Νέα

Champions League 2022/23

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νικητής διοργάνωσης

• Ατλέτικο Μαδρίτης (35.00€)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ντόρτμουντ (50.00€)

• Λειψία (75.00€)

• Σεβίλλη (75.00€)

• Πόρτο (100.00€)

• Άιντραχτ Φρανκφούρτης (150.00€)

• Σάλτσμπουργκ (150.00€)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Συμφωνώ. Αν κάτι στήνεται σε μεγάλα πρωταθλήματα/διοργανώσεις (που κατ'εμέ συμβαίνει) γίνεται για αγωνιστικούς λόγους/εμπορικούς για να προωθήσουν κάποια ομάδα.
Δεν έχει σχέση το στοίχημα εκεί.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
τεταρτη στη λα λιγκα στο -6 απο την κορυφη
Τσουλου κερδιζει ευκολα λεβερκουζεν εντος στο επομενο και παει στην πορτο για την προκριση.
Εντος στοχων ειναι για τα δεδομενα της, μπορει και καλυτερα αλλα δεν εχει "καταντησει" σε καμια περιπτωση ακομα.

οταν επαιρνε πρωταθλημα κοντρα στις 2 καλυτερες και πιο ευνοημενες ευρωπαικες ομαδες της τελευταιας 15ετιας και οταν πηγαινε τελικους τσουλου με τα σαπακια παικτες και εχανε στην παραταση.
Αμπαλε
Για την Μπάρτσα καλά τα λες. Ακόμη είναι εντός στόχων, δεν ξέρω για πόσο ακόμη.

Για το άλλο, το σίχαμα του μαλάκα, θα διαφωνήσω φίλε! Η Λιμόζ του ποδοσφαίρου! Ξύλο, θεατριλίκια, καθυστερήσεις και ξανά απ' την αρχή! Ο αχώνευτος στον πάγκο, μιλάμε θέλει αμέτρητες κλωτσιές!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Συμφωνώ. Αν κάτι στήνεται σε μεγάλα πρωταθλήματα/διοργανώσεις (που κατ'εμέ συμβαίνει) γίνεται για αγωνιστικούς λόγους/εμπορικούς για να προωθήσουν κάποια ομάδα.
Δεν έχει σχέση το στοίχημα εκεί.
δεν εχω αυταπατες, αγγελικα πλασμενος ενας κοσμος με τοσα λεφτα σιγουρα δεν θα ηταν. Αλλα το να λεμε οτι ο Κλοπ ή ο γκουαρντιολα μπαινουν μεσα στα αποδυτηρια και λενε "μαγκες σημερα πληρωθηκαμε, φατε 3 γκολ και καντε οτι κανετε στην προπονηση" λες και ειναι ομαδες τοπικου αθηνας, ειναι απλα αστειο. Ακομα και υπονοιες για μεμονομενους παικτες πολλες φορες ειναι υπερβολικες, αν τα κρουσματα ηταν τοσα πολλα, θα ειχαν μιλησει παρα πολλοι, και θα ειχαν καψει μεγαλα ονοματα, εστω και οταν σταματαγαν την μπαλα. Και μονο η επερχομενη καταστροφη και το στιγμα μερα, ειναι αποτρεπτικα για να κανεις χοντρα στησιματα, βλεπε Ιταλια-Γιουβε κτλ.

Αμα ειναι καθε φορα που ενας αμπαλος παει κουβα να ειναι στημενα, γαμησε τα :2funny: Απορουν κιολας μερικες φορες "μα πως κερδισε το αουτσαιντερ, πως εχασε το φαβορι". Αμα το αποτελεσμα ειναι προκαθορισμενο ας πουμε τοτε τι παιζουν; :2funny:

Επαγγελματιες κουβαδες. Λεγε τωρα τι βλεπεις για αποψε Νταη, να τα απλωσουμε κατω και να.... βρουμε τα στημενα

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Πάντως χθες το Μπάρτσα - ίντερ ήταν ματσάρα. Χαίρεσαι ρε παιδί μου να βλέπεις τέτοια παιχνίδια.
Βλέπεις μετά Ελληνικό ποδόσφαιρο και σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Πάντως χθες το Μπάρτσα - ίντερ ήταν ματσάρα. Χαίρεσαι ρε παιδί μου να βλέπεις τέτοια παιχνίδια.

Καλά που υπάρχει και το τσαμπιονς λιγκ να λέμε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Για την Μπάρτσα καλά τα λες. Ακόμη είναι εντός στόχων, δεν ξέρω για πόσο ακόμη.

Για το άλλο, το σίχαμα του μαλάκα, θα διαφωνήσω φίλε! Η Λιμόζ του ποδοσφαίρου! Ξύλο, θεατριλίκια, καθυστερήσεις και ξανά απ' την αρχή! Ο αχώνευτος στον πάγκο, μιλάμε θέλει αμέτρητες κλωτσιές!
τυπε υπαρχει η σκοπιμοτητα, υπαρχει και το θεαμα. Αν διαλεξεις να δεις ομαδες που παιζουν αποκλειστικα με το πρωτο, τοτε εσυ εισαι αυτος που χαλαει την εμπειρια του. Δεν γινεται ολοι να παιζουν το ιδιο συστημα, δεν γινεται ολοι να παιζουν "καθαρα". Απλα δεν γινεται. Η ατλετικο δεν ειναι η ομαδα "χαρμα οφθαλμων", και αυτο το ξερεις πριν επιλεξεις το ματς που θα δεις.

Οταν ο μουρινιο επαιζε ετσι και σηκωνε κουπες, τον εκθειαζαν ολοι ναι ή οχι; Δηλαδη αν πετυχει η σουπα θα λεμε "μα κοιτα τι αμυναρα, τι συστηματα, τι τακτικη, η επιθεση μαρκαρει, ο ετο παιζει φουλ μπακ" κτλ, και οταν δεν κατσει, θα λεμε "αμπαλοι, μονο ξυλο, μονο πουλμαν, μηδεν θεαμα";

Για εσενα ειναι θεαμα να δεις 20 γκολ σε ενα ματς. Για εκεινους ειναι επαγγελμα, στα παπαρια τους αν θα παει χαμενο το δυωρο που τους εβλεπες τρωγοντας πιτσες και μπυρες. Οπως ξαναειπα, το ονομα τους στην ιστορια θελουν να αφησουν με κουπες και τιτλους, οχι να εχεις εσυ 2 βιντεακια στο γιουτιουμπ για να λες "μα κοιτα ποσο ταλεντο, κριμα που δεν πηρε και τιτλους"...

Πολυ το ζορισαμε, αν μεινει εκτος τσουλου η ατλετικο εδω θα ειμαστε να γελαμε, αν περασει εδω θα ειμαστε να κλαιτε :2funny:

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646

γι αυτό ακριβώς δεν βλέπουμε Ελληνικό ποδόσφαιρο . Χαώδης διαφορά

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
νταξει... Προσπαθησε να πας στη λα λιγκα και παιξε "ανοιχτο" και "ομορφο" και επιθετικο ποδοσφαιρο, να καταντησεις σουρωτηρι...
Φιλε η ατλετικο, ο μονος, Ο ΜΟΝΟΣ, τροπος να διεκδικησει κατι απο το πρωταθλημα, ειναι το αντιποδοσφαιρο. Αυτος ειναι ο προπονητης της, αυτοι ειναι οι παικτες της (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων), αυτη ειναι η νοοτροπια και η συνταγη. Ας μην πουλαμε τρελιτσα. Ετσι πηρε τιτλους.

Διαλεξε τι θελεις να εχει, τιτλους ή καλα βιντεακια με γκολακια στο γιουτιουμπ;
Σκεψου τι αθλο επρεπε να κανει η ατλετικο για να διεκδικει τιτλο στη λα λιγκα. Το χωραει το κεφαλι σου; Να εχεις ρεαλ και μπαρτσα αντιπαλους, και να παιρνεις διπλα μεσα στις εδρες τους και να τσεπωνεις πρωταθληματα απο το πουθενα; Που τα ειδες αυτα ρε φιλε; Ποσες ομαδες ευρωπαικα, με τοση μεγαλη αποσταση απο τον πρωτο και τον δευτερο (μπατζετ θες, ονοματα θες, φανελα θες) το χουν κανει αυτο; Η λεστερ μονο μια φορα φωτοβολιδα και μετα κλαρινο (μην μου πεις για καμια φαρμα λιγκα θα τσακωθουμε). Ο "αντιπαθητικος" σιμεονε τους εβαλε στον ποδοσφαιρικο χαρτη μετα απο 20 χρονια καζουρας και σκληρου γαμησιου. Και παραμενει εκει πιστος.

Λοιπον, δεκτο να ποναγαν τα ματια σου, αλλα η ομαδα ειναι υγιης για αυτο που στην πραγματικοτητα ειναι (δηλαδη 3η ομαδα της ισπανιας). Εγω επειδη γουσταρα την παλιοσχολιτικη πρεμιερ, που παιζανε αντρακια μεσα με αρχιδια και σκοτωνοντουσαν για την μπαλα, δεν χαλιεμαι να βλεπω την ατλετικο να σαπιζει (εντος ποδοσφαιρικων οριων) στο ξυλο τους φλωρους της μοντερνας μπαλας. Κι ας κοστιζει στο γκολ, κι ας παιρνει και καμια κοκκινη. Αμα θελω να δω "ωραια μπαλα" με γκολ και θεαμα, την βλεπω απο τις αλλες 10+ κορυφαιες ομαδες της ευρωπης. Ας εχουμε και εναν τραμπουκο να παιζει με δυναμη και τσαμπουκα.

Ο καθενας με τα γουστα του ετσι; Δεν θα ειναι καθε χρονια το ιδιο αποτελεσματικη, αλλα ανταγωνιστικη παραμενει παντα, δεν την θες για αντιπαλο. Πριν 5 μηνες με την σιτυ, εφαγε 1 γκολ σε 180 λεπτα, ξυλο; ναι. Αντιποδοσφαιρο; ναι. Εσπασε αρχιδια; φυσικα.
Αμα εκλεβε το αποτελεσμα θα τους εβγαζες το καπελο ναι ή οχι; Αρχιδατα πραγματα, να βλεπω τον καραφλοπεπ να χτυπιεται.

πιστευω ακραδαντα οτι ομαδες με το στυλ της ατλετικο ειναι απαραιτητες στα πρωταθληματα, ειναι αισχρο να βλεπεις τους παντες να προσπαθουν να παιξουν την ιδια μπαλα. Τι να πω, ισως να ειμαι εγω ο ρομαντικος και να σιχαθηκα να βλεπω καθε ΣΚ ολα τα κλαρινοπουστρακια να δινουν ρεσιταλ φλωριας. Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο, δεν περιμενουμε πολλα πραγματα φετος αλλα ουτε και τις αλλες χρονιες περιμεναμε.
Απόλυτα σωστός!!!
:wanker:
Αν και Αθλέτικ στηρίζω τρίφτουλα μπαλαδόφατσα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
τυπε εχω παιξει περισσοτερα στοιχηματα σε 10 χρονια απο οσα θα παιξεις σε ολη σου τη ζωη.

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο μπουκ θα βγαλει λεφτα ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, οτι αποτελεσμα κι αν ερθει, τοτε απλα δεν κατανοεις τις βασικες αρχες του τζογου και την χρηση της γκανιοτας. Δεν εχει νοημα να το συζηταμε, δεν σε κοβω για καποιον που θα καταλαβει απο λογια. Αφου ειναι στημενα γιατι παιζεις; Ανωμαλος εισαι και θες να χανεις τα λεφτα σου;

Τα μονα στημενα στο τζογο ειναι κατι Β-Γ κατηγοριες και κατι χωρια-πρωταθληματα, οπως και καποια ανουσια για τον απλο παικτη γεγονοτα τυπου "ποιος θα παρει την πρωτη σεντρα ή πρωτο πραγμα στο ματς=πλαγιο" κτλ. ή καποια φως-φαναρι (πολιτικα/pr) γεγονοτα που αποτελουν "φιλικες" ηττες (πχ προσφατα κυπρος ελλαδα στο νασιονς λιγκ).

Το 99% των διοργανωσεων και τα μεγαλα πρωταθληματα δεν στηνονται ετσι οπως το χεις στο κεφαλι σου, κανεις δε θα ρισκαρει να καταστραφει, ολοι καλοπληρωμενοι εκατομμυριουχοι ειναι. Η (εντος οριων) ευνοια του διαιτητη στους μεγαλους ή στην εδρα ειναι που συμβαινει παντου, ανθρωπινος παραγοντας ή λαθη, πες το οπως θες. Αν για το 1% του συνολου λοιπον "ολα ειναι στημενα", σε ξαναρωταω, γιατι στο πουτσο παιζεις στοιχημα; :think:
Που έγραψα ότι είναι στημένα να ξέρω κι εγώ γιατί μάλλον σε άλλο ποστ διάβαζα...θα στο πω πολύ απλά γιατί μάλλον από λάιβ δεν έχεις παίξει ούτε το 1/10 όσο χρόνο έχω ασχοληθεί εγώ...Αν πχ η Ατλέτικο έπαιζε το βράδυ μπορεί να έβγαινε άσσο αφού θα παρασύροταν από την ροή των γκολ εκείνη την στιγμή που όντως είχαμε πολλά γκολ εκείνη την στιγμή... Ενώ αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο το απόγευμα της Ατλέτικο έγινε το κλασικό παραδοσιακό που τα έχουμε μάθει όσοι παίζουμε να κολλάνε όλα τα γκολ σε όλα τα ματς... Είναι αυτό που λέμε ότι δεν μπαίνει τίποτα εκείνη την στιγμή και όντως ότι ματς είχε εκείνη την στιγμή και τα Β Ισπανίας δεν είχαν μπει.. μόνο μετά ξανά άρχισε η ροή στην 3η Γαλλίας που εκεί μπορείς να ποντάρεις άνετα...άρα για να το καταλάβεις επηδει μάλλον βάζεις ένα παρολι και αράζεις στην καφετέρια και δεν αφιερώνεις χρόνο στο λάιβ... είναι καθαρά πως θα τύχει σε κάθε ζώνη η ροή των γκολ... Τώρα στημένα που έβγαλες συμπέρασμα ότι είπα είναι δικό σου θέμα... Κάποιους που δεν παίζουν θα φάνηκε λίγο αστείο ή περίεργο έτσι όπως το έγραψα με την ροή αλλά αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει μετά από τόσο χρόνια

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Η Ίντερ πάντως πολύ δυνατή φέτος.Χθες έπαιξε πολύ καλά αν και έχασε ευκαιρίες

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
δεν εχω αυταπατες, αγγελικα πλασμενος ενας κοσμος με τοσα λεφτα σιγουρα δεν θα ηταν. Αλλα το να λεμε οτι ο Κλοπ ή ο γκουαρντιολα μπαινουν μεσα στα αποδυτηρια και λενε "μαγκες σημερα πληρωθηκαμε, φατε 3 γκολ και καντε οτι κανετε στην προπονηση" λες και ειναι ομαδες τοπικου αθηνας, ειναι απλα αστειο. Ακομα και υπονοιες για μεμονομενους παικτες πολλες φορες ειναι υπερβολικες, αν τα κρουσματα ηταν τοσα πολλα, θα ειχαν μιλησει παρα πολλοι, και θα ειχαν καψει μεγαλα ονοματα, εστω και οταν σταματαγαν την μπαλα. Και μονο η επερχομενη καταστροφη και το στιγμα μερα, ειναι αποτρεπτικα για να κανεις χοντρα στησιματα, βλεπε Ιταλια-Γιουβε κτλ.

Αμα ειναι καθε φορα που ενας αμπαλος παει κουβα να ειναι στημενα, γαμησε τα :2funny: Απορουν κιολας μερικες φορες "μα πως κερδισε το αουτσαιντερ, πως εχασε το φαβορι". Αμα το αποτελεσμα ειναι προκαθορισμενο ας πουμε τοτε τι παιζουν; :2funny:

Επαγγελματιες κουβαδες. Λεγε τωρα τι βλεπεις για αποψε Νταη, να τα απλωσουμε κατω και να.... βρουμε τα στημενα
Εννοείται συμφωνώ 100%. Αν κάτι κανονίζεται είναι μέσω της διαιτησίας, να δίνουν κανένα σφύριγμα στον ισχυρό. Όχι κάτι άλλο.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
τυπε υπαρχει η σκοπιμοτητα, υπαρχει και το θεαμα. Αν διαλεξεις να δεις ομαδες που παιζουν αποκλειστικα με το πρωτο, τοτε εσυ εισαι αυτος που χαλαει την εμπειρια του. Δεν γινεται ολοι να παιζουν το ιδιο συστημα, δεν γινεται ολοι να παιζουν "καθαρα". Απλα δεν γινεται. Η ατλετικο δεν ειναι η ομαδα "χαρμα οφθαλμων", και αυτο το ξερεις πριν επιλεξεις το ματς που θα δεις.

Οταν ο μουρινιο επαιζε ετσι και σηκωνε κουπες, τον εκθειαζαν ολοι ναι ή οχι; Δηλαδη αν πετυχει η σουπα θα λεμε "μα κοιτα τι αμυναρα, τι συστηματα, τι τακτικη, η επιθεση μαρκαρει, ο ετο παιζει φουλ μπακ" κτλ, και οταν δεν κατσει, θα λεμε "αμπαλοι, μονο ξυλο, μονο πουλμαν, μηδεν θεαμα";

Για εσενα ειναι θεαμα να δεις 20 γκολ σε ενα ματς. Για εκεινους ειναι επαγγελμα, στα παπαρια τους αν θα παει χαμενο το δυωρο που τους εβλεπες τρωγοντας πιτσες και μπυρες. Οπως ξαναειπα, το ονομα τους στην ιστορια θελουν να αφησουν με κουπες και τιτλους, οχι να εχεις εσυ 2 βιντεακια στο γιουτιουμπ για να λες "μα κοιτα ποσο ταλεντο, κριμα που δεν πηρε και τιτλους"...

Πολυ το ζορισαμε, αν μεινει εκτος τσουλου η ατλετικο εδω θα ειμαστε να γελαμε, αν περασει εδω θα ειμαστε να κλαιτε :2funny:
Αυτό που λες είναι "άσπρο ή μαύρο". Δεν είναι έτσι όμως. Υπάρχει και το γκρι.
Σαφώς δεν γίνεται (και δεν πρέπει) να παίζουν όλοι το ίδιο.Όμως, ο καθένας από μας που βλέπει, όντως διαλέγει να δει αυτό που τον ελκύει. Ε, οι ξυλοκόποι του Τσόλο, ή του Μουρίνιο παλιότερα εμένα δεν με ελκύουν. Εγώ θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Ναι, αν είναι και μπορεί να λήξει ένα ματς 5-4 αντί για 1-0, φυσικά και το προτιμώ. Ή 3-3 αντί για 0-0.
Το θέμα είναι τι μας αρέσει να βλέπουμε. Δλδ, δεν θα βάλω στην ίδια ζυγαριά έναν απ' τους χαμένους τελικούς Ch. L. του κατσαπλιά Τσόλο, με τον τελικό της Κων/λης μεταξύ Liverpool και Milan!

Στο μόνο που δεν θα διαφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι αυτοί πληρώνονται για αποτελέσματα και τίτλους, ανεξαρτήτως από το πως θα τους κατακτήσουν. Οπότε ναι, θα υπάρχουν και οι Μουρίνιο, και οι Σιμεόνε που απλά θα καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, μήπως και κατακτήσουν κάτι. Εμείς όμως, που δεν μας πληρώνει κανείς για κάτι, προτιμάμε τους άλλους.

Και φυσικά ο καθένας βλέπει ότι γουστάρει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Το λέω γιατί μπορεί να θεωρηθεί ότι στην "λέω" με την κουβέντα που κάνουμε, αλλά δεν είναι έτσι. Κουβέντα κάνουμε, διαφωνούμε απλά και τέλος. Επειδή είπες στο τέλος "πολύ το ζορίσαμε", γι' αυτό το διευκρινίζω. Δεν υπάρχει "πέσιμο", ούτε κράξιμο.

Και μιας και το ανέφερες - στη συνέχεια του "πολύ το ζορίσαμε" - αν μπορεί, όχι μόνο να μείνει εκτός τσουλού η Ατλέτικο, αλλά και να της απαγορευτεί η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά παιχνίδια (στην Ισπανία δεν με νοιάζει, δεν παρακολουθώ άλλωστε) θα ήταν τέλειο! :buck2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Σαφώς δεν γίνεται (και δεν πρέπει) να παίζουν όλοι το ίδιο.Όμως, ο καθένας από μας που βλέπει, όντως διαλέγει να δει αυτό που τον ελκύει. Ε, οι ξυλοκόποι του Τσόλο, ή του Μουρίνιο παλιότερα εμένα δεν με ελκύουν. Εγώ θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Ναι, αν είναι και μπορεί να λήξει ένα ματς 5-4 αντί για 1-0, φυσικά και το προτιμώ. Ή 3-3 αντί για 0-0.
Το θέμα είναι τι μας αρέσει να βλέπουμε. Δλδ, δεν θα βάλω στην ίδια ζυγαριά έναν απ' τους χαμένους τελικούς Ch. L. του κατσαπλιά Τσόλο, με τον τελικό της Κων/λης μεταξύ Liverpool και Milan!

Στο μόνο που δεν θα διαφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι αυτοί πληρώνονται για αποτελέσματα και τίτλους, ανεξαρτήτως από το πως θα τους κατακτήσουν. Οπότε ναι, θα υπάρχουν και οι Μουρίνιο, και οι Σιμεόνε που απλά θα καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, μήπως και κατακτήσουν κάτι. Εμείς όμως, που δεν μας πληρώνει κανείς για κάτι, προτιμάμε τους άλλους.

Και φυσικά ο καθένας βλέπει ότι γουστάρει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Το λέω γιατί μπορεί να θεωρηθεί ότι στην "λέω" με την κουβέντα που κάνουμε, αλλά δεν είναι έτσι. Κουβέντα κάνουμε, διαφωνούμε απλά και τέλος. Επειδή είπες στο τέλος "πολύ το ζορίσαμε", γι' αυτό το διευκρινίζω. Δεν υπάρχει "πέσιμο", ούτε κράξιμο.

Και μιας και το ανέφερες - στη συνέχεια του "πολύ το ζορίσαμε" - αν μπορεί, όχι μόνο να μείνει εκτός τσουλού η Ατλέτικο, αλλά και να της απαγορευτεί η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά παιχνίδια (στην Ισπανία δεν με νοιάζει, δεν παρακολουθώ άλλωστε) θα ήταν τέλειο! :buck2:

Ο Μουρίνιο σε Πόρτο,Τσέλσι και Ίντερ μια χαρά ομαδάρες έφτιαξε,έπαιζε μεν αμυντικά αλλά όχι αυτό το αίσχος του Σιμεόνε.Μόνο στον ημιτελικό με την Ουεφαλόνα έπαιξε όπως έπαιξε,γιατί έφαγε ανύπαρκτη κόκκινη στα πρώτα λεπτά.Στο πρώτο ματς τους είχε διαλύσει με 3-1

Θυμάμαι άλλο ματς Τσέλσι-Μπαρτσελόνα που στα πρώτα λεπτά το ματς ήταν 3-0,τους είχε διαλύσει με αντεπιθέσεις.Ήταν το ματς με το σβήσιμο τσιγάρου του Ροναλντίνιο.Τελικό 4-2.Μην πούμε και για τη Ρεαλ που αν δεν κάνω λάθος,έκανε ρεκόρ γκολ επι Μουρίνιο.

Δυστυχώς στην επιστροφή του στην Τσέλσι,πήρε το πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά άρχισε τα πούλμαν,πλακώθηκε με τους παίκτες και έκτοτε τον πήρε η κάτω βόλτα.

• Like
Αντιδράσεις: panbar

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Ο Μουρίνιο σε Πόρτο,Τσέλσι και Ίντερ μια χαρά ομαδάρες έφτιαξε,έπαιζε μεν αμυντικά αλλά όχι αυτό το αίσχος του Σιμεόνε.Μόνο στον ημιτελικό με την Ουεφαλόνα έπαιξε όπως έπαιξε,γιατί έφαγε ανύπαρκτη κόκκινη στα πρώτα λεπτά.Στο πρώτο ματς τους είχε διαλύσει με 3-1

Θυμάμαι άλλο ματς Τσέλσι-Μπαρτσελόνα που στα πρώτα λεπτά το ματς ήταν 3-0,τους είχε διαλύσει με αντεπιθέσεις.Ήταν το ματς με το σβήσιμο τσιγάρου του Ροναλντίνιο.Τελικό 4-2.Μην πούμε και για τη Ρεαλ που αν δεν κάνω λάθος,έκανε ρεκόρ γκολ επι Μουρίνιο.

Δυστυχώς στην επιστροφή του στην Τσέλσι,πήρε το πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά άρχισε τα πούλμαν,πλακώθηκε με τους παίκτες και έκτοτε τον πήρε η κάτω βόλτα.
Απόλυτα σωστός. Ποτέ δεν έπαιξε ιδιαίτερα θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν - τουλάχιστον στις αρχές του - αποκρουστικό αυτό που παρουσίαζε, σε αντίθεση με τον Τσόλο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Απόλυτα σωστός. Ποτέ δεν έπαιξε ιδιαίτερα θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν - τουλάχιστον στις αρχές του - αποκρουστικό αυτό που παρουσίαζε, σε αντίθεση με τον Τσόλο.

Δεν μπορώ τους προπονητές που μένουν κολλημένοι σ'ένα πράγμα βρέξει χιονίσει

Ο γερο-τσίχλας πόσες διαφορετικές ομάδες έφτιαξε τόσα χρόνια στη Μαν Γιουνάιτεντ;Σουρας,ουισκάκιας,παραγκάκιας,αλλά βλέπουμε που κατάντησε η Γιουν μετά απ'αυτόν

Ακόμα κι ο Γκουαρντιόλα,πήρε κανονικό σεντερ φορ,άργησε αλλά ξύπνησε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336

ναι, κουβεντα κανουμε, το πολυ το ζορισαμε πηγαινε στο οτι παραεγραψα πολλα για την ατλετικο που, στην τελικη, δεν υποστηριζω, απλα μου ειναι συμπαθης για το ανορθοδοξο παιχνιδι της.

Ο καθενας απολαμβανει τα παιχνιδια με τον δικο του τροπο, εγω σε ενα σοβαρου επιπεδου ματς που ληγει 5-4 ας πουμε θα ζηταω σαν "προπονητης του καναπε", μεταξυ σοβαρου και αστειου, να απολυθουν χωρις αποζημιωση οι αμυνες και οι τερματοφυλακες (εκτος αν εχω παιξει οβερ στο στοιχημα):2funny: Οι πιο λαοφιλεστεροι παικτες ολων των εποχων αλλωστε ηταν παντα οι επιθετικοι που σκοραρουν, οποτε στα δικα μου ματια νιωθω μια μονιμη αδικια να διακατεχει τις καλες αμυνες.

Απλα αυτα τα "μυρωδιαδες" και "κατσαπλιαδες" για οποιον δεν ακολουθει τη νορμα του μοντερν φουτμπολ μου ακουγονται τετριμμενα, δεν εχω αυταπατες, ξερω οτι δεν ειναι θελκτικο το ποδοσφαιρο που παιζει τσολο, αλλα ειναι ο μονος τροπος να ειναι ανταγωνιστικος κοντρα στα θηρια. Γιαυτο αλλωστε το ποδοσφαιρο ειναι το πιο δημοφιλες αθλημα, γιατι ενα αουτσαιντερ, μπορει να παρει αποτελεσμα μισο-μηδεν απο ενα μεγαλο φαβορι, παιζοντας εξαιρετικη αμυνα (και ξυλο).

Περσι παντως η ατλετικο στο τσουλου, εκτος απο τα ματς που επαιξε κατενατσιο, εδωσε και θεαμα. 2-3 ηττα μεσα με λιβερπουλ, 1-2 νικη εξω με μιλαν, 1-3 νικη εξω με πορτο, και μετα τους ομιλους επεσε με γιουνατεντ και σιτυ που οπως ειπα, δεν γινοταν να μην παει τα ματς στη σκοπιμοτητα. Φετος δεν ειναι στα καλυτερα της αλλα τιποτα δεν εχει κριθει ακομα.

Ο μπακουνιν ειχε πει οτι Το πάθος για καταστροφή είναι επίσης ένα δημιουργικό πάθος.
Ετσι και η "αναρχη" ατλετικο δημιουργει καταστρεφοντας, ειναι κι αυτο μια τεχνη. Πρωταθλημα ισπανιας και φιναλιστ (ή καλες πορειες) στο τσουλου παντως, δεν δυναται να πραγματοποιηθουν απο αμπαλους και κατσαπλιαδες. Κατι κανει καλα.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Δεν μπορώ τους προπονητές που μένουν κολλημένοι σ'ένα πράγμα βρέξει χιονίσει

Ο γερο-τσίχλας πόσες διαφορετικές ομάδες έφτιαξε τόσα χρόνια στη Μαν Γιουνάιτεντ;Σουρας,ουισκάκιας,παραγκάκιας,αλλά βλέπουμε που κατάντησε η Γιουν μετά απ'αυτόν

Ακόμα κι ο Γκουαρντιόλα,πήρε κανονικό σεντερ φορ,άργησε αλλά ξύπνησε.
Αν και για τον τσίχλα δεν μ' αρέσει να μιλάω, όντως είχε διορατικότητα.

Ο καράφλας δεν άργησε. Απλά πρόλαβε και άλλαξε τρόπο παιχνιδιού. Σέντερ φορ είχε (Αγκουέρο, Ζεσούς) αλλά ήταν εντελώς διαφορετικός ο τρόπος ανάπτυξης και αξιοποίησής τους. Αυτοί μπορούσαν να παίξουν και εκτός περιοχής, περιφερειακά, να δημιουργήσουν φάσεις με ατομικές ενέργειες, να ανοίξουν χώρους για τους υπόλοιπους. Δεν ήταν οι κλασικοί φορ - τηλεγραφόξυλα. Ο Νορβηγός είναι μεν τηλεγραφόξυλο (με την έννοια του ότι δεν μπορεί να κάνει μόνος του φάση) αλλά πρώτον μπήκε σε μια καλοδουλεμένη μηχανή που παράγει φάσεις και δεύτερον, έχει το χάρισμα της μιας επαφής! Αν την ακουμπήσει, βρήκε πλεκτό!

Άντε, καιρός να ξυπνήσει και ο Γιώργης απ' την άλλη, μπας και ξαναδούμε τις μάχες που έδιναν τα τελευταία χρόνια οι 2 τους ...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
ναι, κουβεντα κανουμε, το πολυ το ζορισαμε πηγαινε στο οτι παραεγραψα πολλα για την ατλετικο που, στην τελικη, δεν υποστηριζω, απλα μου ειναι συμπαθης για το ανορθοδοξο παιχνιδι της.

Ο καθενας απολαμβανει τα παιχνιδια με τον δικο του τροπο, εγω σε ενα σοβαρου επιπεδου ματς που ληγει 5-4 ας πουμε θα ζηταω σαν "προπονητης του καναπε", μεταξυ σοβαρου και αστειου, να απολυθουν χωρις αποζημιωση οι αμυνες και οι τερματοφυλακες (εκτος αν εχω παιξει οβερ στο στοιχημα):2funny: Οι πιο λαοφιλεστεροι παικτες ολων των εποχων αλλωστε ηταν παντα οι επιθετικοι που σκοραρουν, οποτε στα δικα μου ματια νιωθω μια μονιμη αδικια να διακατεχει τις καλες αμυνες.

Απλα αυτα τα "μυρωδιαδες" και "κατσαπλιαδες" για οποιον δεν ακολουθει τη νορμα του μοντερν φουτμπολ μου ακουγονται τετριμμενα, δεν εχω αυταπατες, ξερω οτι δεν ειναι θελκτικο το ποδοσφαιρο που παιζει τσολο, αλλα ειναι ο μονος τροπος να ειναι ανταγωνιστικος κοντρα στα θηρια. Γιαυτο αλλωστε το ποδοσφαιρο ειναι το πιο δημοφιλες αθλημα, γιατι ενα αουτσαιντερ, μπορει να παρει αποτελεσμα μισο-μηδεν απο ενα μεγαλο φαβορι, παιζοντας εξαιρετικη αμυνα (και ξυλο).

Περσι παντως η ατλετικο στο τσουλου, εκτος απο τα ματς που επαιξε κατενατσιο, εδωσε και θεαμα. 2-3 ηττα μεσα με λιβερπουλ, 1-2 νικη εξω με μιλαν, 1-3 νικη εξω με πορτο, και μετα τους ομιλους επεσε με γιουνατεντ και σιτυ που οπως ειπα, δεν γινοταν να μην παει τα ματς στη σκοπιμοτητα. Φετος δεν ειναι στα καλυτερα της αλλα τιποτα δεν εχει κριθει ακομα.

Ο μπακουνιν ειχε πει οτι Το πάθος για καταστροφή είναι επίσης ένα δημιουργικό πάθος.
Ετσι και η "αναρχη" ατλετικο δημιουργει καταστρεφοντας, ειναι κι αυτο μια τεχνη. Πρωταθλημα ισπανιας και φιναλιστ (ή καλες πορειες) στο τσουλου παντως, δεν δυναται να πραγματοποιηθουν απο αμπαλους και κατσαπλιαδες. Κατι κανει καλα.
Η Ιταλία ή Αργεντινή είσαι από εθνικές....

:sunglasses:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Η Ιταλία ή Αργεντινή είσαι από εθνικές....

:sunglasses:
δεν "ειμαι", αλλα εχω τις συμπαθειες μου. Ιταλια οχι, με τιποτα.

Αργεντινη ναι γουσταρω με χιλια, αλλα τσαντιζομαι που δεν εχει σηκωσει τιτλους με το κιλο. Βασικα τσαντιζομαι που δεν πηρε το μουντιαλ με τη γερμανια στον τελικο, να βαλει ταφοπλακα μια για παντα στο διλημμα ροναλντο-μεσσι. Αν επρεπε να επιλεξω με το ζορι εθνικη, αυτους θα επελεγα, αγνα και ρομαντικα. Και ΑΝ η δικια μας εθνικη μυκονου ειχε αντιστοιχο παθος με την εθνικη μας στο μπασκετ, θα σου ελεγα εμας :P

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
290
Εμφανίσεις
10K
Απαντήσεις
77
Εμφανίσεις
4K
Απαντήσεις
564
Εμφανίσεις