batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
Υπηρετησαν μαζι στα ΛΟΚ τυπε.
λες???δεν τ σκεφτηκα
Eγω πιο πολυ αντρακι ειμαι απο εσας κ δεν με ενδιαφερει το τι λετε, ειμαι το 86 οποιος θελει το πιστευει οι υπολοιποι ας παρουν κρυφα καμια πιπα....
Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!
Χαρα ποια η εμφανησιακη διαφορα μεταξυ σε εγχειρισμενο και αληθινο ? Δεν υπαρχετε και πολλες για να δουμε καλως η κακως.
στο τελευτεο μοντελο 2014 καμια
της χαρα από τ θυμαμαι είναι καλο
Κατι δεν θα πηγαινει καλα για να εχουμε γεμισει τραβελια με παραδακι που ομως δεν προχωρανε στην επεμβαση.
είναι θεμα τ τ θες να εισαι όχι τσεπης πιστευω.
Σε εχασα εδω....Δλδ αντρες που θελουν να γινουν γυναικες και που λενε βλακειες του τυπου ειμαι εγκλωβισμενη γυναικα σε αντρικο σωμα στο τελος θελουν να κρατησουν το εργαλειο τους ?
Διαβασα παντως λιγες σελιδες και δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.....Ολοι οι ανωμαλοι που λενε πως η "Χαρα" ειναι γυναικα επειδη απλα γυρισε το οργανο "της" αναποδα (οσοι ξερουν απο πλαστικη το γνωριζουν πως το κανουν οι γιατροι) οι ολοι εκεινοι που ασχολουνται μαζι της και σπανε πλακα.......Προσωπικα και μονο την μυρωδια και υφη του δερματος που εχουν οι αντρες ειναι αρκετο ουτε με κυαλι να μην γνωριζα ποτε καποια σαν την Χαρα. Δεν το λεω για κακο, εγω ειμαι ετσι, αποτι βλεπω αλλοι δεν εχουν το παραμικρο θεμα (βεβαια οταν μας λενε πουστιδες εμας τους Ελληνες στο εξωτερικο ελπιζω να μην παρεξηγιουντε ολοι αυτοι).
που παει ηδεν καταλαβα????/
Που παει τι ? Γενικη απαντηση ηταν το 2ο μελος σε αυτα που διαβασα στις 30 πρωτες σελιδες αυτου του θεματος.....
Οσο για το πρωτο αναρωτηθηκα τι εννοεις στο θεμα "τσεπης".
η τσεπη παει στ ότι μια τετια αλαγη κωστιζει
και τ αν θες αναμεσα από τ ποδια σου να εχεις κατι η οχι
Ζητω συγγνωμη για το χαρακτηρισμοΣε εχασα εδω....Δλδ αντρες που θελουν να γινουν γυναικες και που λενε βλακειες του τυπου ειμαι εγκλωβισμενη γυναικα σε αντρικο σωμα στο τελος θελουν να κρατησουν το εργαλειο τους ?
Διαβασα παντως λιγες σελιδες και δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.....Ολοι οι ανωμαλοι που λενε πως η "Χαρα" ειναι γυναικα επειδη απλα γυρισε το οργανο "της" αναποδα (οσοι ξερουν απο πλαστικη το γνωριζουν πως το κανουν οι γιατροι) οι ολοι εκεινοι που ασχολουνται μαζι της και σπανε πλακα.......Προσωπικα και μονο την μυρωδια και υφη του δερματος που εχουν οι αντρες ειναι αρκετο ουτε με κυαλι να μην γνωριζα ποτε καποια σαν την Χαρα. Δεν το λεω για κακο, εγω ειμαι ετσι, αποτι βλεπω αλλοι δεν εχουν το παραμικρο θεμα (βεβαια οταν μας λενε πουστιδες εμας τους Ελληνες στο εξωτερικο ελπιζω να μην παρεξηγιουντε ολοι αυτοι).
Ζητω συγγνωμη για το χαρακτηρισμο
Αλλα μηπως εισαι λιγο βλακας;;
Αυτα που λες ειναι ασυναρτητα
Ζητω συγγνωμη για το χαρακτηρισμο
Αλλα μηπως εισαι λιγο βλακας;;
Αυτα που λες ειναι ασυναρτητα
Δεν ειναι ασυναρτητα, απλα λιγο παραπαπανω απο οτι μπορει το μυαλο σου να επεξεργαστει αυτο ειναι ολο.
αυτό ακουει στο ονωμα ανομαλια ......όπως και γω σημερα 3 ωραις φερνω βολτα στα μπουρδελα και δεν γαμησα γιατι δεν ξερω τ θελω κ αυτό ανομαλια είναι .....
παντος τη χαρα εγω προσωπικα θα την ηθελα με εργαλειο ....όπως ολες τις κοπελες αλλιος παω μ γυναικα απλο ειναι