Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Eγω πιο  πολυ αντρακι ειμαι απο εσας κ δεν με ενδιαφερει το τι λετε, ειμαι το 86 οποιος θελει το πιστευει οι υπολοιποι ας παρουν κρυφα καμια πιπα.... :gay:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Eγω πιο  πολυ αντρακι ειμαι απο εσας κ δεν με ενδιαφερει το τι λετε, ειμαι το 86 οποιος θελει το πιστευει οι υπολοιποι ας παρουν κρυφα καμια πιπα.... :gay:

:new_shocked:

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!!  :wanker:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντως άνετα την έδερνα την Χαρά με πουτσοσκάμπιλα !!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
χαχαχα η ΧΑΡΑ τωρα και σε meme

το πετυχα σε σοσιαλ μυδια

Συνημμένα

• 11223894_635634399872534_246936357657323984_n.jpg
    11223894_635634399872534_246936357657323984_n.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 113

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χαρα ποια η εμφανησιακη διαφορα μεταξυ σε εγχειρισμενο και αληθινο ? Δεν υπαρχετε και πολλες για να δουμε καλως η κακως.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
στο τελευτεο μοντελο 2014 καμια :grin: :grin: :grin:
της χαρα από τ θυμαμαι είναι καλο

Κατι δεν θα πηγαινει καλα για να εχουμε γεμισει τραβελια με παραδακι που ομως δεν προχωρανε στην επεμβαση.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
είναι θεμα τ τ θες να εισαι όχι τσεπης πιστευω.

Σε εχασα εδω....Δλδ αντρες που θελουν να γινουν γυναικες και που λενε βλακειες του τυπου ειμαι εγκλωβισμενη γυναικα σε αντρικο σωμα στο τελος θελουν να κρατησουν το εργαλειο τους ?

Διαβασα παντως λιγες σελιδες και δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.....Ολοι οι ανωμαλοι που λενε πως η "Χαρα" ειναι γυναικα επειδη απλα γυρισε το οργανο "της" αναποδα (οσοι ξερουν απο πλαστικη το γνωριζουν πως το κανουν οι γιατροι) οι ολοι εκεινοι που ασχολουνται μαζι της και σπανε πλακα.......Προσωπικα και μονο την μυρωδια και υφη του δερματος που εχουν οι αντρες ειναι αρκετο ουτε με κυαλι να μην γνωριζα ποτε καποια σαν την Χαρα. Δεν το λεω για κακο, εγω ειμαι ετσι, αποτι βλεπω αλλοι δεν εχουν το παραμικρο θεμα (βεβαια οταν μας λενε πουστιδες εμας τους Ελληνες στο εξωτερικο ελπιζω να μην παρεξηγιουντε ολοι αυτοι).

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Σε εχασα εδω....Δλδ αντρες που θελουν να γινουν γυναικες και που λενε βλακειες του τυπου ειμαι εγκλωβισμενη γυναικα σε αντρικο σωμα στο τελος θελουν να κρατησουν το εργαλειο τους ?

Διαβασα παντως λιγες σελιδες και δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.....Ολοι οι ανωμαλοι που λενε πως η "Χαρα" ειναι γυναικα επειδη απλα γυρισε το οργανο "της" αναποδα (οσοι ξερουν απο πλαστικη το γνωριζουν πως το κανουν οι γιατροι) οι ολοι εκεινοι που ασχολουνται μαζι της και σπανε πλακα.......Προσωπικα και μονο την μυρωδια και υφη του δερματος που εχουν οι αντρες ειναι αρκετο ουτε με κυαλι να μην γνωριζα ποτε καποια σαν την Χαρα. Δεν το λεω για κακο, εγω ειμαι ετσι, αποτι βλεπω αλλοι δεν εχουν το παραμικρο θεμα (βεβαια οταν μας λενε πουστιδες εμας τους Ελληνες στο εξωτερικο ελπιζω να μην παρεξηγιουντε ολοι αυτοι).

που παει ηδεν καταλαβα????/

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
που παει ηδεν καταλαβα????/

Που παει τι ? Γενικη απαντηση ηταν το 2ο μελος σε αυτα που διαβασα στις 30 πρωτες σελιδες αυτου του θεματος.....

Οσο για το πρωτο αναρωτηθηκα τι εννοεις στο θεμα "τσεπης".

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Που παει τι ? Γενικη απαντηση ηταν το 2ο μελος σε αυτα που διαβασα στις 30 πρωτες σελιδες αυτου του θεματος.....

Οσο για το πρωτο αναρωτηθηκα τι εννοεις στο θεμα "τσεπης".

η τσεπη παει στ ότι μια τετια αλαγη κωστιζει
και τ αν θες αναμεσα από τ ποδια σου να εχεις κατι  :erection: η οχι

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η τσεπη παει στ ότι μια τετια αλαγη κωστιζει
και τ αν θες αναμεσα από τ ποδια σου να εχεις κατι  :erection: η οχι

Ξερω τραβελια που δεν ξερουν τι εχουν βαση της πελατειας που βλεπω να εχουν καθε φορα που περναω απο καποια σημεια, οποτε το χρηματικο δεν ειναι το θεμα.

Απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι και καλα ενας αντρας που αισθανεται γυναικα να θελει να εχει παλαμαρι....

Επισκέπτης

Ζητω συγγνωμη για το χαρακτηρισμο
Αλλα μηπως εισαι λιγο βλακας;;
Αυτα που λες ειναι ασυναρτητα

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Δεν ειναι ασυναρτητα, απλα λιγο παραπαπανω απο οτι μπορει το μυαλο σου να επεξεργαστει αυτο ειναι ολο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Δεν ειναι ασυναρτητα, απλα λιγο παραπαπανω απο οτι μπορει το μυαλο σου να επεξεργαστει αυτο ειναι ολο.

αυτό ακουει στο ονωμα ανομαλια ......όπως και γω σημερα 3 ωραις φερνω βολτα στα μπουρδελα και δεν γαμησα γιατι δεν ξερω τ θελω κ αυτό ανομαλια είναι .....

παντος τη χαρα εγω προσωπικα θα την ηθελα με εργαλειο ....όπως ολες τις κοπελες αλλιος παω μ γυναικα απλο ειναι

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτό ακουει στο ονωμα ανομαλια ......όπως και γω σημερα 3 ωραις φερνω βολτα στα μπουρδελα και δεν γαμησα γιατι δεν ξερω τ θελω κ αυτό ανομαλια είναι .....

παντος τη χαρα εγω προσωπικα θα την ηθελα με εργαλειο ....όπως ολες τις κοπελες αλλιος παω μ γυναικα απλο ειναι

Και ξαναρωτω, γιατι λες κοπελα εναν αντρα που απλα εκανε χειρουργειο και γυρισε το μεσα εξω απο το οργανο του? Σε κανει να νιωθεις καλυτερα που γουσταρεις απο το να λες γουσταρω να πηγαινω με αντρες πχ?
Ειναι ξερεις ενα θεμα να "αποδεχομαστε" το καθε "καμαρι" που θελει να γινει γυναικα η αντρας (ενω δεν ειναι) και αλλο το να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
Ο αντρας οτι και να αλλαξει πανω του (πλυν σε βαθμο αναδομησης DNA κατι που δει υφισταται εστω σημερα) θα ειναι παντα αντρας, το ιδιο και μια γυναικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom