Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
+1 μύστη  :rockon: :rockon:.Είναι οι γνωστοί πιρφόροι-ξερόλες που έχουν γνώμη για τα πάντα και θέλουν να δίνουν και συμβουλές στους άλλους σαν τις ελλεινίδες γκόμενές τους  :birdman: :birdman: :vomit: :vomit:

και μόνο πυρφοριάζουν τη χούφτα τους !!!

συμπληρώνω και εγώ  :sunglasses:

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Τυπε την ξερω νομιζω τη γκομενα σου!
Χουφτα δεν τη λενε? :P

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε προφανώς έχεις επιλέξει να έχεις μόνιμη σχέση με κάποια ελληνίδα αν δεν κάνω λάθος  :rolleyes: :think:

Ανα καιρους μονιμες, ανα καιρους καβλαντισματα, ναι με Ελληνιδες μονο (καποτε ειχα και ρωσσιδα και γαλλιδα αλλα παλια)...Παιζει ρολο η εθνικοτητα ?

Θα ήσουν πουστράκι δηλαδή αν πήγαινες με τη Χαρά?  :2funny:

Φυσικα, δεν ειναι χαρα, ειναι μητσος.....Απορω δλδ γιατι μερικοι κανετε τους χαζους σε κατι που ειναι λογικο....

Εγώ απορώ τι κάνουν εδώ μέσα ή πως βρήκαν το φόρουμ άτομα που δεν έχουν σχέση με τον αγοραίο έρωτα. Εμφανίζονται κατά καιρούς τέτοια τυπάκια και το πάνε σε τέτοιου είδους συζητήσεις πάντα. Απορώ τι φάση είναι.

Περιεργεια ? Λεω εγω τωρα....Δλδ οποιος δεν γαμαει πουτανες και τραβελια δεν πρεπει να μιλαει εδω ?

+1 μύστη  :rockon: :rockon:.Είναι οι γνωστοί πιρφόροι-ξερόλες που έχουν γνώμη για τα πάντα και θέλουν να δίνουν και συμβουλές στους άλλους σαν τις ελλεινίδες γκόμενές τους  :birdman: :birdman: :vomit: :vomit:

Ρε φιλε ειδες να δωσω Συμβουλη σε κανεναν ? Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι ανωμαλια θελει, να κρυβεται μετα πισω απο το δαχτυλο του σαν 12 χρονο που δεν καταλαβαινει ειναι το θεμα.

Πάντως όταν βλέπω άτομο εδώ μέσα να το πάει σε υπαρξιακά ζητήματα του τύπου γιατί γαμάτε πουτάνες, γιατί σας αρέσουν οι πουτάνες, πάτε με τραβέλια, τρανς, μεταλλαγμένα κλπ χύνω πολύ δυνατά! Πιστεύω έρχονται εδώ γιατί έχουν τεράστια ανάγκη την τραμπούκα!

Καλα καλα κατουρα και λιγο για να μην σου πω τπτ χειροτερο παπαρουλη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ανα καιρους μονιμες, ανα καιρους καβλαντισματα, ναι με Ελληνιδες μονο (καποτε ειχα και ρωσσιδα και γαλλιδα αλλα παλια)...Παιζει ρολο η εθνικοτητα ?

Φυσικα, δεν ειναι χαρα, ειναι μητσος.....Απορω δλδ γιατι μερικοι κανετε τους χαζους σε κατι που ειναι λογικο....

Περιεργεια ? Λεω εγω τωρα....Δλδ οποιος δεν γαμαει πουτανες και τραβελια δεν πρεπει να μιλαει εδω ?

Ρε φιλε ειδες να δωσω Συμβουλη σε κανεναν ? Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι ανωμαλια θελει, να κρυβεται μετα πισω απο το δαχτυλο του σαν 12 χρονο που δεν καταλαβαινει ειναι το θεμα.

Καλα καλα κατουρα και λιγο για να μην σου πω τπτ χειροτερο παπαρουλη.

Εδώ μέσα γιατί γράφεις μπορείς να μας πεις? Σε αυτό το φόρουμ εννοώ. Άσε περιέργεια και λοιπές παπαριές για αλλού..

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σταθοπουλε παοκτσης εισαι;  :think:

Χαχαχαχαχαχα λες ? Μπα, Ολυμπιακαρα αν και δεν ασχολουμαι πλεον, το θεωρω καπως περιττο.

Εδώ μέσα γιατί γράφεις μπορείς να μας πεις? Σε αυτό το φόρουμ εννοώ. Άσε περιέργεια και λοιπές παπαριές για αλλού..

50% τουλαχιστον οσων γραφουν εδω μεσα το κανουν για να σπασουν πλακα και να περασει η ωρα τους, το αλλο 50% ισως ψαχνει για πληροφοριες για ιεροδουλες και αλλες βλακειες, ανηκω στο πρωτο 50%.....

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ναι ναι ολοι εδω μεσα τις εχετε χοντρες και μεγαλες και και και, δεν κατουρατε βεβαια ποτε.........

Τωρα σοβαρα, ποιος σοβαρος ανθρωπος παει να το παιξει ιστοριας οταν καθε μερα παει και με διαφορετικη πουτανα επειδη δεν του καθετε τιποτα της προκοπης? Αναλογισου το λιγακι αλλα προσεξε μην πνιγεις "παρακμιακε"....

δν σε καυλωνει να γαμησεις αλλα να τον φας....

πληκτρολογιο ειναι μαν, ζητα αυτο που ψαχνεις, θα το βρεις σιγουρα

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε την ξερω νομιζω τη γκομενα σου!
Χουφτα δεν τη λενε? :P

Χαριτωμενο, αν δεν ηταν κατι που ελεγαν καποιοι πριν καμια 50αρια χρονια..........

Δεν καταλαβαινω παντως τι ζορι τραβατε καποιοι......Θελετε να πηδατε αντρες που εβαλαν βυζια και γυρισαν το πεος τους αναποδα (ναι ναι εκαναν και πλαστικες, εβαλαν και κρεμες κλπ κλπ κλπ) ΑΛΛΑ να λετε πως πηδατε γυναικες? Και οταν καποιος σαν "επαναφερει" στην πραγματικοτητα του κανετε επιθεση?

Οχι πως παιζει ρολο γιατι οπως εσεις ετσι και εγω δεν σας εχω αναγκη αλλα νομιζω πως οι περισσοτεροι εστω εδω μεσα δεν ειναι βλαμμενα ανηλικα.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Σταματαω να ασχολουμαι με τον καθε τελειωμενο εδω μεσα, αντε γαμηστε καμια πουτανα που δεν θα σας πει οχι η κανα τραβελι, και πολυ σας πεφτουν αποτι βλεπω παιδες.

αντε σταματα, πολυ ασχοληθηκες με ενα θρεντ που ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
τύπε καμιά χοντρή ψωλή ψάχνεις ?  :jerking:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τύπε καμιά χοντρή ψωλή ψάχνεις ?  :jerking:

Ναι ναι ολοι εδω μεσα τις εχετε χοντρες και μεγαλες και και και, δεν κατουρατε βεβαια ποτε.........

Τωρα σοβαρα, ποιος σοβαρος ανθρωπος παει να το παιξει ιστοριας οταν καθε μερα παει και με διαφορετικη πουτανα επειδη δεν του καθετε τιποτα της προκοπης? Αναλογισου το λιγακι αλλα προσεξε μην πνιγεις "παρακμιακε"....

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

τύπε μου φαίνεσαι για πολύ κακό σκυλάκι

άμα βάλεις κανά περουκίνη  θα σου τον έδινα

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Τύπε για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι "αβραμοφέρνεις" αρκετά.. Οι σχετικά παλιοί θα καταλάβουν!

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σταματαω να ασχολουμαι με τον καθε τελειωμενο εδω μεσα, αντε γαμηστε καμια πουτανα που δεν θα σας πει οχι η κανα τραβελι, και πολυ σας πεφτουν αποτι βλεπω παιδες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

μουτρο ο τροπος ζωης τ κάθε δεν σ αφορα και καλο είναι ν κυτας την παρτη σου καλη η κουβεντα αλλα μερικοι από μας αυτό θελουμαι ν κανουμαι στ ζωη μας δεν το βαριομασται απεναντίας γουσταρουμαι ....καλα ν περνας

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ  :jerking: :jerking: :jerking:  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟΞΕΙΣ
ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΛΑΚΑ
ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Νικος Σταθοπουλος σε θελω να σε εχω απεναντι μου και να μου λες ολα αυτα μπορεις???? εχεις τα αρχιδια??? για να δω ποσο παντελονατος εισαι .....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Και σταματα να πληκτρολογεις θα σου χαλασει το μανο.....

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απλα θελω να δω απο κοντα αυτον τον ανθρωπακο να μου πει τι τον βασανιζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom