σαν λεξη οποτε δεν την γραφω και σωστα.
Και δεν θα εγραφες εδω ωστε να υπερασπιστεις την "σεξουαλικη προτιμηση" καποιων αν δεν σε ενδιεφερε (η ιδια πανω κατω απαντηση που εγραψαν καποιοι για εμενα).
Μηπως λοιπον πας με αντρες και απλα το δικαιολογεις και εσυ? Μαλλον καποιοι αλλοι πρεπει να βγειτε απο τις "σπηλιες" σας και να παραδεχτειτε καποια πραγματα σε ολους που σας γνωριζουν....

Επισκέπτης
Οχι, υπαρχουν ατομα που λενε πως ειναι γατες και σκυλοι μεσα σε σωμα ανθρωπου, μηπως για σενα αυτοι ειναι αυτο που λενε επειδη το λενε ?

Δεν μπορεις να κανεις λαθος οταν αυτο που λες αφενος ειναι λογικο και αφετερου εμπεριστατωμενο (αποδεδειγμενο εν ολιγοις).

Μια χαρα γνωριζω πως γραφεται, αλλα δεν μαρεσει σαν λεξη οποτε δεν την γραφω και σωστα.
Και δεν θα εγραφες εδω ωστε να υπερασπιστεις την "σεξουαλικη προτιμηση" καποιων αν δεν σε ενδιεφερε (η ιδια πανω κατω απαντηση που εγραψαν καποιοι για εμενα).
Μηπως λοιπον πας με αντρες και απλα το δικαιολογεις και εσυ? Μαλλον καποιοι αλλοι πρεπει να βγειτε απο τις "σπηλιες" σας και να παραδεχτειτε καποια πραγματα σε ολους που σας γνωριζουν....
Νιωθω τη σιγουρια του οτι υπερασπιζοντας ολα αυτα νιωθεις υπεροχα ως ον
Εισαι φυσικα μονος μεσα σε ολη αυτη την ιστορια
Αλλα μαρεσει να το διακρινω
Συνεχισε ετσι να σε μαθουμε λιγο ακομη
Μπορεις να ανεβεις στ ματια σου ακομη πιο πολυ
Ελεος δειξε πραγματικα :)

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1

τυπε ειναι το ιδιο να νοιωθεις γκομενα σε λαθος σωμα η

αντρας σε γυναικειο σωμα με το να νοιωθεις γατα η σαυρα η σκυλος

για σενα?? εγω μιλαω για φυλακισμενες ψυχες σε λαθος σωματα

οχι για τα αλλα... ειναι ασχημο πιστευω να ζεις μια ζωη που δε θες

γτ σε κσποιους αν οχι σε ολους αυτους τους ανθρωπους δε δοθηκε δικαιωμα επιλογης το βιωσαν απο μικροι

σκεψου οτι μπορει να συνεβαινε στο καθενα μας!!!!

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τυπε ειναι το ιδιο να νοιωθεις γκομενα σε λαθος σωμα η

αντρας σε γυναικειο σωμα με το να νοιωθεις γατα η σαυρα η σκυλος

για σενα?? εγω μιλαω για φυλακισμενες ψυχες σε λαθος σωματα

οχι για τα αλλα... ειναι ασχημο πιστευω να ζεις μια ζωη που δε θες

γτ σε κσποιους αν οχι σε ολους αυτους τους ανθρωπους δε δοθηκε δικαιωμα επιλογης το βιωσαν απο μικροι

σκεψου οτι μπορει να συνεβαινε στο καθενα μας!!!!

Μα καλα σοβαρολογεις ? Δλδ καποιος γυριζει και λεει ειμαι γυναικα εγκλωβισμενη σε αντρικο σωμα αλλα εκεινος που λεει ειμαι γατα εγκλωβισμενη σε ανθρωπινο σωμα ειναι λιγοτερο πιστευτος ? Ψυχολογικα εχουν και τα 2 ατομα, απλα στο ενα λεμε "ελα εδω αγορακι μου θα σου βαλω βυζακι και ολα καλα" ενω στο αλλο του λεμε "το δαφνι ειναι εκει". Ποτε δεν ξερεις, σε 100 χρονια μπορει και αυτα τα ατομα να κανουν χειρουργεια για να μοιαζουν με γατες και σκυλους οπως κανουν τωρα και τα τραβελια....Τοτε και αυτο θα ειναι νορμαλ....

Νιωθω τη σιγουρια του οτι υπερασπιζοντας ολα αυτα νιωθεις υπεροχα ως ον
Εισαι φυσικα μονος μεσα σε ολη αυτη την ιστορια
Αλλα μαρεσει να το διακρινω
Συνεχισε ετσι να σε μαθουμε λιγο ακομη
Μπορεις να ανεβεις στ ματια σου ακομη πιο πολυ
Ελεος δειξε πραγματικα :)

Ειπαμε, δεν υπερασπιζομαι κατι γιατι δεν χρειαζεται υπερασπιση. Οταν κατι ΕΙΝΑΙ, τελειωσε, δεν μπορει κανεις να πει πως δεν ισχυει. Τωρα αν εσυ σαν τραβελι, crossdresser η τραβεστι - τρανσεξουαλ νιωθεις πως εισαι γυναικα μεγεια σου και χαρα σου. Ξερεις ποσοι νομιζουν πως ειναι ο Ναπολεωντας στο Δαφνι? Ξερεις ποσοι νομιζουν πως ειναι ζωα?
Το οτι νομιζουμε πως ειμαστε κατι δεν σημαινει πως ειμαστε αυτο το κατι. Λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Μα καλα σοβαρολογεις ? Δλδ καποιος γυριζει και λεει ειμαι γυναικα εγκλωβισμενη σε αντρικο σωμα αλλα εκεινος που λεει ειμαι γατα εγκλωβισμενη σε ανθρωπινο σωμα ειναι λιγοτερο πιστευτος ? Ψυχολογικα εχουν και τα 2 ατομα, απλα στο ενα λεμε "ελα εδω αγορακι μου θα σου βαλω βυζακι και ολα καλα" ενω στο αλλο του λεμε "το δαφνι ειναι εκει". Ποτε δεν ξερεις, σε 100 χρονια μπορει και αυτα τα ατομα να κανουν χειρουργεια για να μοιαζουν με γατες και σκυλους οπως κανουν τωρα και τα τραβελια....Τοτε και αυτο θα ειναι νορμαλ....

Ειπαμε, δεν υπερασπιζομαι κατι γιατι δεν χρειαζεται υπερασπιση. Οταν κατι ΕΙΝΑΙ, τελειωσε, δεν μπορει κανεις να πει πως δεν ισχυει. Τωρα αν εσυ σαν τραβελι, crossdresser η τραβεστι - τρανσεξουαλ νιωθεις πως εισαι γυναικα μεγεια σου και χαρα σου. Ξερεις ποσοι νομιζουν πως ειναι ο Ναπολεωντας στο Δαφνι? Ξερεις ποσοι νομιζουν πως ειναι ζωα?

Το οτι νομιζουμε πως ειμαστε κατι δεν σημαινει πως ειμαστε αυτο το κατι. Λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει.
δεν ασχολεισαι αλλα ολους τους ορους τους ξερεις ,...γατακι ελα πες τ μην ντρεπεσε και μενα δεν μου καθεται αλλα είναι μουναρα

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
τηλεφωνακι για την χαρα πως μπορω να βρω;

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν ασχολεισαι αλλα ολους τους ορους τους ξερεις ,...γατακι ελα πες τ μην ντρεπεσε και μενα δεν μου καθεται αλλα είναι μουναρα

Φιλε τους ορους τους μαθαινεις απο το Δημοτικο πλεον, ελα μην λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι. Δεν εχω παει καν με Γυναικα ιεροδουλη λες να κοιταω τραβελια και τρανςφορμερς ?
Να εισαι σιγουρος ομως πως ΑΝ ποτε πηγαινα με καποιον απο αυτους θα ελεγα πως ειμαι ομοφυλοφιλος, δεν θα κρυβομουν πισω απο το δαχτυλακι μου.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Εχετε δικιο παιδες,και ζητω ταπεινα συγγνωμη,αλλα θελω διαπιστωσω με τα ματια μου ποσο βαθος εχουν οι θεωριες σας.

Οποιος μπορει ας το στειλει με pm

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εχετε δικιο παιδες,και ζητω ταπεινα συγγνωμη,αλλα θελω διαπιστωσω με τα ματια μου ποσο βαθος εχουν οι θεωριες σας.

Οποιος μπορει ας το στειλει με pm

Αν ψαχνεις για βαθος χωρις πατο μαλλον βρισκεσαι σε καλα χερια...Ο Βατραχος θεωρητικα εχει το τηλ της.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Φιλε τους ορους τους μαθαινεις απο το Δημοτικο πλεον, ελα μην λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι. Δεν εχω παει καν με Γυναικα ιεροδουλη λες να κοιταω τραβελια και τρανςφορμερς ?
Να εισαι σιγουρος ομως πως ΑΝ ποτε πηγαινα με καποιον απο αυτους θα ελεγα πως ειμαι ομοφυλοφιλος, δεν θα κρυβομουν πισω απο το δαχτυλακι μου.

Τύπε προφανώς έχεις επιλέξει να έχεις μόνιμη σχέση με κάποια ελληνίδα αν δεν κάνω λάθος  :rolleyes: :think:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
όχι μουτρο τ χεις ψαξει τ θεμα κ δεν τ ξανα λεω..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τύπε προφανώς έχεις επιλέξει να έχεις μόνιμη σχέση με κάποια ελληνίδα αν δεν κάνω λάθος  :rolleyes: :think:

Εγώ απορώ τι κάνουν εδώ μέσα ή πως βρήκαν το φόρουμ άτομα που δεν έχουν σχέση με τον αγοραίο έρωτα. Εμφανίζονται κατά καιρούς τέτοια τυπάκια και το πάνε σε τέτοιου είδους συζητήσεις πάντα. Απορώ τι φάση είναι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Εγώ απορώ τι κάνουν εδώ μέσα ή πως βρήκαν το φόρουμ άτομα που δεν έχουν σχέση με τον αγοραίο έρωτα. Εμφανίζονται κατά καιρούς τέτοια τυπάκια και το πάνε σε τέτοιου είδους συζητήσεις πάντα. Απορώ τι φάση είναι.

+1 μύστη  :rockon: :rockon:.Είναι οι γνωστοί πιρφόροι-ξερόλες που έχουν γνώμη για τα πάντα και θέλουν να δίνουν και συμβουλές στους άλλους σαν τις ελλεινίδες γκόμενές τους  :birdman: :birdman: :vomit: :vomit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πάντως όταν βλέπω άτομο εδώ μέσα να το πάει σε υπαρξιακά ζητήματα του τύπου γιατί γαμάτε πουτάνες, γιατί σας αρέσουν οι πουτάνες, πάτε με τραβέλια, τρανς, μεταλλαγμένα κλπ χύνω πολύ δυνατά! Πιστεύω έρχονται εδώ γιατί έχουν τεράστια ανάγκη την τραμπούκα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σταθοπουλε παοκτσης εισαι;  :think:

Stories