Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Γυναικειο CL
Τεραστιο διπλο της Chelsea μεσα στη Λυων
Τεραστιο διπλο της Chelsea μεσα στη Λυων
Τέλος ο Νάγκελσμαν από την Μπάγερν Μονάχου, ανέλαβε ο ΤούχελΡαγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν Μονάχου, με τους Γερμανούς να απολύουν Γιούλιαν Νάγκελσμαν στα μέσα της σεζόν και να δίνουν την "μπαγκέτα" της ομάδας στον
www.newsit.gr
|
milame gia terastia zoa ekei stin bayern.....
Τέλος ο Νάγκελσμαν από την Μπάγερν Μονάχου, ανέλαβε ο Τούχελ
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν Μονάχου, με τους Γερμανούς να απολύουν Γιούλιαν Νάγκελσμαν στα μέσα της σεζόν και να δίνουν την "μπαγκέτα" της ομάδας στονwww.newsit.gr
milame gia terastia zoa ekei stin bayern.....
edioksan ton kalytero coach
Καλός για Λειψία ο πιτσιρίκος,αλλά όχι για Μπάγερν.Εγώ θα τον έδιωχνα απο πέρσι που αποκλείστηκε απ'τη Βιγιαρεάλ.Η καλύτερη επιλογή ο Τούχελ αυτή τη στιγμή.
84 Παιχνίδια
60 Νίκες
14 Ισοπαλίες
10 Ήττες
71.4% Ποσοστό νικών
1 Πρωτάθλημα Γερμανία
2 Γερμανικά Σούπερ Καπ
8/8 φέτο στο C.L. κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν & Πλζεν!!!!!!
Αυτά τα λίγα έχει καταφέρει ο Nagelsmann μέχρι στιγμής....
Για να τον διώξουν,μάλλον δεν τους λένε τίποτα αυτά τα νούμερα
Ο Τούχελ τσάμπα μάγκας θα γίνει φέτο εάν το σηκώσουν με τέτοια ομάδα που έχουν οι Βαυαροί!!!!!
* Στο κάτω κάτω πόσο γκασμάδες εκεί στην διοίκηση τους.. να διώχνεις έναν ελπιδοφόρο με μέλλον προπονητή και να προσλαμβάνεις έναν φτασμένο προπονητή που το μόνο αξιέπαινο για το οποίο μπορεί να καυχιέται είναι η κατάκτηση του C.L. με την Τσέλσι!!!!!!
Να μου έφερναν Λουτσέσκου να πω πάει στα κομμάτια.. αλλά Τούχελ....
Καλός για Λειψία ο πιτσιρίκος,αλλά όχι για Μπάγερν.Εγώ θα τον έδιωχνα απο πέρσι που αποκλείστηκε απ'τη Βιγιαρεάλ.Η καλύτερη επιλογή ο Τούχελ αυτή τη στιγμή.
Θα δούμε.Αν τους βγει,μάγκες.
Αν δεν τους βγει,μαλάκες.
Μάθε πρώτα να τη γράφεις σωστά τουλάχιστον και μετά πες τις αρλούμπες σου επειδή σε έχει τσούξει....όταν η Μπαρτσελόνα έπαιρνε φάουλ ακόμα και αν οι αντίπαλοι τολμούσαν να αγριοκοιταξουν τους παίχτες της Μπαρτσελόνας.
Τέτοιο σπρώξιμο από διαιτητές δεν είχε ούτε ο Ολυμπιακός στα καλύτερα του ,άσε το τσουκου τσουκου μπολ που μας είχε σπάσει τα αρχιδια.
Μιλάμε για μαύρες μέρες του ποδοσφαίρου.
Θα δούμε.Αν τους βγει,μάγκες.
Αν δεν τους βγει,μαλάκες.
Από τους αγαπημένους μου παίκτες.Basler για την FC Bayern: „Δε στέκουν καλά στα μυαλά τους“
Ο παιλαίμαχος της Μπάγερν για την απόλυση Νάγκελσμαν:
„Η απόλυση με ξάφνιασε! Είμαι σοκαρισμένος“.
„Επιβάλλεται οι υπεύθυνοι της Μπάγερν να εξετάσουν αν η απόφαση που πήραν είναι επαγγελματικά σωστή. Οποιοσδήποτε και να πήρε αυτή την απόφαση, οι υπεύθυνοι της Μπαγερν πρέπει να βάλουν τα πράγματα κάτω και να σκεφτούν πολύ σοβαρά αν πράγματι σκαμπάζουν πέντε πράγματα από τόπι και αν είναι ικανοί να εξασκήσουν αυτό το επάγγελμα.“
„Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ποιός διάβολος τους χορεύει“ τόνισε ο Μπάσλερ.
Κλείνοντας επεσήμανε ότι η ομάδα βρίσκεται εντός στόχων και στις τρείς διοργανώσεις που συμμετέχει.
Basler über den FC Bayern: „Haben alle den Schuss nicht gehört“
„Die Entlassung hat mich völlig überrascht! Ich bin geschockt“.
„Es sollten sich auch ein paar Leute im Vorstand beim FC Bayern Gedanken machen, ob sie den professionellen Weg wählen. Egal, wer das entschieden hat, aber sie sollen sich wirklich ernsthafte Gedanken machen, ob sie für den Job geeignet sind“.
„Ich kann es mir nicht erklären, was in der Vorstandsetage los ist, was die da geritten hat“.
Basler verwies darauf, dass die Bayern noch in allen drei Wettbewerben im Titelrennen vertreten sind.
Η Μπάγερν είναι μασονία στα εσωτερικά της ,κάτι θα έγινε και τον έδιωξαν.
Δεν μπορεί να είναι αγωνιστική λόγοι.